Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Οι πολίτες δεν κολώνουν...



Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

16 σχόλια:

  1. Είναι επικίνδυνα για τους Μοτοσυκλετιστές...
    ...και τον χειμώνα να δεις τι έχει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο τίτλος, ωραίος κι ο Χρήστος..
    Πράγματι σε Πτολεμαίδα και Κοζάνη συμβαίνει αυτό που λέει. Η Πτολεμαίδα όμως είναι 30.000 κατοίκων και η Κοζάνη 70.000 πόλη και χωρίς τα κολονάκια θα ήταν αδύνατη η κυκλοφορία και οχημάτων και πεζών.
    Και εδώ είναι που ο Χρήστος έχει δίκιο επειδή σε μια πόλη 15.000 κατοίκων (το πολύ) η κυκλοφορία στο κέντρο θα μπορούσε να ρυθμιστεί από τη Δημοτική Αστυνομία.. άνευ κολονακίων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ

    Τα κολωνάκια ας γίνουν αφορμή να απαιτήσουμε την πεζοδρόμηση και ποδηλατοδρόμηση του κέντρου της πόλης μας, αφού εκ των προτέρων εξασφαλιστούν χώροι στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των κατοίκων που μένουν στις οδούς του κέντρου.
    Νομίζω ότι οι συζητήσεις για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να μπούνε τα κολωνάκια είναι ατελέσφορες και αποπροσανατολιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι επικινδυνα για τα μηχανακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Paidia o mougos evgale milia. Pou isoun re xristo 4 xronia. Tora pou den exeis proistameno ton voskopulo milas, ton fovosun I se ixe exiperetisi ae tipota kai den milouses kai tora to xexases p.x. epidoma katoikias.klp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως και θετικά να κάνει κάποιος σε αυτόν τον τόπο θα κατηγορηθεί. Μπράβο στον Βοσκόπουλο για τα κολονάκια και για τα κάγκελα στην πλατεία και για το μάζεμα των σκουπιδιών και καιρός είναι να μαζέψει με τις σκουπιδιάρες και κάποιους και κάποιες ανίκανους που νομίζουν ότι είναι κάτι .
    Και τελικά από όλους τους νομάρχες που πέρασαν μόνον ο Βοσκόπουλος άξιζε και έκανε και πέντε πράγματα. Και εσείς πέστε ότι θέλετε. Ή στραβοί είστε ή αλτσχάιμερ έχετε. Βοσκόπουλε προχώρα για αυτό σε ψηφίσαμε γιατί πιστεύομε ότι μόνο εσύ μπορείς να κάνεις κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντί να του πείτε μπράβο του Χρήστου για την ξεκάθαρη θέση που παίρνει, προσπαθείτε να τον λασπώσετε και από πάνω? Χρήστο χίλια μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5 Αυγούστου 2011 5:01 μ.μ. Για πες μου ρε φιλέ που τα παίρνεις με τον Γιάννη μαζί τρία από τα πέντε που λες ότι έκανε σαν νομάρχης??? Είμαι περιέργως να μάθω!!!

    Υ.Γ. μετά μου εξηγείς για αυτά που ψαχνή η εισαγγελεύς και ο Τριανταφυλλοπουλος
    Ξέρεις κάτι λεφτά που καναν φτερααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5 Αυγούστου 2011 5:01 μ.μ.
    Ή στραβοί είστε ή αλτσχάιμερ έχετε.
    Μπα εμείς ξεστραβωθήκαμε και δεν τον ξανά ψηφίζουμε.. άμα ξεμπερδέψει με της δίκες που έρχονται…εσύ πως πας από μυαλό????? Η δεν έμαθες τίποτα??? Η μαζί πίνετε τα κρασιά 560 ευρώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5 Αυγούστου 2011 5:01 μ.μ. αν εχεισ μουτρα πες μας ποιος εισαι και τι 5 πραμματα εκανε ο φιλος σου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ 5 Αυγούστου 2011 5:01 μ.μ. ΤΟΣΟ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ… ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε 5 Αυγούστου 2011 5:01 μ.μ., μπάς και είσαι ο Βοσκόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν οι φλώρινιώτες είχαμε αγωγη[γενικώς] και ειδικά κυκλοφοριακή αγωγή δεν θα χρειαζόταν κολωνάκια ούτε και κωλονάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς η πόλη μας είναι άξια αυτών που ψηφίζει και των κάθε είδους σκουληκόμορφων κομματόσκυλων που έρποντας καταλαμβάνουν ανώτερες θέσεις και ελέγχουν την ζωή μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. tha ta xilosei to ekxionistiko re min anxoneste :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή