Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ο Β.Καραντζίδης για τα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Φ


Ο κ. Δήμαρχος δεν απάντησε στο ερώτημά μας αν η εξαγγελθείσα μείωση τιμολογίων ΔΕΥΑΦ αφορά όλες τις επιμέρους χρεώσεις ή μόνο τη χρέωση του νερού (ένα πολύ μικρό μέρος δηλαδή) λέγοντας ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να απαντήσει, αν και ο ίδιος βιάστηκε να την προβάλει δηλώνοντας μάλιστα ότι έτσι θεωρεί ότι εκπληρώνει την προεκλογική του δέσμευση. 
Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη: Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας που αναφέρεται στη διαχείριση ύδρευσης και αποχέτευσης, κατάργηση με απόφαση της ΔΕΥΑΦ και του Δήμου του ειδικού τέλους του 80% σε όλες τις χρεώσεις, κατάργηση του ΦΠΑ σε ύδρευση και αποχέτευση που αποτελούν είδη πρώτης ανάγκης, να μη κόβεται το νερό σε άνεργους, απολυμένους, χαμηλοσυνταξιούχους που αδυνατούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Βασίλη,
    Κακώς αναφέρεσαι μόνο στο κόστος των τιμολογίων νερού κτλ, και όχι και στις τιμές- κόστος σύνδεσης μιας μονοκατοικίας με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης! Η δαπάνη είναι πράγματι πολύ μεγάλη!
    Γι΄ αυτό τουλάχιστον δεν ευθύνεται ο νυν Δήμαρχος, αλλά οι προηγούμενοι!
    Εμένα μου στοίχισαν αυτές οι δύο συνδέσεις 1.980 ευρώ για μια απόσταση 7 μέτρων!
    Βεβαίως ευθύνη έχει ο νυν Δήμαρχος που διατηρεί ακόμα αυτές τις τιμές!!
    Είναι πράγματι πολλά! Για τις ίδιες συνδέσεις στα Γιανιτσά, Πτολεμαίδα. Καστοριά πληρώνει κανεις ούτε το 1/3!!!

    Πανίδης Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Θεόφιλε μάλλον εμείς στην Φλώρινα ζούμε χωρίς να το ξέρουμε στο Κολωνάκι ή στα Βόρεια παραμεθόρεια προάστια με μισθούς Δημάρχων και άνω ..δέν εξηγήται διαφορετικά τέτοια "τιμολογιακή χλίδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή