Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Καλοκαιρινός διαγωνισμός: "Άσχημη & Βρώμικη πόλη 2011"

Αναγνωρίστε ανάμεσα στις παρακάτω photos ποιο Ποτάμι είναι:

Α. Αμαζόνιος
Β. Νείλος
Γ. Σακουλέβας
Δ. Ποτάμι στη Λιλιπούπολη

Η σωστή απάντηση δίνει το δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση με έπαθλο Δωρεάν Πλήρες Τριήμερο spa στο "ΜΑΛΤΣΚΑ RESORT"

Ο διαγωνισμός αφιερώνεται στον κάθε αρμόδιο που δίνει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ εντολή ψευτοαποψίλωσης και καθαρισμού του ποταμού (ΧΑ!) μέχρι το ύψος του πεταλωτηρίου…
Από εκείνο το σημείο του Σακουλέβα και μετά … ξανά (ΧΑ!)

Υ.Γ.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν όταν αποφασίσει κάποιος αρμόδιος να ασχοληθεί σοβαρά και συνολικά με την αισθητική και τη βιοποικιλότητα του ποταμού…
Γράφει ο Β.Μ.







5 σχόλια:

  1. Αυτό θα γίνει μόνο όταν και οι πολίτες αρχίσουν να ενδιαφέρονται και να απαιτούν. Μέχρι τότε ο κάθε αρμόδιος θα κάνει οτι καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το βρηκα ..αυτο το ποτανι πρεπει να εινια η ''μαλσ τκα κουφια γκλαβα''...η ληθεια ειναι για πολα χρονια προηγουμενα δεν ενδιαφερθηκε κανεις..αστα να τα παρει η να τους παρει το ποταμι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κάθε πολίτης, προκειμένου να αποκτήσει το ηθικό δικαίωμα να απαιτεί, πρέπει ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ να μάθει να συμπεριφέρεται ως υπεύθυνος πολίτης. Τα σκουπίδια που βλέπουμε να "κοσμούν" το ποτάμι αλλά και άλλους χώρους, δε βρέθηκαν μόνα τους εκεί που τα βρίσκουμε. Κάποιοι τα πέταξαν. Είναι εύκολη δικαιολογία να πούμε: "καλά, υπάρχουν και κάπιοι ασυνείδητοι" απαλλάσσοντας τον εαυτό μας από κάθε ευθύνη. Προκύπτει αμείλικτο το ερώτημα: Όταν βλέπουμε κάποιον να ρυπαίνει το περιβάλλον - για το οποίο είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι μόνον όταν πρόκειται να καταλογίσουμε ευθύνες σε τρίτους - τι κάνουμε; Τον καταγγέλουμε; Αν όχι, είμαστε συνυπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι καιρός λοιπόν, εάν θέλουμε να λεγόμαστε ενεργοί πολίτες, να καταγγέλλουμε τόσο τους ασυνείδητους που ρυπαίνουν, όσο και αυτούς που πρέπει να κάνουν την δουλειά τους και δεν τη κάνουν.
    Από τα λόγια λοιπόν... στην πράξη!

    Ρούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να σου πω, τους πρεπει ηκαταγγελια γιατι αλλοιως δεν βαζουν μυαλο οι αναγωγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή