Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Άρχισε τελικά ΣΗΜΕΡΑ η δίκη της εφ."ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ".

Άρχισε τελικά ΣΗΜΕΡΑ στις 10.30 π.μ
και μετά από δύο αναβολές η πολυαναμενόμενη δίκη της εφ."ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ". Πρώτος εκλήθη ο μηνυτής Ι.Βοσκόπουλος, ο οποίος συνεχίζει να καταθέτει μέχρι και τώρα. Αναλυτικό ρεπορτάζ  σε λίγο.

6 σχόλια:

  1. ακροατής της δίκης6 Ιουλίου 2011 στις 1:20 μ.μ.

    δεν ήξερε τις αρμοδιότητες της Διευθύντριας της οικονομικής υπηρεσίας της Ν.Α!!ποιός το είπε?? ο Βοσκόπουλος στη Δίκη που γίνετα τώρα!!..και μετά από επίμονες ερωτήσεις Αλτίνη θυμήθηκε ότι η Ρίζου είχε δικαίωμα υπογραφής ενταλμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία και τα άπταιστα ελληνικά του δημάρχου! "Δύο γεγονός"!!αντί δύο γεγονότα
    Ο δήμαρχος επίσης δεν μπορεί να ξεχωρίσει το συλλογικό από το ανεξάρτητο όργανο! Δηλαδή νομίζει πως το 2000-2010 ήταν νομαρχιακός σύμβουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ο Βοσκόπουλος έκανε και σκόντο στη κρουά - κρουά. Δεν θέλει 300.000 ευρώ για αποζημίωση, αρκείται στα 40 ευρώ! Βεβαίως το απέσυρε, διότι έπρεπε να σκάσει κανά 5 000 - 6000 ευρώ έξοδα για την δίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τιμή ευκαιρίας, είπε ο Βοσκόπουλος , πως προσέλαβε την Αγνή Ρίζου ως ΓΓραμματέα! Ως υπάλληλος της νομαρχίας μας κόστισε λογότερο η μαμα! Έκανε και οικονομία ο Βοσκόπουλος! Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ μποχα φιλε μου, αβασταχτη, χειροτερη απο τους υπονομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτος οΔημαρχος πολλα πραγματα δεν θυμαται και πολλα δεν ηξερε. φαινετε εκανε μετεκπαιδευση σε θεματα τοπικης ιστοριας η ιταλικων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή