Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Το "ΕΘΝΟΣ" για την παραίτηση Λιάνη





Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

22 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ!
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ! ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!
    Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ!
    ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ (ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ) ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !!!!! (ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Esis re paidia fagothikate tosos kairo na figi o Lianis giati sas kourase kai giati thelate kapoio
    "kainourio" prosopo me "freskes" idees kai alla tetoia.....tora pou apoxorises exete vri 1000 katigories tou GIATI efige????? nomizo oti kati den pai kala mazi sas!!! kai autin tin pipila me tis oikonomikes apolaves tou voulefti k ta prim as tin ftisoume den nomizi na exei anagki alous 5-6 misthous o
    lianis. Apofasiste epitelous ti thelete.

    Y.G
    oso gia ton ,fanatiko upostirikti tis kivernisis tou giorgaki kai tis politikis pou akolouthi, sintakti tou ethnous prepi na katalavi oti i politiki den einai mono theories(tis opoies mas anelise) alla kai praksis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η άποψη του αρθρογράφου της εφημερίδας πηγάζει ξεκάθαρα από την υποστήριξή του -μέχρι τελικής πτώσεως προφανώς- στο πρόσωπο του Παπανδρέου και της πολιτικής του. Μα καλά ακόμα και τώρα όλα κομματικά τα βλέπετε?? Πάει το ΠΑΣΟΚ πάει η ΝΔ. Το πολιτικό τοπίο της χώρας έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί ακόμα να το πάρετε χαμπάρι?? Αν δεν το έχετε καταλάβει κάντε μια βόλτα από το Σύνταγμα γιατί προφανώς η "ασφάλεια" του πεζόδρομου σας έχει αλλοιώσει την κρίση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εάν επιτρέπεται σε έναν βουλευτή να φύγει την κρίσιμη ώρα είναι ένα ζήτημα προσωιπκό δικό του. Ανεξάρτητα από την όποια κριτική μπορεί να γίνει, δέχομαι την από καρδιάς κίνηση του Γιώργου. Δεν είναι μηχανή. Νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και έτσι πράττει. δικαίωμά του.

    ΟΜΩΣ η πολιτική αξιοπρέπεια, τιμιότητα και ευθύνη απέναντι στην παράταξη που τον αναδεικνύει, τους ψηφοφόρους του, το Σύνταγμα, την πολιτική σοβαρότητα και ηθική είναι ένα άλλο πολύ διαφορετικό και πολύ πιο σοβαρό ζήτημα.

    Γι αυτό το δεύτερο ζήτημα η επιλογή του Λιάνη πρέπει να είναι μονόδρομος και ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ακόμη και σήμερα να πράξει το σωστό:

    Να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ και να πάψει να διασύρεται, ώστε να διατηρήσει κάτι από την υστεροφημία του, γιατί έτσι μένει στην ιστορία ως ένας βουλευτής επί 22 χρόνια που είναι τόσο γαντζωμένος με την καρέκλα και τα προνομια που δεν την αφήνει ούτε για τους υπόλοιπους μήνες της θητείας του.
    Οι αντρίκειες συμπεριφορές των Φλωρίδη - Νασιώκα τον εκθέτουν ακόμη περισσότερο μάλιστα...

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ?

    Και κάτι τελευταίο: ούτε εγώ ούτε πολλοί ψηφοφόροι σου θέλουμε βουλευτή τον αναπληρωματικό σου Σουμπάση. Αν τον θέλαμε θα τον ψηφίζαμε. Και αν διατελέσει για λίγους μήνες βουλευτής δεν σημαίνει ότι θα τον ψηφίσουμε μετά σρτις εκλογές.

    ΟΜΩΣ είμαστε πάνω από όλα δημοκράτες. Και το σκεπτικό σου ότι δεν έχεις δικαίωμα να επιλέξεις τον επόμενο βουλευή είναι λάθος και αντισυνταγματικό. και είναι ανεπίτρεπτο να προτείνεται από έναν κοινοβουλευτικό όπως εσύ: Τον όποιον επόμενο βουλευτή τον ορίζει το Σύνταγμα, Φίλε Γιώργο Λιάνη, και κανένας άλλος!!
    Εσύ έκανες την επιλογή σου και άσε το Σύνταμα και τους δημοκρατικούς κανόνες να λειτουργήσουν.


    Ένας αληθινός και παλιός φίλος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει λίγη ντροπή στους καθεστωτικούς Πασόκους; Η παράταξη για την οποία κλαίγεστε διέλυσε τη χώρα, ξεπουλά την περιουσία της, και παραδίδει ένα λαό αλυσοδεμένο και απαξιωμένο από τους ίδιους τους "σοσιαλιστές' ηγέτες του στις ορέξεις των διεθνών καπιταλιστών, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗς ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ο Λιάνης; Μέ όλα όσα έχουν γίνει από το Γιωργάκη, ο Λιάνης σας πόνεσε;
    ΣΙΓΟΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

    (τα περί "αντισυνταγματικότητας" είναι για γέλια. Αν οι βουλευτές είναι έρμαια του αρχηγού του κόμματος και μόλις διαφωνούν -ακόμη και όταν καταστρέφεται η πατρίδα- πρέπει να παραιτηθούν για να έρθει άλλος να γλείψει τα ... του αρχηγού, τότε ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Ένας κομματάρχης είναι αρκετός. Εξάλλου, αφού μιλάμε για συνταγματική τάξη, άλλο η εκτελεστική άλλο η νομοθετική εξουσία. Είναι διακριτές και ανεξάρτητες. Εάν η νομοθετική εξουσία, δηλ. οι βουλευτές, υποτάσσονται στην εκτελεστική, δηλ. τον πρόεδρο της κυβέρνησης, τότε έχουμε ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, που είναι θεμελιωδέστατη σε κάθε δημοκρατία.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (Σχετικά) καλά τα λες ευπρεπή "φίλε" του `Λιάνη.

    Δεν βλέπεις όμως ότι ο άνθρωπος είναι παντελώς άσχετος από πολιτική;;;

    ΜΟΝΟ ΜΑΣΕΣ / ΧΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!

    Είναι προφανές ότι δεν παραιτείται για να μην πάρει την έδρα ένα πρόσωπο εκτός συστήματος και εδραιωθεί μετά , με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθορίζει τις εξελίξεις το Λιανικό σύστημα.

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ:
    Ο μόνος τρόπος για να μπορεί ο Λιάνης να είναι σεβάσμιος και καθορίζει τις εξελίξεις και την διαδοχή του ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΡΑ. Και αν παραιτηθεί θα ηρωοποιηθεί και θα αυξηθεί η επηροή του και θα έχει επομένως λόγο στην μετά Λιάνη εποχή ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΑΘΟΡΙΣΕΙ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΕΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΘΕΛΟΥΝ (Αν ημουν Ασπρίδης ή Σαμαράς θα τον έβαζα με το ζόρι να παραιτηθεί...)

    Γιατλί, έτσι όπως πάει ακόμα και εσύ που είσαι φίλος του και τον ψηφίζες μέχρι τωρα, από αντίδραση για αυτό που χαρακτηρίζεις αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό (και πράγματι είναι) θα πας στις εκλογές με τον Σουμπάση και τον όποιον είναι απέναντι.

    Οι άνθρωπος είναι πολιτικός νάνος. Έσκαβε τον λάκο του ΠΑΣΟΚ, του Παπανδρέου ηθελμένα και σκάβει τον λάκο του Ασπρίδη ή του όποιου διαδόχου του αθέλητα.

    ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GEIA SOY GIWRGO LIANH!!!!


    ΤΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    Ο προηγούμενος φίλος αγνοεί το σημαντικότερο:
    ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ, ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑΛΑΚΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ Γ-Ε-Λ-Ο-Ι-Ο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητέ 5:39

    1. Δεν είμαι επαγγελματιας ΠΑΣΟΚ, πιστευω στην παράταξη αυτή και στο ότι ακόμη και τώρα με τα τραγικά λάθη είναι και πάλι η μόνη λύση
    2. Είναι επίσης ένας ψηφοφόρος του Λιάνη γιατί πίστευα στις δυνατότητές τους και όχι από συμφέρον.
    3. Το περί αντισυνταγματικότητας έχει να κάνει με το επιχείρημα του ίδιου Γιώργου Λιάνη ότι δεν θέλει να επιλέξει εκείνος τον διάδοχό του, ενώ κανονικά θέλει να αποχωρήσει. Ότι δηλάδή δεν δίνει την έδρα του μόνο και μόνο για να μην μπει άλλος στην θέση του. Αυτό είναι αντισυνταγματικό. Αφού θέλεις να αποχωρήσεις ρε Γιώργιο φύγε. με γεια σου με χαρά σου. Άσε τους κανόνες που υπάρχυν να καθορίσουν την τλύχη της έδρας.
    4. Για μένα ο Γιώργος συγχέει την διαδοχή του με την την τύχη της έδρας σε αυτήν την θητεία. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, τόσο λιγότερες δυνατότητες θα έχει να επηρεάσει την πραγματική διαδοχή του (και ο νοών νοείτω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Λ Ι Α Ν Η Σ

    Γ
    ια δες καιρό που διάλεξε να παραιτηθεί ένας βουλευτής, με σχεδόν μηδενική κοινοβουλευτική παρουσία, από το κόμμα που βο(υ)λεύτηκε, τούτη την ύστατη ώρα για τη χώρα και φοβούμενος την οργή λαού, μάλλον σκέφτηκε την αυτοσυντήρησή του, αποδεικνύοντας πως πάνω απ᾽όλα είναι ζώο και δευτερευόντως πολιτικό ον...

    Ι
    ωάννινα και Φλώρινα, γνώρισαν μεγάλη άνθηση την εποχή που μεσουράνησαν οι δύο, Κάρολος Παπούλιας και ξάδελφος της Μιμής, ως άνθρωποι του Αντρέα. [Αποτέλεσμα αυτής της συμμαχίας/φιλίας, οι κακές γλώσσες λένε ότι ήταν το... καζίνο που έγινε στα Γιάννενα κι ο ξάδελφος προετοίμαζε κι άλλο στη Φλώρινα, για να χώσει τους δικούς του]...

    Ω
    ρες μετά την εκλογή Σημίτη στην Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι θα πάει στη Φλώρινα, αλλά τελικά υπηρέτησε τον μετέπειτα "Πρωθυπουργό της Διαπλοκής" πιστά και κέρδισε θώκο που λάτρεψε...

    Ρ
    ήξεις συχνές και κόντρες είχε με πολλούς απ' το περιβάλλον της Eκάλης, όπως τον Kατσιφάρα, την Γεωργαντοπούλου, τον Θωμαδάκη, τον Λιβάνη, τη Στάη και τον Λιβανό, τον Kαρχιμάκη, τον Bασιλακόπουλο και τον Παναγιωτακόπουλο (που κατάφερε τελικά να εκ-διώξει)...

    Γ
    ια να εκτεθεί για προσκύνημα η Τίμια Ζώνη της Παναγίας απ᾽ τη Μονή Βατοπεδίου, στην εκκλησία του Kοσμά του Aιτωλού στη Nέα Φιλαδέλφεια και στη προσπάθειά του να φέρει εις πέρας την ιδέα που είχε συλλάβει, μαζί με τον Mανώλη Mπετενιώτη (Yφυπουργό, τω καιρώ εκείνω, Eθνικής Άμυνας) πήγαν στο Άγιο Όρος με ελικόπτερα του στρατού για να την παραλάβουν. [Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, μάλλον, όσο κι αν ψάξεις δεν πρόκειται να βρεις δήλωσή του που να κατηγορεί τους αγιορείτες της Μονής Βατοπεδίου για σκάνδαλα]...

    Ο
    πάλαι ποτέ αρχισυντάκτης του, στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, τον έφερε σ' επαφή με την Nτόρα Mπακογιάννη, την οποία πολλές φορές συνόδευσε σε εκδηλώσεις στις Πρέσπες και πάντα έχει έναν καλό λόγο να πει για εκείνη...

    Σ
    τη διαμεσολάβησή του οφείλει ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου τις αποκλειστικές συνεντεύξεις από τον Παπανδρέου πριν την τελευταία του πρωθυπουργία...

    Λ
    ίγοι θυμούνται ότι υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής του Hρακλή και δικαιολογημένα, καθώς δεν διακρίθηκε για το ταλέντο του κι τότε απέκτησε το παρατσούκλι «εξωφυλαρούχας» (γιατί καθόταν έξω και φύλαγε τα ρούχα)...

    Ι
    σως τελικά είχε δίκιο ο Kαντιώτης όταν του είπε: «Eζυγίσθης, εμετρήθης κι εβρέθης ελλιπής»

    Α
    πό την εποχή του Xέρφιλντ, τότε που εγκατέλειψε τον Λαμπράκη για να πάει στις 24 Ώρες του Kοσκωτά, ανέπτυξε άριστες σχέσεις με τους θεράποντες γιατρούς του Aνδρέα Παπανδρέου, για να μαθαίνει από πρώτο χέρι την κατάσταση της υγείας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και να δίδει στον Tύπο μια σειρά φωτογραφιών του Xέρφιλντ, με τον Αντρέα να φορά άσπρη καμπαρντίνα, μαζί με τη Mιμή (η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε και ειδικό ένθετο στο ENA). [Aπό τότε, απέκτησε τον τίτλο του οικογενειακού φωτογράφου, αλλά και του βασικού διακινητή/διαρροέα πληροφοριών που αφορούν το προεδρικό ζευγάρι]...

    Ν
    ύχτα περπατούσε καλύτερα και το πιο γνωστό του στέκι ήταν ένα βρόμικο καφενεδάκι, στο ισόγειο ενός κτιρίου όπου στεγάζονται και κάποια τμήματα του Yπουργείου Πολιτισμού [στην πλατεία Kαρύτση 10] κι εκεί είχε δημιουργήσει χαρτοπαικτικό κλαμπ με την επωνυμία «Παρνασσός»

    Η
    ταν συχνές κι οι φήμες για μια υπουργική μερσέντα που έκλεινε κεντρικό δρόμο πέριξ της Πλατείας Βικτορίας, γιατί ο κάτοχος ξεχνιόταν στα ζάρια, ενώ πολλοί καταμαρτυρούν ότι το ίδιο βουλευτικο, πολυτελές αυτοκίνητο, κάποιος το έπαιξε και το έχασε απ' τον επιχειρηματία Mαροσούλη

    Σ
    τα νιάτα του κατηγορήθηκε και μηνύθηκε απ᾽ τη Δήμητρα Γαλάνη για απόπειρα εκβιασμού και δημοσίως εξυβρίστηκε από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη για τον ίδιο λόγο, όταν δούλευε σ᾽ ένα γραφείο που έστελνε δελτία Tύπου για συναυλίες τραγουδιστών -όπως της Mοσχολιού- στον Kαναδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.07,
    το παραμύθι περί δεξιών, επιστρέφεται. Όταν καταθέτεις απόψεις σε δημόσιο διάλογο, δεν είσαι στα κομματικά γραφεία. Δύο ερωτήματα λοιπόν:
    - πιο "δεξιά" πολιτική από αυτήν του ΓΑΠ έχεις δει ποτέ στην πράξη;
    - αν οι βουλευτές είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τη γραμμή του αρχηγού του κόμματος, τότε ΣΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ; Για να πληρώνουμε 300 γλάστρες και το στρατό γύρω τους;
    Δώσε απάντηση μάγκα της συκοφαντίας και άσε τα παραμύθια με δράκους.

    Για τη συνταγματικότητα, ξαναρωτώ το φωστήρα των 6.07:
    Για διάκριση των εξουσιών έχεις ξανακούσει τίποτε; Από πότε η Βουλή και οι Βουλευτές είναι ιδιοκτησία της Κυβέρνησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο 6:07

    Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

    Ο Λιάνης δεν δηλώνει βουλευτής. Δηλώνει ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Άλλο ζήτημα θα ήταν αν συνέχιζε να είναι ενεργός πολιτικός (ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΗΚΩΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ - ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ Ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ)
    Και εδώ είναι το εξαιρετικά ανήθικο της επιλογής του να κρτατάει την έδρα του , να την στερεί από την παράταξή του και τον τόπο μας, στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

    Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι το ότο δηλώνειο ότι ΕΝΩ ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ.
    Εκεί εντοπίζω τον αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό χαρακτήρα της ενέργειάς του και τα περί διάκρισης των εξοθυσιών που γράφεις είναι εντελώς άσχετα με τον συλλογισμό μου, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΠΑ KAI ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ(συνηθισμένο φαινόμενο η τυφλώση στα κομματόσκυλα) .

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τι θα κάνει την έδρα που κρατά θα το δείξει ο χρόνος. Εσύ δηλ. βλέπεις ότι οι άλλοι βουλευτές που παρέμειναν στο ΠΑΣΟΚ τίμησαν την εντολή που τους έδωσε ο λαός; Μας δουλεύεις ή τα πιστεύεις και τα λες;

    Αν αύριο ο Λιάνης, κρατώντας την έδρα (=μη παραδίνοντάς την σε κάποιους που θα γλείφουν το Γιωργάκη -όχι για το καλό της Φλώρινας, βεβαίως, αλλά για το δικό τους μέλλον) καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και τα υπόλοιπα που θα έρθουν, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, ενώ οι υπόλοιποι, αυτοί που θα ψηφίσουν για να μη θίξουν την "ενότητα" της παράταξης (= να μην πέσουμε από την εξουσία) θα είναι οι μαριονέτες που το σύστημα χρησιμοποιεί για αντλεί θεσμική "νομιμοποίηση" επιβάλλοντας πραξικοπηματικά, μέσω ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, τις πιο αντιλαϊκές πολιτικές.

    Εσύ, ως ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, έδωσες εντολή στο βουλευτή ΠΑΣΟΚ Φλώρινας, να ψηφίσει το ξεπούλημα της χώρας στο ξένο κεφάλαιο; Ή μήπως οι υπόλοιποι ψηφοφόροι που έστειλαν ένα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο κοινοβούλιο από τη Φλώρινα, ήθελαν αυτό το πράγμα;
    Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο, αλλά για αυτό δεν κάνετε κουβέντα, για να μη βγείτε από τη γραμμή και κακοχαρακτηριστείτε.

    Το πρόβλημα δεν είναι γιατί αντέδρασε και πώς αντέδρασε ο Λιάνης. Το πρόβλημα είναι γιατί δεν αντέδρασαν περισσότεροι, και ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα είναι όλοι ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ, ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ με τη γλώσσα τους να έχει πιάσει πάτωμα, για να γλείψουν λίγα από τα ψιχουλάκια της αρχηγικής εύνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε πείραξε που θα στερηθεί "η παράταξή του" την έδρα; Τι μεγάλος καημός! Δεν είχαμε σοβαρότερα σ' αυτό τον τόπο. Όντως, δεν είσαι κομματόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε συμπατριώτες, σοβαρευτείτε λίγο…
    Είναι δυνατόν; Σκέφτεστε αυτά που λέτε; Αποστάτης και δούλος του μισθού; Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει ή είστε εντελώς εκτός θέματος; Εδώ καίγεται το δάσος και εσείς δίνεται σημασία σε τόσο δα φυλλαράκι, ούτε καν στο δέντρο…
    Το θέμα της ανεξαρτητοποίησης του Λιάνη έχει να κάνει με την καρέκλα και τα λεφτά; Τα έχει ανάγκη πιστεύετε; Έχει σχέση με το ποιος θα είναι ο διάδοχος που δεν θα τον επιλέξει αυτός; Πάτε καλά; Το δήλωσε στα ίσα, το έκανε αυτό γιατί δεν συμφωνεί με την πολιτική λιτότητας και ότι θέλει να ψηφίσει ΚΑΤΑ του μνημονίου 2! Μπορεί αυτό να το κάνει ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Μπορεί να το κάνει αν παραιτηθεί;
    Θέλει πολύ μαγκιά αυτό που αποφάσισε και πάει κόντρα στην οριστική υποδούλωση της χώρας τους ξένους τοκογλύφους απατεώνες… ΔΕΙΛΟΣ θα ήταν έμενε βουλευτής ΠΑΣΟΚ και το κόμμα τον ανάγκαζε να ψηφίσει υπέρ σε βάρος όλου του ελληνικού λαού, του απλού εργαζόμενου. ΔΕΙΛΟΣ θα ήταν αν αποχωρούσε από αυτή τη μεγάλη μάχη για την πατρίδα, έδινε τη θέση του στον επόμενο και αυτός θα ψήφιζε σύμφωνα με τη γραμμή της κυβέρνησης. Δηλαδή Φλωρίδης και Νασιώκας τι ακριβώς κατάφεραν; Να σώσουν μόνο τον κ… τους από τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν μετά τη ψήφιση του μνημονίου από την οργή του κόσμου για τους «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ». Αυτό κατάφεραν, αποδείχτηκαν κότες και δειλοί μπροστά στην μεγαλύτερη απόφαση της σύγχρονης Ελλάδας, ψηφίζοντας ΥΠΕΡ εμμέσως, καθώς οι διάδοχοι τους αυτό θα κάνουν, ενώ οι ίδιοι δεν θα «λιντσαριστούν» από τον ελληνικό λαό, καθώς δεν θα βάλουν τη δικιά τους τζίφρα. ΘΑΡΡΟΣ θα ήταν να ψήφιζαν κατά, όχι να την έκαναν με ελαφρά… Δεν με νοιάζει ο μισθός του Λιάνη και αν εξακολουθεί να τον παίρνει, ξεσ…κα, με νοιάζει για τον δικό μου μισθό που θα τον κόψουν εντελώς στην πορεία αν ψηφιστεί το μνημόνιο…
    Είμαι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ χρόνια τώρα, ψήφισα τον Γιώργο Λιάνη και ΑΝ αυτός έλεγε «ΝΑΙ» στο μνημόνιο 2 (με ψήφο ή παραίτηση) όταν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον «έφτυνα» σαν προδότη του έθνους και του απλού λαού. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ, ούτε κανένα άλλο κόμμα, τώρα που αποκαλύφθηκαν όλα και το πώς μας οδήγησαν στην καταστροφή και το ξεπούλημα της Ελλάδας με τα «κρυφά δάνεια» τόσων χρόνων υπέρ των τοκογλύφων της Παγκόσμιας ΑΠΑΤΗΣ των χρηματοπιστωτικών ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται και μιλάτε ακόμα για κόμματα πιστεύοντας σε αυτά και ότι θέλουμε εκπροσώπηση στη βουλή;
    Αν δεν υπάρξει ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος και ανεξαρτητοποίηση από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, με άρνηση αποπληρωμής των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ δανείων τόσων κυβερνήσεων που πέρασαν εις βάρος του ελληνικού λαού, στον οποίο έχουν μεταφέρει όλο το χρέος που δημιούργησαν, για να πλουτίζουμε τους απατεώνες τους Δ.Ν.Τ. με την ΔΟΥΛΕΙΑ μας και στο τέλος να εξαγοράσουν όλη την εξαθλιωμένη Ελλάδα (αυτός είναι και ο στόχος τους). Για ακούστε λίγο και τις απόψεις μεγάλων οικονομολόγων που δεν έχουν κομματική γραμμή τι λένε (Δημήτρης Καζάκης, Λεωνίδας Βατικιώτης) και ΞΥΠΝΗΣΤΕ με τις παπαριές περί σωτηρίας του Έθνους από τη δικιά μας τσέπη. Δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να ξεπληρώσουμε το τεράστιο χρέος που όλο αυξάνεται με νέα δάνεια και μνημόνια, με απώτερο σκοπό να μας κάνουν ακόμα πιο φτωχούς, να μας εξαθλιώσουν και να μας εξαγοράσουν πλήρως… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά , ρε παιδια .... Ειρήνη Υμίν!!! Είναι ξεκάθαρο: δεν θέλει τον αντιλιανικό και παπανδρεϊκό (φίλο του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όπως λέγεται) να πάρει την έδρα. Αυτός ξεκίνησε να ρίξει την Κυβέρνηση, θα την στηρίξει τώρα βάζοντας στην βουλή τον ταλιμπάν του Παπανδρέου Σοπυμπάση; Αυτή είναι η μία παράμετρος και από την πλευρά του ορθά -ως ένα βαθμό- σκέφτεται. Το μεγάλο λάθος του είναι ότι συγχέει την διαδοχή του μετά την αποχώρησή του από την πολιτική με την τύχη της έδρας του. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εκεί κατά την γνώμη μου παίρνει στον λαιμό του όλο το σύστημα και καλά του την λέει ο Κωνσταντινίδης (γνωστό Λιανάκι) και ο άλλος π[ροηγούμενος σχολιαστής ''φίλος του": Η έδρα είναι για λίγους μήνες - η διαδοχή για πολά χρόνια. Αντί να επικεντρώσει στο δάσος (διαδοχή) κοιταει το δέντρο (μην γίνει βουλευτής για κανά τρίμηνο το 'κ...' ο Σουμπάσης). Όμως, όσο ξεφτιλίζεται, όσο τον κράζουν ολοι, όσο διατηρεί την ανωμαλία και κρατά την έδρα του πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει: Περιορίζει τις δυνατότητες να επηρεάσει τις επόμενες ΕΚΛΟΓΕΣ και όχι ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ. Καίει τους επίδοξους Λιανικους διαδόχοπυς και συσπειρώνει περισσότερο αγνό πασοκικό κόσμο ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Με λίγα λόγια, για λίγα ψωροχιλιάρικα ευρώ και την κοντόφθαλμη λογική του, ο Λιανισμός θα ξεκουμπιστεί οριστικά από το Νομό, γιατί απλά τον Λιάνη ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ. Θυμηθήτε αυτά που γράφω. είναι τυχαίο ότι ο ενδιαφερόμενους Σουμπάσης κάνει την παλαβή;; Τον κόβω να είναι στην Αθήνα (όπως τις προάλλες που τον είδα να στρίβει απογευματάκι προς ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ) και να ετοιμάζει τον αποκεφαλισμό όλων των στελεχών που έβαλε ο Λιάνης στον κρατικό μηχανισμό σε πρώτη φάση και εν συνεχεία να κανονίζει το ψηφοδέλτιο (ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ). Με το πολύ σοβαρό μάλιστα επιχείρημα: "ΘΑ ΞΑΝΑΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ";; Εάν αντίθετα, παραιτιόταν ο Γιώργος, ο Σουμπάσης γίνεται μεν βουλευτής για λίγο , αλλά με δεμένα χέρια. Γιατί ο Λιάνης θα μπορεί να εμφανίζεται (σαν "λεβέντης" και "ήρωας" - χωρίς κίνδυνο γιαουρτώματος όπως τώρα), να αλωνίζει και να ετοιμάζει τον πραγματικό του διάδοχο, αυτόν που θα προκύψει μετά την πραγματική μάχη, τις επόμενες εκλογές... Αυτά για να σας ανοίξουν τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πρόβλημα είναι ότι θα υπάρξουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ή εκκολαπτόμενοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...) που θα στηρίξουν το ξεπούλημα μιας περισουίσας που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. Δεν ανήκει ούτε σε αυτούς, ούτε σε όλους εμάς, αλλά στα παιδιά μας.
    Και δέκα εκατομμύρια Έλληνες να συμφωνήσουμε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8.38 καλά τα λες, αλλά δεν υπολογίζεις ότι έτσι που τα κατάφερε σε λίγο ο "Γιώργος" δε θα έχει ούτε τη Μάργκαρετ μαζί του. Και όλοι αυτοί που τώρα τον στηρίζουν (περιμένοντας στη σειρά τους για να δουν βουλευτιλίκια) θα τον καταριώνται κάποτε... Ευτυχώς που στη Φλώρινα γνωριζόμαστε και δε θα μπορούν να μας ξεγελάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ??

    Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΜΙΖΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΕΙΣΜΟΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΦΕΡΕ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΔΑΝΕΙΑ ΚΛΠ.

    ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΑΙΩΝΙΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ), ΔΕΞΟΥ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ, ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pros 8.50

    Den exeis adiko... Ola paizoun.
    Η Μάργκαρετ βέβαια αυτή η Αμερικανίδα Μάνα με ψυχή και παρεμβατικότητα Ελληνίδας, η μήτρα αυτή που έρχεται σε επαφή μόνο με πρωθυπουργικούς, πάντα θα περιβάλλει με αγάπη τον γίγαντα της πολιτικής γιο της.

    Πάντως τωρα, αν δεν βγει το έργο στο ελικόπτερο θα μπουν μαζί ο Παπανδρέου και ο Μπένι.

    (είμαι ο 8.38)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασόκε των 8.57

    Εσύ που τώρα μου συνιστάς ξεδιάντροπα να δεχτώ μείωση στο μισθό και στο επίπεδο ζωής μου, τι έκανες όταν ο προηγούμενος πρωθυπουργός σού ζητούσε απλώς να δεχτείς πάγωμα του μισθού σου; Ούρλιαζες και απειλούσες θεούς και δαίμονες, μαζί με τον αρχηγό σου τον αρχιαπατεώνα του "λεφτά υπάρχουν". Και τώρα, μου λες να δεχτώ μείωση "για το καλό των παιδιών μας", για να κρύψεις ότι το μόνο που σε νοιάζει κι εσένα και όλα τα κομματόσκυλα είναι η εξουσία και μόνο η εξουσία.
    Ενάμιση χρόνο τώρα, δεχτήκαμε τη μείωση και του μισθού και του επιπέδου ζωής μας και εφαρμόστηκε η πολιτική της κυβερνησάρας σου, χωρίς κανένα εμπόδιο, με εκπληκτική στήριξη και προπαγάνδα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και με τη σιωπηλή ανοχή των συνδικάτων (μέχρι και κουκουλοφόρους χρησιμποιήσατε για να εξουδετερώσετε τη λαϊκή αντίδραση). ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; Σε έπεισε ο Γιοωργάκης και η συμμορία του ότι ξέρουν τι κάνουν; Εφαρμόζεται η πολιτική τους και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Και όταν δεν τους βγαίνει, αμέσως ξέρουν ξέρουν τη λύση: νέα μέτρα, νέες περικοπές, επιπλέον ανεργία, επιπλέον ύφεση.

    Δε ντρέπεσαι να υπερασπίζεσαι την πολιτική του μνημονίου που ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ;

    Για τα περί "περιουσίας" τι να πρωτοθαυμάσω; Ας δώσουμε λοιπόν ό,τι έχει και δεν έχει η χώρα (λιμάνια, δρόμους, τραίνα, νοσοκομεία, σχολεία, σε λίγο και τις εκκλησίες θα μας πείτε να πουλήσουμε) στα λαμόγια των πολυεθνικών και των μεγαλοτραπεζών για να δούμε καλύτερες μέρες; Αυτό μας λες;

    Αν εφαρμοστεί το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο όπως προβλέπεται, δηλαδή αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε *με βάση τα ίδια τα κείμενα που υπέγραψε η συμμορία) μεγαλύτερο χρέος, μεγαλύτερο έλλειμμα και μηδέν εθνική περιουσία γιατί θα την έχουν ξεπουλήσει ("αξιοποιήσει") οι κρετίνοι της κυβέρνησης. Τι θα δώσεις τότε ρε μάγκα, για να σου ξαναδώσουν δάνειο οι φίλοι του αρχηγού σου;

    Αλλά από οπαδούς που τους βρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του και κατεβάζουν το κεφάλι, τι περιμένεις; Είστε βουτηγμένοι στη διαφθορά, στη μίζα και τη λαμογιά, γι' αυτό δεν αντιδράτε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. Ευτυχώς σας καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΧΙ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο 8.57, ΚΑΡΑΠΑΣΟΚΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.
    ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΔΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΤΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασόκος αθ ήταν τι θα ήταν δηλαδή?

    Πασόκοι δώσαμε εντολή στον Λιάνη, την οποία καταχράται όσο δεν παραιτείται.
    Το καλύτερο επιχείρημα για την παραίτηση του δεν είναι άλλο από όλους τους αριστεροδεξιοσυνασπισπένους υποστηρικτές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή