Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης ο Δήμος Φλώρινας

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχτηκε ο Δήμος Φλώρινας σύμφωνα με την αριθ. 231/16-01-2012 Απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από αντίστοιχο αίτημα του Δημάρχου Φλώρινας, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων, των πολικών θερμοκρασιών και της επικείμενης κακοκαιρίας. Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, ο συντονισμός θα ανατεθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

5 σχόλια:

  1. κατοπιν εορτης η κατασταση εκτακτης αναγκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια στιγμή που στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας η θερμοκρασία, το βράδυ της Κυριακής 15/1, ήταν -12 βαθμοί Κελσίου, στη Φλώρινα ο υδράργυρος είχε κατέβει στους -15.2 βαθμούς Κελσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόλη της Σιβηρίας θύμωσε για άλλη μία μέρα η Φλώρινα καθώς ο υδράργυρος παρέμεινε σταθερά για όλη τη Δευτέρα 16/1 κάτω από τους -11.8 βαθμούς. Οι άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας όπως η Πτολεμαΐδα και η Καστοριά είχαν σαφώς υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες με -1.7 και 0.2 βαθμούς αντίστοιχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατοπιν εορτης η κατασταση εκτακτης αναγκης και τι νοημα εχει αυτο το θεμα και τι αποτελεσμα-συμπερασμα χαχαχαχαχαχα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Νταβός ανάγκασαν τους «Αγανακτισμένους» Ελβετούς να φτιάξουν ιγκλού για να μείνουν, Οι Ελβετοί διαδηλωτές διαμαρτύρονται ενόψει του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που θα γίνει στο χιονοδρομικό κέντρο του Νταβός την επόμενη εβδομάδα.

    «Το ιγκλού-κάμπινγκ θα περιλαμβάνει δύο θερμαινόμενες σκηνές και μια κουζίνα, ενώ στα σπίτια από πάγο θα κοιμούνται περίπου 50 άτομα, σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν», δήλωσε ακτιβιστής.

    Ένα πανό που ήταν κρεμασμένο στο πρώτο ιγκλού, που χτίστηκε μέσα σε πέντε ώρες, έγραφε: «Μην τους αφήσουμε να αποφασίσουν για σας! Καταλάβετε το WEF (World Economic Forum – Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ!)».

    Το Νταβός, στο οποίο θα συμμετέχουν πολιτικοί, κεντρικοί τραπεζίτες και ηγέτες μεγάλων επιχειρήσεων, έχει γίνει συνώνυμο με την παγκοσμιοποίηση. Το κίνημα «Occupy Wall Street» εμφανίστηκε στο προσκήνιο το περασμένο έτος και εστιάζει την προσοχή του στην εισοδηματική ανισότητα και την απληστία των πλουσίων και ισχυρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή