Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Φλώρινας


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, με αυξημένη συμμετοχή, νέα σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Φλώρινας ενάντια στην επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων που επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ
Στην συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε ότι υπάρχει αυξημένη 

άρνηση του κόσμου να πληρώσει το "χαράτσι". Η Λαϊκή Επιτροπή συνεχίζει να στέλνει μαζικά εξώδικα προς τη ΔΕΗ με όσους αρνούνται να πληρώσουν το τέλος. Τονίστηκε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό η αντίδραση να είναι μαζική και οργανωμένη ώστε να εξασφαλιστεί το ότι δεν θα κοπεί το ρεύμα από καμία οικογένεια.
Στην σύσκεψη αποφασίστηκε ένα πρόγραμμα δράσης για τις αμέσως επόμενες ημέρες:
-Σήμερα, Τρίτη, 20/12 μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας με αίτημα την προστασία των ανέργων και των λαϊκών οικογενειών.
-Μαζικές Περιοδείες την 28 και 29 Δεκεμβρίου σε χωριά της Φλώρινας για ενημέρωση και συγκέντρωση λογαριασμών που πληρώνονται ΧΩΡΙΣ το χαράτσι.
-Οργάνωση Δικτύου Υποστήριξης με καταστηματάρχες της πόλης ώστε να αποτελέσουν σταθερά σημεία συγκέντρωσης λογαριασμών ΔΕΗ, όπου θα πληρώνεται μόνο το αντίτιμο του ρεύματος και των δημοτικών τελών ΧΩΡΙΣ το χαράτσι.
- Οργάνωση νέας σύσκεψης πολιτών και φορέων την Δευτέρα 9 του Γενάρη σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί.
- Νέα αφίσα και προκήρυξη με τα παραπάνω.
Κατά τις ίδιες ημέρες θα υπάρχει και "κουμπαράς" για την ενίσχυση των ηρωικών απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου