Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 2.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Ψήφισμα με θέμα:  Κοινωνικοοικονομική κατάσταση της χώρας και επιπτώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση .
  2. Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος για ένταξη έργων, μελετών και δράσεων με χρηματοδότηση από τον Τοπικό Πόρο.
  3. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων του Δήμου Αμυνταίου.
  4. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Ύδρευση Αμυνταίου».
  5. Έγκριση απόφασης της οικονομικής επιτροπής –αναφορικά με τα αποτελέσματα της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης για τα δρομολόγια της υπηρεσίας «Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου για το σχολικό έτος 2011-2012» και χορήγηση επιδόματος στους μη μεταφερόμενους μαθητές.
  6. Εισήγηση τροποποίησης της μελέτης του έργου «Ύδρευση Αμυνταίου» σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 45 του Ν. 3669/2008.
  7. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκαταστάσεις φθορών οδοστρωμάτων συν. Ανάληψης Αμυνταίου».
  8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση ασφαλτόστρωσης δρόμων Τ.Δ. Αγ. Παντελεήμονα».
  9. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση-Αποκατάσταση Δημοτικών Δρόμων Τ.Δ. Κέλλης».
  10. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή οδοποιίας Συνοικισμού Σωτήρα και λοιπές παρεμβάσεις».
  11. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκαταστάσεις πεζοδρομίων Αμυνταίου».
  12. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή οδοποιίας (κρασπεδώσεων-ασφαλτοστρώσεων Τ.Δ. Ξινού Νερού».
  13. Έγκριση πρωτοκόλλου  οριστικής παραλαβής του έργου «Αποπεράτωση δρόμου Αμυνταίου-Ξινού Νερού και διαμόρφωση δρόμων επέκτασης Αμυνταίου –Εργατικών Κατοικιών και χώρου στάθμευσης Τ.Δ. Ροδώνος».
  14. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή οδοποιίας Τ.Δ. Δήμου Αμυνταίου».
  15. Καταρχήν απόφαση για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου το οποίο βρίσκεται εντός του Δημοτικού ΄Αλσους Πευκάκια επί της οδού Α. Παπανδρέου.
  16. Έλεγχος της με αριθμό 40/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμυνταίου με θέμα: «Επαναδιατύπωση του Κανονισμού Προσωπικού της επιχείρησης».
  17. Έγκριση ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2012 του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και  Αλληλεγγύης –Αθλητισμού
  18. Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και  Αλληλεγγύης –Αθλητισμού
  19. Τροποποίηση προϋπολογισμού διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου