Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Να γίνουμε ξανά ο λαός του «ΟΧΙ» ανατρέποντας την κυβέρνηση δωσίλογων


Η Ευρώπη εξωτερικώς μας περικύκλωσε με εχθρούς. Εσωτερικώς μας κατέστρεψε οικονομικώς.
Τώρα ζητά την απαλλοτρίωση της ελληνικής γης και τον εξανδραποδισμό των ελλήνων.
Το σχέδιο ήταν ανάγλυφο: Ταΐζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και στέλνουμε το λογαριασμό στο έθνος.
ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Έλληνες, για μια μόνον στιγμή συνειδητοποιήστε ότι διανύουμε ιστορικές ημέρες. Τώρα πρέπει να συσπειρωθούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επερχόμενα δραματικά γεγονότα που μπορούν να συγκριθούν μόνον με αυτά του 1940. Οι πιο μεγαλοπρεπείς, μαζικές, ισχυρές επέτειοι της 28ης Οκτωβρίου και 17ης Νοεμβρίου πρέπει να γίνουν φέτος, παρά τις περί του αντιθέτου επιδιώξεις των κυβερνητικών δωσίλογων (Διαμαντοπούλου και ΣΙΑ) που μάλιστα σχεδιάζουν να τις αφανίσουν, με το πρόσχημα της κάλυψης χαμένων ωρών από τις καταλείψεις στα σχολεία.
ΟΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ !
Κάντε γερμανούς και κυβερνητικούς δωσίλογους να παγώσει το αίμα τους !
Δεν χρειάζεται καταφυγή στην ένοπλη βία! Η ειρηνική, μαζική και συνεχής πίεση του λαού είναι αρκετή για να αποτρέψει τους γερμανούς και να γκρεμοτσακίσει τους συνεργάτες τους!
(Βεβαίως, ουδέποτε στην ιστορία το όπλο της κριτικής υποκατέστησε την κριτική των όπλων.)
Το Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) είναι μέτωπο του λαού. Δεν είναι κόμμα. Είναι ο ίδιος ο λαός. Μόνον η συσπείρωση πολυπληθών τμημάτων του λαού γύρο από το μέτωπο μπορεί να ανατρέψει το παρόν πολιτικό-οικονομικό σύστημα που οδήγησε σε καταστροφή την πιο όμορφη και πλούσια χώρα του κόσμου, την Ελλάδα. Η συσπείρωση αυτή ήδη γίνεται σε τεράστια έκταση σε όλη τη χώρα. Άνθρωποι από διαφορετικά κόμματα οργανώνονται σε μικρούς πυρήνες πέντε-δέκα-είκοσι ατόμων σε γειτονιές ή σε χώρους εργασίας: εργάτες, αγρότες, αλιείς, υπάλληλοι, παπάδες, δάσκαλοι, χωροφύλακες, στρατιωτικοί, έμποροι, βιοτέχνες, καλλιτέχνες,… δηλαδή όλοι οι έλληνες του μόχθου, αφού όλοι καταστρέφονται νυν και ες αεί. Μόλις ο τεράστιος λαός του Ε.ΠΑ.Μ. αποκτήσει κρίσιμη μάζα θα γκρεμίσει δια απλής ωθήσεως το καταστροφικό γερμανοδωσίλογο καθεστώς της Αθήνας. Αυτοστιγμής, οι εκπρόσωποι του Ε.ΠΑ.Μ. θα αναλάβουν να φέρουν σε πέρας το πρόγραμμα διάσωσης-ανάταξης της οικονομίας και κοινωνίας μέσα σε ένα εύλογο διάστημα δύο-τριών χρόνων. Κατόπιν το Ε.ΠΑ.Μ. θα αυτοδιαλυθεί προκηρύσσοντας ταυτόχρονα εκλογές. Ιδού επιγραμματικώς ποιο είναι το πρόγραμμα που καλείται να εφαρμόσει ο λαός με το ισχυρό Ε.ΠΑ.Μ. του:
1. Δεν αναγνωρίζουμε και δεν πληρώνουμε το επαχθές χρέος. Όταν ο λαός έχασε τις περιουσίες του στο χρηματιστήριο του απάντησαν: «ας πρόσεχαν». Πολύ περισσότερο λοιπόν ας πρόσεχαν οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι όταν έπαιζαν στα ομόλογα της ελληνόμορφης άρχουσας τάξης. Άλλωστε, «ένοχος, ενόχω ου ποιεί».
2. Ανατροπή του καθεστώτος κατοχής Προεδρείου-Κυβέρνησης-Κοινοβουλίου/ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ. Όλα τα κόμματα είναι υπεύθυνα. Τα δύο κόμματα εξουσίας, καταφανέστατα. Τα κόμματα μη εξουσίας, συμπαραμαρτάνοντας, είναι επίσης υπεύθυνα: παρέμειναν στο κοινοβούλιο και έτσι νομιμοποίησαν τα πρώτα, αντί να εγκαταλείψουν το παρανομών κοινοβούλιο και να επιδοθούν στην αυτό-οργάνωση και αντίσταση του λαού. Ακόμη τούτες τις κρίσιμες στιγμές σαν ύαινες ελλοχεύουν να υφαρπάξουν κάποια ψήφο που θα περιπέσει από τις σιαγώνες των δύο θηρίων.
3. Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα για να εξασκηθεί ανεξάρτητη πολιτική προς όφελος της εγχώριας οικονομίας και του λαού, όχι προς όφελος του άξονα Βόρειων Χωρών όπως συμβαίνει με το ευρώ. Το έλλειμμα του Νότου είναι ίσον με το περίσσευμα του Βορρά.
4. Εθνικοποίηση τραπεζικού συστήματος και όλων των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας ή στρατηγικής σημασίας. Ακύρωση πλειστηριασμών και επαναδιαπραγμάτευση όλων των τοκογλυφικών τραπεζικών δανείων (στεγαστικών και μη) ώστε οι τράπεζες να πάρουν το κεφάλαιό τους και ένα 25% των τόκων. Το τραπεζικό σύστημα από αρωγός της οικονομίας που όφειλε να είναι κατάντησε βρικόλακας για αυτή.
5. Άμεση ανασυγκρότηση όλων των πρωτογενών τομέων παραγωγής. Άμεση ψηφιοποίηση ατόμου-οικογένειας-κράτους-οικονομίας.
6. Αλλαγή του μονομερούς διεθνούς προσανατολισμού της χώρας. Έθνος-Πατρίδα-Λαός ταυτίζονται. Σύμφυση Λαού-Στρατού-Οικονομίας-Μόρφωσης. Η εκκλησία πρέπει να μετριάσει τη συνδιαλλαγή της με τον Θεό και να παίξει τον ιστορικό της ρόλο. Εσωτερικώς, ως μοχλός αλληλεγ-γύης. Εξωτερικώς, ως η μοναδική αληθής Ορθοδοξία του κόσμο, να σφυρηλατήσει την αδελφοποί-ηση των Ορθόδοξων Βαλκανικών Λαών και εκείθεν. Πάντοτε ως πολιτική δύναμη κατά του Ισλάμ.
7. Τιμωρία όλων των υπευθύνων της καταστροφής, χωρίς φυσικά εκδικητική διάθεση ούτε θανατικές καταδίκες. Καθολική εφαρμογή του δίκαιο-νομικού συστήματος με δυσμενέστερο ποινο-λόγιο για πλούσιους από ότι για πτωχούς. (Ίσο δίκαιο θα υπάρξει μόνον όταν υπάρξουν ίσοι άνθρω-ποι). Όλοι οι υποστηριχτές, εκφραστές και εκπρόσωποι των δύο μεγάλων κομμάτων από σήμερα (19 Οκτωβρίου 2011) θεωρούνται αυτοδικαίως δωσίλογοι και θα λάβουν το Πρέπον Τέλος τους.
8. Καλείται Συντακτική Συνέλευση για την αναμόρφωση του Συντάγματος που θα εγκαθιστά τον ίδιο το λαό στο κέντρο των αποφάσεων. Επ’ ουδενί λόγω θα θιγούν οι ατομικές περιουσίες των Ελλήνων. Οι θιγόμενοι απεργοί που συνεισέφεραν στην απελευθέρωση θα αποζημιωθούν πλήρως.
Ιδρυτής του Ε.ΠΑ.Μ. είναι ο γνωστός οικονομολόγος Δ.Καζάκης
Συντονιστής για το  Ε.ΠΑ.Μ. Φλώρινας ο μαθηματικός Παντελής Μιντεκίδης

18 σχόλια:

  1. Ωρέ τί πάθαμε ... κι' άλλοι φασίστες στον ορίζοντα, άκου "σύμφυση λαού - στρατού - οικονομίας - μόρφωσης" !!! Εεεεεεεεεε μάθετε οτι Δεν εχω τα ίδια συμφέροντα εγω (εργαζόμενος) κι ο Βαρδινογιάννης και ότι Δεν τα φάγαμε μαζί.-
    υγ. Πάρ΄τε τον Καζάκη σας και ούστ στο 1950 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο κείμενο διαβάζω ότι τα κόμματα μη εξουσίας είναι συνυπεύθυνα για σας, ότι με την παραμονή τους στη Βουλή νομιμοποίησαν … το παρανομών κοινοβούλιο. Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη τσουβαλιάσματος από αυτό ? και είναι γνωστό ότι το τσουβάλιασμα είναι φασιστική μέθοδος. Ε όχι, δεν είναι το ΚΚΕ ίδιο με τα άλλα κόμματα, το ΚΚΕ ξεμπρόστιαζε, καταδίκαζε, ενημέρωνε. Τα μέλη του ήταν στον δρόμο και διαμαρτύρονταν, διαδήλωναν, θυσίαζαν τον χρόνο τους για να μοιράσουν ένα φυλλάδιο που αν το διαβάζατε τότε ΔΕΝ θα ήμασταν τώρα εδώ σε αυτήν την κατάσταση. Πάει πολύ να μας εγκαλούν τα φασιστοειδή που μέχρι προχτές ήσαν σφουγγοκωλάριοι του συστήματος. Μια ματιά στο διαδίκτυο θα πείσει κάθε καλοπροαίρετο για την δράση του ΚΚΕ, τους αγώνες του και για το πόσο έγκαιρα προειδοποίησε τον λαό για τα δεινά που έφτασαν και γι αυτά που έρχονται ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχε χάρη στον σεβασμό που θρέφω στον τίτλο του κόμματος σου -που βεβαίως ψευδεπιγράφως τον φέρει- άλλως θα απαντούσα δεόντως στο υφάκι σας και στα προβοκατόρικα όλως ανδρικά-ανώνυμα σχόλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γνωστή η προσφυγή των φασιστών και φασιστοειδών στο Σύνταγμα, προκειμένου να δικαιολογήσουν ή/και να νομιμοποιήσουν τις ανόητες και γι' αυτό επικίνδυνες θέσεις τους.
    Βέβαια, είναι οι πρώτοι που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τόσο το Σύνταγμα όσο και τους νόμους του κράτους, όταν πρόκειται να εξυπηρετούσουν το προσωπικό τους και μόνο συμφέρον.
    Λόγου χάρη, τα ιδιαίτερα μαθήματα που παραδίδουν οι καθηγητές της Δευτεροβάθμιας. Τι λέτε κ. Μιντεκίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ότι βλέπω δεν φαίνεται να ενδιαφέρεστε τόσο για την ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε δημοκράτη. Από το φασισμό το πήγατε στο Σύνταγμα. Από το σύνταγμα στους νόμους. Από τους νόμους στους καθηγητές δευτεροβάθμιας. Από αυτούς στα ιδιαίτερα. Και τέλος φτάσατε και σε μένα. Γιατί κουραστήκατε τόσο πολύ, αφού άλλος ήταν ο καημός σας; Θα σας πρότεινα χωρίς να βγάλετε την κουκούλα σας (O tempora, o mores) να πληρώσετε μια επίσκεψη στον εφημερεύοντα εισαγγελέα για το απαραίτητο κάρφωμα. Αλλά πάλι δεν θα απαλλαγείτε από το φθόνο που κατατρώγει την ελάχιστη ψυχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άσε μας ρε Μιντεκιδη με τα λυσάρια σου και τα ιδιαίτερα που θέλεις και να μας σώσεις. Αυτά να τα βλέπουν οι άλλοι γραφικοί που νόμιζαν ότι ο Καζάκης - Βοναπάρτης λέει και τίποτα σοβαρό. Ανυπόληπτος ήταν και παραμένει απλά έχει τρελαθεί από χαρά που μετά 20 χρόνια τον ανακάλυψαν μερικά πρωινάδικα, Α, ελληναρά, πρόσεξε λίγο τα Ελληνικά σου..40 ορθογραφικά έχεις και φριχτές ελληνικούρες... ένοχΩ (αιτιατική θέλει και όχι δοτική!), ΣΥΜΠΑΡΑΜΑΡΤΑΝΟΝΤΑΣ, παρανομΩν (ουδέτερο εεε) κοινοβούλιο, δυσμενέστερο ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ κτλ κτλ. αντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κομμουνιστές δεν ήταν ποτέ κουκουλοφόροι και δεν θα γίνουν τώρα. Οι αληθινοί ΚΚέδες, όπως ο Καζάκης και οι σύντροφοί του, στήνουν το νέο ΕΑΜ και τα κοπρόσκυλα των κρατικοδίαιτων κομματικών μηχανισμών, όπως κάποτε τα όργανα της κομμαντατούρ, έχουν αφρίσει από το κακό τους. Ανώνυμε, άξιος ο άθλιος μισθός σου!

    Γιώργος Μπενετάτος, μέλος του ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχααχα άρχισαν και τα ανύπαρκτα ονόματα ε; αφού λες ότι ξέρεις από Μαρξ σου θυμίζω τη θέση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται μια φορά ως τραγωδία και μια ως φάρσα. Επιλέξατε τον ρόλο της φάρσας. επειδή ξέρω από παλιά τον Καζάκη είμαι σίγουρος ότι αυτό το "απίστευτο" κείμενο έχει δημοσιευτεί εν αγνοία του.
    ΥΓ Άσε το ΚΚΕ στην μακαριότητά του

    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, οπλαρχηγός του '21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΣΙΣΜΟ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ) ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ, ΤΗΝ ΕΣΣΔ, ΤΗ ΚΑΜΠΟΤΖΗ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ (ΔΕΞΙΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ '81. ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΓΙΝΕ? ΑΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ? ΟΙ ΜΕΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΟΙ ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ και στα τελευταία γεγονότα είδα άλλα. Ούτε οι ηγεσίες των υποτιθέμενων ερυθρών
    "κομμουνιστών" του ΚΚΕ, ούτε των ροζέ αριστερών είχαν κι αυτή τη φορά το θάρρος να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποχωρήσουν από την αίθουσα της ντροπής που οι θρασείς δωσίλογοι εξακολουθούν να ονομάζουν κοινοβούλιο λόγω και της δικής τους "βούλας". Κρατικά και κοινοτικά κονδύλια και επιχορηγήσεις γαρ. Κι έτσι ο "λαός" μένει ένα άμορφο πλήθος για να ζητωκραυγάζει τους "επιφανείς ηγέτες" ακόμη και να σκοτώνεται αδίκως από τις αλλοπρόσαλλες επιφανειακά αλλά ύπουλες καθεστωτικές πολιτικές τους. Γιατί τί ήταν η στάση του ΚΚΕ στην τελευταία μεγαλειώδη διαδήλωση του ελληνικού λαού, παρά ένα οργανωμένο σχέδιο σε συνεργασία με το κατοχικό καθεστώς για να απογοητευθεί ο λαός και να παραιτηθεί από τους αγώνες, που στη συνέχεια επιχειρεί να οικειοποιηθεί αντιστρέφοντας την πραγματικότητα και τα γεγονότα για να κλείσει το φαύλο κύκλο της αυτοεκπληρούμενης προφητείας του. Ο λαός δεν είναι έτοιμος για ανατροπή. Και για να είναι άλλωστε έτοιμος θα πρέπει να προσχωρήσει ολοκληρωτικά στο ΚΚΕ. Αφού δημιούργησε ανυπόστατες προσδοκίες και φρούδες ελπίδες στο λαό με την εξαγγελία τηε περικύκλωσης της βουλής, συνέχισε με τη δήλωση της Παπαρήγα ότι δεν πρόκειται να εμποδιστούν οι βουλευτές να εισέλθουν για να ψηφίσουν και κατέληξε στην αυτόκλητη λεγόμενη "περιφρούρηση" που δεν έγινε κατανοητό στους παρευρισκόμενους διαδηλωτές αν επρόκειτο για την περιφρούρηση της βουλής ή του συνόλου της διαδήλωσης. Αποτέλεσμα ήταν η άθλια δράση του κατασκότεινου καθεστώτος με το μακρύ χέρι του παρακράτους αρχικά και τη βίαια παρέμβαση των σιδηρόφρακτων κρανοφόρων του όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να διαλύσει τη μεγαλειώδη διαδήλωση του ελληνικού λαού ενάντια στα θανατηφόρα μέτρα των βρυκολάκων που πανηγύρισαν το θρίαμβο της υποταγής που πούλησαν στους εξωτερικούς τους πάτρωνες. Αν εσείς που επικροτείτε αυτές τις πρακτικές θεωρείτε πραγματικά ότι είστε κομμουνιστές κι εμείς οι υπόλοιποι φασίστες, είστε ή βαθειά νυχτωμένοι που όταν ξυπνήσετε θα τρομάξετε με αυτό που θα δείτε να κάνουν στη ζωή μας οι κατακτητές που οσονούπω έρχονται και ως φυσική παρουσία ή είστε κι εσείς πουλημένοι στον ίδιο διάβολο του Δ΄Ράιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ: ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:26 γύρνα στο σκοτάδι των μηχανισμών όπου ανήκεις. Την Πέμπτη χτυπήθηκε από το Παρακράτος η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει από το ΠΑΜΕ, με στόχο όταν θα γίνει η ψηφοφορία να μην υπάρχει κανείς διαδηλωτής. Ό,τι έγινε και την Τετάρτη δηλαδή. Μόνο που το ΠΑΜΕ αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και οι παρακατικοί δεν μπόρεσαν να διαλύσουν την συγκέντρωση. όλα τα άλλα είναι είτε για πρακτορίσκους β' διαλογής είτε για ψυχωτικούς αντιΚΚΕ που θα κατηγορούν το ΚΚΕ ή το ΠΑΜΕ είτε φεύγει είτε μένει, είτε συγκρούεται είτε αποχωρεί, είτε συμμετέχει είτε διώκεται γιατί "έξω τα κόμματα και τα συνδικάτα". Άξιος ο μισθός σου και περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΧΩΜΑ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ - ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1956 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ Κ.Κ.Ε ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΣΟ-ΤΣΑΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΥΣΤΣΙΟΦΙΚΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ - ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΞΕΣΚΟΛΙΣΜΕΝΑ ΒΑΡΚΙΖΙΑΝΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟΥ.ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΗΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΡΠΥΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΥΣΤΣΙΟΦΙΚΟ-ΜΠΡΕΖΝΙΕΦΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΑΧΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΕΠΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΙΚΥΠΤΟΥΣΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΧΡΩΜΑ ΠΑΡΑΛΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΧΑΤ ΓΚΟΡΜΠΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΡΝΟΒΟΣΚΟΥ -ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙ-ΕΚΔΙΚΗΤΗ - ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝ.ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΑΒΟΥΑΡ-ΒΙΒΡ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ - ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΓΚΟΡΜΠΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ-ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΛΕΟΝΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΥΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ - ΠΡΩΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ , ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ Κ.Κ.Ε - ΙΔΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΚΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΑΛΑΕΙ.ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙΝΕΚΙΔΗ.ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΣΠΑΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ.ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΩ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΦΤΗΝΑ ΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΜΙΓΩΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟ-ΧΡΟΥΣΤΣΙΟΦΙΚΟΥ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΙΓΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΜΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΩΣ ΤΟ 1945 ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΟ Π.Α.Μ.Ε .- ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Π.Χ Η 18η ΜΠΡΥΜΑΙΡ ΤΟΥ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ ΚΑΖΑΚΗ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΗ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΤΕΣ -ΤΟΥ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ ΚΑΖΑΚΗ - ΕΞΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΟΥ - ΚΑΘΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΑΙΡΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΥΛΙΑΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ.ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΣΥΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ - ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΠΕΡΚΛΕΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ.Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΑΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΚΑΝΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΛΟΥΜΠΕΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ - ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΠΙΠΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΤ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΤ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΣΤ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΥΣΤ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΥΣΙΝΣΚΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ.ΚΙ ΟΣΟ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΙΝΤΕΚΙΔΗ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΛΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΙ - ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΣΚΕΛΕΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΘΑΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΑΦΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΟΤΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΠΛΕΥΣΗ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΡΟΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ - ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΥΔΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΙΔΕΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΕΜΠΕΡΤ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΜΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥ- ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΞΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ε.Α.Μ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΟΤΡΑΝ ΚΑΝ Η ΛΕΞΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Δ.Ε.Σ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΡΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟ Κ.Κ.Ε ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.ΟΝΤΩΣ - ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΦΡΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙ-ΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ.ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝΣΕΒΙΚΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΒΑΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή