Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Σκέψεις για τις ιδιαιτερότητες



Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

5 σχόλια:

  1. Θανάση εσύ πάντα έχεις την καλή διάθεση και σε καταλαβαίνω.. Πρέπει να σκεφτείς όμως ότι τα τελευταία χρόνια στο παιχνίδι του ψευτομακεδονισμού έχει μπει παρασκηνιακά και η Τουρκία, με υπόγειες χρηματοδοτήσεις Σκοπιανών Υπουργείων για διαχείριση σκοτεινών ανθελληνικών υποθέσεων. Θα πρόσεξες και συ ότι τώρα τελευταία ακούστηκε από Μελίτη μεριά ότι στην περιοχή μας ζουν και πολλοί Τούρκοι. Κάτι που παλιότερα δεν ακουγόταν. Καταλαβαίνω την αγαθή πρόθεση των γραπτών σου.. αλλά.. δεν θα πάρω.. γιατί οι υπόγειες διαδρομές Μελίτης - Σκοπίων πολλαπλασιάζονται, και μπαίνουν και νέοι παίκτες στην ομάδα τους. Έτσι λοιπόν θα κοιτάξω και γω την δική μου ομάδα.. για να μην υποβιβαστεί από στημένα παιχνίδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όπως ξέρετε κ. Γερμανίδη, οι Τούρκοι χώνουν τη μούρη τους παντού.. και η αρχή τους είναι η εξής: "Το σπίτι σου θεωρείται ιδιοκτησία ΣΟΥ.. μόνο εάν το μισό είναι δικό ΜΟΥ". Χαίρετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα περί'' ράτσας''΄δεν αφορούν ΜΟΝΟ την περίπτωση της ΜΕΛΊΤΗΣ όπως εσφαλμένα θεωρείτε.Ακο'υστηκαν ατυχώς και από άλλες πλευρές και καλόν είναι να βλέπουμε και αυτές.Τα περί ΤΟΎΡΚΙΚΟΥ δακτύλου δεν τα γνωρίζω και δεν είναι δική μου δουλειά. Συμπεριφορές και αντιλήψεις κρίνω ως ελεύθερος πολίτης. ευχαριστώ πάντως για τις παρατηρήσεις σας. Η ΑΓΑΘΈΣ προτάσεις γίνονται από ''αγαθούς ''ανθρώπους, πιστεύω όυι δεν ανήκω σε αυτό το υποσύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς Hocus Pocus: δεν έχουμε λάβει κανένα σχόλιό σας (με αναφορά στον Claude Levi-Strauss)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΚ Θανάση.. αν και θά΄πρεπε να γίνεις πιο σαφής όταν λες ότι δεν ανήκεις στο "αγαθό υποσύνολο"...
    Μάλλον δεν θεωρείται καλό το "αγαθό υποσύνολο".. Μήπως εννοείς ότι σ΄αυτό ανήκουν οι αμαθείς και οι αγνώμονες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή