Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Μόνος εναντίον όλων ο Ι.Βοσκόπουλος (3 video)

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον Περιφερειάρχη Γ.Δακή και τον Αντιπεριφερειάρχη Δ.Ηλιάδη, έδωσε ο Ι.Βοσκόπουλος και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο έκτακτο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.



Και σαν να μην έφτανε η κόντρα του με τους περιφερειακούς παράγοντας έστρεψε τα βέλη του και κατά της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ.Μπάστα.



Μετά την πλήρη πολιτική απομόνωση του Δημάρχου Φλώρινας, ο μόνος που φαίνεται ότι τον συνδράμει είναι ο Ι.Παπαϊορδανίδης, ο οποίος και θα μεταφέρει τα ζητήματα του Δήμου Φλώρινας στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο!!  

1 σχόλιο:

  1. O Θίασος των γκαραγκιοζοπαιχτών άρχισε. Παίζουν θέατρο με τις τύχες του τόπου για να ξανανακατεψουν την τράπουλα ποιός ή ποιά θα γίνουν βολευτές ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
    .

    Βοσκόπουλος κατά πάντων
    Ασπρίδης κατά Βοσκόπουλου
    Μούσιου υπερ Βοσκόπουλου
    Ηλιάδης εναντίον Βοσκόπουλου
    Βοσκόπουλος κατά Ηλιάδη
    Ιορδανίδης δίνει συγχαρητήρια σε Βοσκόπουλο
    Δακής δέν δίνει συγχαρητήρια στον Βοσκόπουλο

    Το Δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας κατάντησε ο γκαραγκιοζμπερντές υποψηφίων παίζοντας με τις τύχες του τόπου και του κόσμου που υποφέρει.

    Εάν ήμουν κομματάρχης θα τους είχα ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .ΑΡΚΕΤΆ ΜΑς ΚΟΎΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.Ούτε δύο γαιδάρων άχυρο δέν μπορούν να μοιράσουν.

    ¨Εκκληση σε όλα τα κόμματα Τα πρόσωπα που συνεδριάζουν εκεί μέσα
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    Βοσκόπουλος Ηλιάδης Μούσιου Ασπρίδης ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...αρκετά επι χρόνια μας κούρασαν με τους θεατρινισμούς τους .Άς πάρουν ένα τέλος τα παιχνίδια στις πλάτες της Φλώρινας .

    Κι εάν δέν το πράξουν τα κόμματα ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή