Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος για τον Π.Αναστασιάδη

6 σχόλια:

  1. αυτή είναι η εκλησία του Χριστού . "θα τα κανουμε γυαλιά καρφιά" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί δεν τον διορίζουνε υπουργό εξωτερικών. Ζήτωσαν οι επαγγελματίες Μακεδονομάχοι.Κάτσε εκεί που είσαι μαζί με τον ψωμίάδη. δεν σε χρειαζόμαστε. θα λύσουμε μόνοι μας τα θέματα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ FYROM ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΣΤΕ? ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ρε ανωνυμε 11:08 και αν δεν σου αρεσει μην την ακους αλλα αν εχεις τα κοτσια πες πως σε λενε και θα δεν θα κρινεις εσυ τον χριστο ουτε την εκλησσια βρωμιαρη..........και να πας ανθιμε γιατι ζοριζονται τα αυτονομια τις μελιτης μην τους παρουν χαμπαρι τη σκαρωνουν....τωρα οπως ξερεις εσυ λογοκρινε το σχολιο και αποριψετο admir σε σενα το λεω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κ. Άνθιμος προτρέπει με το "κήρυγμά" του σε πράξεις βίας. Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική νομοθεσία θα έπρεπε να συλληφθεί. Γιατί δε γίνεται αυτό? Προφανώς γιατί λειτουργεί σαν άτυπος εκπρόσωπος της εξουσίας και κάνει τη δουλειά που θα ήθελε να κάνει αυτή. Και η ρήση του Βολταίρου πού πάει? "Διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να λες τη γνώμη σου" (μέσες άκρες) ή το χριστιανικό - το οποίο υποτίθεται ότι πρεσβεύει ο ΄Ανθιμος- "αγαπάτε αλλήλους"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ποιός σας είπε ότι ο Αν-θυμος είναι πιστός χριστιανός. επαγγελματίας εξουσιαστής είναι. τον γουστάρω πολύ ως υπουργ'ο εξωτερικών σε κυβέρνηση Σαμα-ρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή