Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Drosοpigi Race 2011


Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150km ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11,12 και 13 Ιουνίου.
Με το λιώσιμο και των τελευταίων όγκων χιονιού (τελευταία έντονη χιονόπτωση στις 12/4/2011) και παρά τις έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου μήνα οι διοργανωτές του Drosopigi Race 2011 κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις εργασίες στη διαδρομή του αγώνα Mountain Running, η οποία  κατά το 99% του μήκους της είναι Race Ready! (απομένει μόνο η τοποθέτηση της αγωνιστικής σήμανσης).

Τα 15km  της διαδρομής του αγώνα (75%  δασικό μονοπάτι), σε συνδυασμό  με τα 425m συνολικής  υψομετρικής ανάβασης  και το γεγονός ότι η Δροσοπηγή βρίσκεται σε υψόμετρο 1000m και  με μέση θερμοκρασία τον μήνα Ιούνιο στους  16,5 C ίσως να αποτελούν για τους αθλητές ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon.
Ο αγώνας διεξάγεται περιμετρικά του οικισμού της Δροσοπηγής και θα δώσει την δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να απολαύσουν το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου έναν θεαματικό αγώνα Mountain Running.
Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, στο τριήμερο πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερη  ορεινή ποδηλασία στο  MountainΒike Park της Δροσοπηγής.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το πολιτιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Στο επίσημο site της διοργάνωσης www.florinas-dinaki.gr ή www.sites.google.com/site/drosopigirace2011  υπάρχουν όλες οι απαραίτητες  πληροφορίες για την διοργάνωση, πληροφορίες για τον επισκέπτη-θεατή, πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς επίσης και η δυνατότητα ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής.
Η διοργάνωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε αθλητές συλλόγων καθώς και σε ελεύθερα αθλούμενους άνω των 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου