Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Γ.Λιάνης: "Μικρά μεγέθη η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ." (συνέντευξη στο real fm)


Την άποψη ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν άλλο μέτρο κατά του κόσμου, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Λιάνης, μιλώντας στον real fm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. «Είναι σε τραγική θέση οι συνάδελφοι μου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οι νέοι ιδίως. Ειλικρινά τους καταλαβαίνω».

Παράλληλα, ο κ.Λιάνης ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει σήμερα το πολυνομοσχέδιο. «Δυστυχώς την ώρα που παίζουμε με τη φωτιά, και αυτά είναι θέματα εθνικά, έχει αρχίσει στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο θρήνος στα τείχη. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας, ενώ αναφερόμενος στο άρθρο των τριών υπουργών (Άννας Διαμαντοπούλου, Ανδρέα Λοβέρδου και Γιάννη Ραγκούση), σημείωσε ότι «Την ώρα που η μπάλα παίζει σε μουντιαλικό γήπεδο, εμείς παίζουμε στο γηπεδάκι μας. Αυτοί που κάνουν τις κινήσεις διαδοχής κινδυνεύουν να μην είναι καν βουλευτές στο κόμμα του 15-18%» για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως «την ώρα που η πατρίδα βυθίζεται η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι μικρά μεγέθη».

2 σχόλια:

  1. Κύριε Λιάνη. Δεν πρόλαβε να σβήσει ο απόηχος των δηλώσεών σας στο ραδιοφωνικό σταθμό real fm και οι πρώην συνάδελφοί σας φρόντισαν να σας διαψεύσουν έμπρακτα, ψηφίζοντας το περίφημο πολυνομοσχέδιο. Τολμώ να σας προτείνω - πιστέψτε με, καλοπροαίρετα - να αποφεύγετε κάθε πρόβλεψη σχετικά με τη στάση που θα τηρούν στο εξής οι πρώην συνάδελφοί σας, διότι δεν τη γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι. Όσο για τα μεγέθη, επιτρέψτε μου να σχολιάσω ότι: Κρίνοντας από την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν τα πραγματικά ΜΕΓΑΛΑ μεγέθη κ.κ. Πάγκαλος και Βενιζέλος (Αντιπρόεδροι της κυβέρνησης παρακαλώ), προτιμώ τα μικρά μεγέθη, γιατί εγγυώνται μικρότερη ζημιά την οποία ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ θα πληρώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή