Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Απεργιακή συγκέντρωση στη Φλώρινα (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Φωτορεπορτάζ)

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση από εργαζόμενους, συνδικάτα και συλλόγους της Φλώρινας πραγματοποιείται από τις 11 σήμερα το πρωί, στην κεντρική πλατεία της πόλης, συμμετέχοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στη 48ωρη πανελλαδική απεργία. Τα εργατικά συνδικάτα  οι σύλλογοι και οι διαμαρτυρόμενοι
πολίτες θέλουν με αυτές τις κινητοποιήσεις να δηλώσουν την αντίθεση τους και να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Πέμπτη στη Βουλή. Στην απεργιακή συγκέντρωση μεταξύ άλλων συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, η Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών, οι εκπαιδευτικοί Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, σωματεία εργαζομένων της Δ.Ε.Η, το σωματείο εμπορικών και ιδιωτικών υπαλλήλων, το Π.Α.ΜΕ και ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας.











3 σχόλια:

  1. αυτο κι αν είναι αστείο ... το "Εργατικό" Κέντρο που δεν το είδαμε ποτέ στο πλευρό κανενός απολυμένου, που δεν εμφανίστηκε όταν Περνούσαν τις Επιχειρησιακές συμβάσεις στην ΕΑΣ Αμυνταίου κλπ κλπ έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ...! τα πρωτοπαλήκαρα του δικομματισμού ! μπράβο παιδιά κάλλιο αργά παρά ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ φίλε μάλλον ζεις στον κόσμο σου.... και για να αντιληφθείς ότι γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρέπει να δεις τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο... Ειδικά για το εργατικό κέντρο Φλώρινας που σχεδόν κάθε βδομάδα καλεί σε συγκεντρώσεις ενάντια στην πολιτική εξαθλίωσης της κυβέρνησης και της Τρόικα. Καλό είναι πρώτα να κάνουμε αυτοκριτική για τη δική μας αντίδραση, να σηκωθούμε από τον καναπέ και να κατέβουμε στους δρόμους και ύστερα να κριτικάρουμε τους υπόλοιπους... Τουλάχιστον το εργατικό κέντρο είναι ο μοναδικός φορέας του νομού που ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου. Γιατί Δήμαρχος, Αντιπεριφεριάρχης και λοιποί αιρετοί "πέρα βρέχει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια πόσες φορές είδες το ΕΚΦ στους δρόμους ? γράφεις σχεδόν κάθε βδομάδα το «Εργατικό» καλεί σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κλπ μήπως ζεις σε άλλη πόλη ? για πες μου πότε ήταν η τελευταία συγκέντρωση και πού ? ακόμα και στις τυπικές όπως πχ Πρωτομαγία συγκεντρώνει τον Διευθυντή της Αστυνομίας, τον Νομάρχη, εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως και κανά 5 Δεητζίδες και αυτό στα κλειστά, μέσα στα γραφεία του ΕΚΦ. Είδες λοιπόν όλα τα άλλα, δεν σχολιάζεις όμως την στάση του ΕΚΦ στο παράδειγμα των Επιχειρησιακών Συμβάσεων που εφαρμόζει ήδη η ΕΑΣ Αμυνταίου, πρόσφατα επίσης έγινε συνάντηση Συνδικαλιστών και Εργοδοτών όπου συμμετείχαν και φοιτητές της Καλών Τεχνών, για πες μου είδες έστω και μια νύξη σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα που κατακρεουργούνται από ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις ? Όσο για τις πορείες κλπ δεν ξέρεις αν συμμετέχω ή όχι και με ποιόν, γι’ αυτό άσε τις ιστορίες περί διαδικτύου κατά μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή