Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Άμεση παραίτηση Π.Αναστασιάδη ζητάει ο Θ.Σουμπάσης


Δήλωση Θόδωρου Σουμπάση σε σχέση με όσα δηλώθηκαν από τον πρόεδρο της Μελίτης σε κανάλι της FYROM
"Το ελεεινό εθνικιστικό και διχαστικό παραλήρημα του κ. Προέδρου της τοπικής κοινότητας Μελίτης, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι στερείται σοβαρότητας, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο. Οι απαξιωτικοί εθνοτικοί χαρακτηρισμοί και διαχωρισμοί για τους συγχωριανούς του και όλους τους συμπολίτες μας αποδεικνύουν ότι ο ίδιος δεν έχει καμία συναίσθηση του ρόλου και της αποστολής του ως Πρόεδρος Κοινότητας, είναι ανίκανος να επιτελέσει το έργο που του ανέθεσαν οι συγχωριανοί του και η Πολιτεία, είναι αχάριστος απέναντι στο λαό που τον εξέλεξε  και τον συνδυασμό που τον τίμησε περιλαμβάνοντάς τον μεταξύ των υποψηφίων του. Κατόπιν αυτών, τον καλώ να παραιτηθεί  άμεσα, δεδομένου ότι αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να υπηρετήσει το αξίωμά του."

5 σχόλια:

  1. Ο Καπετάν-Κώτας έβγαλε το καρυοφύλι του. Είμαι σίγουρος οτι την δήλωσή σου την έστειλες και στον Πρωθυπουργό. Το νέο ύφος και νέο ήθος του δημόσιου βίου στην Φλώρινα. Κρίμα για την Όλγα την πρόλαβες και θα χάσει πόντους στην Εθνικοφροσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου πω ρε παλικάρι,τώρα ξύπνησες εσύ, ο συνδυασμός που τον τίμησε ,το κόμμα που τον στήριξε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια κυριε σουμπαση.....αν και δεν ειμαι ψηφοφορος σας ουτε του κομματος σας ενα μεγαλο μπραβο.....ετσι θα κερδισετε την νεολαια του τοπου μας γιατι με τους πιο μεγαλους εχουμε προβλημα σε αυτο το θεμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ξαφνικά ο Σουμπάσης και ο Κωνσταντινίδης ξύπνησαν και σοκαρίστηκαν από τις δηλώσεις του Αναστασιάδη. Ανακάλυψαν ότι υπάρχουν αυτονομιστικές φωνές σε κοινότητες της Φλώρινας και ζητάνε παραιτήσεις. Κοντόφθαλμη και μικροπολιτική προσέγγιση και από τους δύο ως συνήθως. Τι να περιμένεις όμως από έναν ζεν-πρεμιέ και έναν μπάρμαν; Όταν τόσο σοβαρά θέματα τίθενται επί τάπητος. Είναι πολύ εύκολο να σπρώξει κανείς την σκόνη κάτω από το χαλί και σε τέτοιου είδους πρακτικές οι Σουμπασαίοι και οι κωνσταντινίδηδες είναι μανούλες. Άλλωστε οι πολίτικες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το μακεδονικό ζήτημα μόνο σοβαρές δεν ήταν. Ο κύριος Σουμπάσης ζητάει την παραίτηση Αναστασιάδη ελπίζοντας σε τι; Είναι δυστυχώς αρκετοί οι συμπολίτες μας που έχουν τα ίδια μυαλά με τον Αναστασιάδη, με αυτούς τι κάνουμε κύριε Σουμπάση; Τους απελαύνουμε, τους περιθωριοποιούμε, τους αλλάζουμε τα μυαλά με το στανιό, τους στέλνουμε στη Μακρόνησο, τι;
    Ζούμε σε μια χώρα που τα κόμματα σας κύριοι υποβάθμισαν και υποβαθμίζουν την παιδεία με χειρουργική ακρίβεια. Kαι τι σχέση έχει η παιδεία με το μακεδoνικό; Άμεση. Από κει ξεκινούν όλα. Το ελληνικό σχόλιό φοβάται την πραγματική ελληνική ιστορία. Την θάβει κάτω από τόνους λάσπης για να μην δυσαρεστήσει τους νεοταξίτες εμπνευστές της. Αν εμείς οι Έλληνες ήμασταν πραγματικοί πατριώτες τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και στις πολιτικές μας, οι γυφτό-σλάβοι των Σκοπιών δεν θα έβρισκαν εύφορο έδαφος για να σπείρουν τις ανιστόρητες παπαρολογίες τους.
    Το παιχνίδι έχει χαθεί κύριε Σουμπάση και το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το φέρει το κόμμα σας και η ΝΔ. Γι'αυτό αφήστε κατά μέρους τις δηλώσεις εντυπωσιασμού και πάτε να πιείτε κάνα καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης με τους high-class φίλους σας. Είμαι σίγουρος ότι θα τους εντυπωσιάσετε με τις γνώσεις σας περί των νέων τάσεων της μόδας καλοκαίρι 2011. Μην ασχολείστε με πράγματα για τα οποία γνωρίζετε πολύ λίγα και σε τελική ανάλυση δεν σας ενδιαφέρουν κιόλας.

    THE BEGGAR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο BEGGAR (ΖΗΤΙΑΝΟΣ???) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. Ε ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΕΠΕΙΔΕΙ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΚΕΝΤΟΝΤΣΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ" ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΛΙΚΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΕΩ ΛΙΑΝΗ ΠΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ. ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ Ο "ΠΑΝΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΙ Ή ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΙ. ΕΝΑ "ΦΟΥ" ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ "ΑΣΛΑΚΩΒ" ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ? ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΛΕΠΕΣΚΕΣ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ Κ.Ο.Κ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή