Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Χορός, Τραγούδι, Θέατρο από το ΚΕΚΥΚΑμεΑ Φλώρινας


Με την ευκαιρία της λήξης του εκπαιδευτικού έτους 2010-11 το Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες Φλώρινας, σε συνεργασία με το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φλώρινας πραγματοποίησαν εκδήλωση κατά την οποία παρουσίασαν τις ικανότητές τους σε κάθε έκφανση του πολιτιστικού τομέα: στο τραγούδι, το θέατρο, την ρυθμική γυμναστική, τους παραδοσιακούς χορούς.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε: "Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην σημερινή εκδήλωση, ιδίως, όμως στα ίδια τα παιδιά τους καθημερινούς αγωνιστές μιας σκληρής πραγματικότητας και στην οποία με την βοήθεια των δικών τους –γονέων και εξειδικευμένων εκπαιδευτικών- βγαίνουν νικητές."




2 σχόλια:

  1. Κρατάω στα χέρια μου τη σημερινή εφημερίδα «Πολίτης» (10/6/2011), με το ίδιο θέμα πρωτοσέλιδο και ήμουν στο ΚΕΚΥΚΑμεΑ στη χθεσινή εκδήλωση.
    Ήταν η πρώτη φορά που κανένας από τους φορείς δεν μας λιβάνισε με παχιά λόγια και δεν μας έπρηξε γενικά με μεγαλοσχήμονες εκφράσεις για τη δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, πράγμα που επισημαίνεται και στο ρεπορτάζ από τη δημοσιογράφο του «Πολίτη» κ. Νάστα Χρυσαυγή που ήταν παρούσα στην εκδήλωση.
    Στο «Βήμα της Φλώρινας» (10/6/2011) που εγώ τουλάχιστον δεν είδα δημοσιογράφο τους ούτε καν τον Τριανταφυλλίδη για το ίδιο θέμα διαβάζω ένα ωραιότατο δελτίο τύπου που δεν φέρει όνομα φορέα αλλά προφανώς είναι από την Περιφέρεια της Φλώρινας με το χαιρετισμό (άκουσον-άκουσον) του Αντιπεριφερειάρχη Μίμη Ηλιάδη!!!!!!!!
    Θέλω να καταλήξω ότι όντας συνδρομητής χρόνων και στις δύο εφημερίδες διαπιστώνω για μια ακόμα φορά ότι η μια και εκπρόσωπο έχει και σωστή κριτική ασκεί ενώ η άλλη όχι μόνο δεν στέλνει δημοσιογράφο αλλά περνάει χωρίς να ελέγξει ότι αρλούμπα τους πασάρουν από τα γραφεία τύπου και το ίδιο είχε γίνει και με την κατάληψη των ΑμεΑ του Δημαρχείου Φλώρινας.
    Τέτοια υποταγή!!!!!!!!!!!!
    Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι μπαίνοντας και στο δικό σας και σε άλλο site βλέπω το ίδιο δελτίο τύπου. Γιατί ρε παιδιά βάζετε ότι θέλουνε να βάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με τα δελτία τύπου είναι ένα σοβαρό θέμα που κάθε φορά μας κάνει να αναρωτιόμαστε σαν πολίτες για το ποια είναι τελικά η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή