Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας – Απίστευτο και όμως αληθινό!


Επιδεικνύοντας για ακόμα μία φορά μηδαμινά αντανακλαστικά και προκλητική αδιαφορία ο Δήμαρχος Φλώρινας αποφάσισε ΣΗΜΕΡΑ (στις 3 μ.μ.) και μετά από 20 ολόκληρες ημέρες πρωτοφανούς κακοκαιρίας να συγκαλέσει ΕΚΤΑΚΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Τις δυσμενείς συνθήκες και τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Δήμο Φλώρινας» και εισηγητή τον ίδιο!!!

5 σχόλια:

  1. Μας ξέχασαν οι Αθηναίοι ή μήπως δεν τους είπαμε τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. twra pou eftiakse o kairos kai den tha pagwsei o k.... tou ekane kai to sumvoulio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σώωωωπα! Τώρα τις ένιωσες τις πολικές θερμοκρασίες; Με τον Μιχελάκη δεν βγήκατε καθόλου έξω; Αλλά ξέχασα, εσείς είσαστε από τζάκια και κοντά σε τζάκια, τρομάρα να σου 'ρθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Kύριε" Δήμαρχε για τα ορφανά Άλωνα ποιος θα ενδιαφερθεί αφού ο καλός μπαμπάς τους τους έχει από καιρό 'εγκαταλείψει' και ο ακόμα καλύτερος δήμαρχος της πόλης μας δεν σκέφτεται να τον αντικαταστήσει??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μου συνομιλητές, θέλω να καταλάβω τα παραπάνω αλλά αδυνατώ. Έκανε καλά ή όχι που συγκάλεσε δημοτικό συμβούλιο; Έπρεπε άλλος να το κάνει (το αίτημα της έκτακτης συνεδρίασης); Καθυστέρησε να το κάνει; Που είναι όλα τα μεμπτά που του καταμαρτυρείτε; Ας είμαστε πιό συγκεκριμένοι στα κατηγορώ και πιό μετρημένοι. Να τεθεί υπόψιν σας ότι δεν υπήρξα ποτέ ψηφοφόρος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή