Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Επιδόματα "στα τυφλά"


Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

3 σχόλια:

  1. Διακρίνω παράπονο του συντάκτη.. ή μου φαίνεται?

    Γιατί ενώ ο ίδιος ήταν "τυφλός" σε όλες τις ανομίες της Διεύθυνσης Οικονομικών της πρώην Νομαρχίας όπου εργάζεται, ούτε ένα μικρό επιδοματάκι δεν του έδιναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 0ι ολικώς τυφλοί λαδώνουν γιατρούς και επιτροπές και μετά βλέπουν καλά και ψηφίζουν Ν. Δ η ΠΑΣΟΚ. ζΉΤΩ Η ΧΏΡΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΏΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήταν απόλυτα άδικο και πολύ κακό ταυτόχρονα, αν η πολιτεία «έκοβε « όλα τα προνοιακά επιδόματα! Και βέβαια το Κράτος οφείλει να συμπαραστέκεται σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης! Αυτό γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια! Θα θυμάστε όσοι βγάλατε το 6-τάξιο γυμνάσιο τον λόγο του Λυσία « υπέρ αδυνάτου»! Όμως τότε η δίκη του ¨αδύνατου « ήταν κουτσός ο άνθρωπος, έγινε από τους 500 της Ηλιαίας, μεγάλης σύνθεσης Δικαστήριο! Ο κουτσός κέρδισε τη δίκη, και δίκαια συνέχισε να παίρνει τα πέντε τάλαντα από την «πρόνοια»!
    Ναι, σε όσους τα δικαιούνται! Ναι και με το παραπάνω σ΄ αυτούς που πρέπει να βοηθηθούν! Η πολιτεία όμως πρέπει άμεσα να σταματήσει τη χορήγηση αυτών των επιδομάτων κατά τα 2/3 και να ξεκινήσει αμέσως την επανεξετάσεις όλων των περιπτώσεων με ειδικές επιτροπές με επιπτώσεις επί των μελών των επιτροπών σε περιπτώσεις εσκεμμένων λαθών!!!
    Η πολιτεία οφείλει να αναρτήσει καταστάσεις όλων όσων παίρνουν τα επιδόματα, για να γνωρίζουν όλοι ποιοι παίρνουν έστω και ένα ευρώ που ΔΕΝ το δικαιούνται !! Προσωπικά δεδομένα, θα πει κάποιος! Ναι!! Αν κάποιος ντρέπεται για το επίδομα αυτό, ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ!
    Η χώρα γέμισε τυφλούς, καρδιακούς και νοητικά ανάπηρους!
    Αυτό το αίσχος, δεν επιτρέπει αυτούς που έχουν πράγματι πρόβλημα, να παίρνουν μεγαλύτερο επίδομα, δηλ, ουσιαστική βοήθεια!

    Πανίδης Θεόφιλος
    Συνταξ. Εκπ/κός

    ΑπάντησηΔιαγραφή