Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας στο δρόμο (video)


Μια ενδιαφέρουσα και θετική πρωτοβουλία πήρε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, Κώστας Ρόζας, και μαζί με τους Συμβούλους: Σοφία Ζευγώλη, Βέτα Κωτσοπούλου, Κώστα Μικρόπουλο, Παντελή Σιάκο και Άρη Τσιώτα περιόδευσαν στην κεντρική αγορά της πόλης και σε βασικούς εμπορικούς δρόμους για να ακούσουν προβλήματα, παράπονα και προτάσεις από «πρώτο χέρι» από τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες. Δείτε το video που ακολουθεί…



Video: Ελένη Ναούμ

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Κώστα! Μπράβο και σε όλους τους/τις άλλες! Αν και πιστεύω ότι ο Βοσκός θα βγάλει σπυράκια με την πρωτοβουλία και ήδη τα παπαγαλάκια του βγάζουν ΧΟΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά του τα χώνει του δήμαρχου η κυρία Βέτα για τα κολονάκια και για όλα τα χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια καλή αρχή.

    Άρη, καλή η ιδεα για το αλώνισμα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή αν ξηλωθούν τα κολονάκια, θα χεστεί η αγορά στο τάληρο... Ρε δε βλέπετε που η ανεργία πάει σύννεφο, ο κόσμος δεν έχει φράγκο και οι τιμές είναι στα ύψη?
    Η μόνη μου ένσταση με τα κολονάκια είναι πως είναι τελείως αντιαισθητικά. Δηλαδή ήταν καλύτερα πριν που παρκάρανε όλοι "για ένα λεπτό" όπου γουστάρανε και ήταν ο κεντρικός απροσπέλαστος? Αφού είμαστε κάφροι και δεν θέλουμε να περπατήσουμε 100 μέτρα, κολονάκια μας χρειάζονται.
    Ωραίος ο Ρόζας με την κάμερα από δίπλα. Μου θυμίζει τον Κουλούρη που έτρεχε στις λαϊκές... Το ίδιο άτομο που ήθελε να βραβεύσει το πιο στολισμένο μπαλκόνι, λες και είμαστε στη Λιμνούπολη της γιαγιάς Ντακ. Σοβαρό άτομο.
    Μπαι δε γουέι, τη γόπα που κρατάει στο 5:00, πού την πέταξε?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή