Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Έκαψαν ελληνική σημαία σε σχολείο της Λεβαίας


Μια περίεργη υπόθεση βανδαλισμού απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της Φλώρινας. Το περιστατικό έγινε στη Λεβαία καθώς άγνωστοι μπήκαν στο 
δημοτικό σχολειό του χωριού, έκαψαν την ελληνική σημαία, η οποία ήταν τοποθετημένη σε μεταλλικό κοντάρι στο προαύλιο, έσπασαν τον σταυρό από εκκλησάκι και προκάλεσαν ζημιές στο τζάμι ενός παραθύρου. Η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Πηγή: "Τα Νέα"

7 σχόλια:

  1. Δράστες είναι όλοι οι πολιτικοί που φέρανε την χώρα σε αυτά τα χάλια και τώρα όλοι τραβάνε την ουρά τους. Η σημαία μας μάρανε και η Εθνική συνείδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έσπασαν το Σταυρό κι έκαψαν την ελληνική σημαία!Σε παρόμοιες ενέργειες έχουν προβεί στο παρελθόν τα...καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ,της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς κι άλλων...απάτριδων κι ανθελληνικών δυνάμεων.Η έρευνα μάλλον προς τα εκεί πρέπει να στραφεί.Βέβαια αν κατορθώσουν και συλλάβουν κάποιους να περιμένετε αντίδραση απ τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.Τα παιδιά έχουν αλλεργία στο σταυρό και τη σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,η σημαία μας μάρανε διεθνιστάκο των 1:46μ.μ.Γι αυτήν τη σημαία έχυσαν το αίμα οι πρόγονοί μας για να χεις εσύ την ελευθερία να την απαξιώνεις μαζί με την εθνική συνείδηση!Αδιόρθωτοι διεθνιστούληδες,μια ζωή θλιβερή μειοψηφία θα είστε!Άπατρις σημαίνει ψυχικά διεστραμμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:23 traba des thleorash kai meta glypse kai... tou mixaloliakou agori mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο βλαξ που πιστεθει οτι την σημαια την εκαψαν ΄΄τα παιδια ΣΥΡΙΖΑ΄΄ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩς ΒΛΑΞ αλλα βλαξ εισ την νιοστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντι-βλαξ δεν είσαι!Πανύβλαξ είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως θυμάται ο βλακωδώς αυτοαποκληθείς αντι-βλαξ κανάναν καθηγητή του Παντείου προσκείμενο πολιτικά στο από-κομμα του ΣΥΡΙΖΑ που υπεράσπισε στο δικαστήριο τα...καλόπαιδα που έκαψαν την ελληνική σημαία στο Πολυτεχνείο πριν χρόνια;Και να μην είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ φυσικοί αυτουργοί ηθικοί πάντως είναι στα σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή