Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Συνεργασία της Π.Ε. Φλώρινας με το Επιμελητήριο


Τη διάθεσή τους για στενή συνεργασία, με στόχο την προώθηση και την επίλυση ζωτικών προβλημάτων, εξέφρασαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Δ.Ηλιάδης και η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Σε συνάντηση των δύο πλευρών, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, έγινε εκτενής συζήτηση και καθορίστηκαν τα από κοινού βήματα που θα ακολουθηθούν.
Πρώτο βήμα της συνεργασίας θα είναι η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης μέσω επιστημονικής έρευνας. Δεύτερο και σημαντικότερο βήμα θα είναι η συνδιοργάνωση Αναπτυξιακού Συνεδρίου, στο οποίο θα αξιοποιηθούν τα αποτελέσματα της έρευνας, θα κατατεθούν προτάσεις και θα υπάρξει η στόχευση της εξεύρεσης λύσεων.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλιάδης δήλωσε: «Η Π.Ε. Φλώρινας στηρίζει τις προσπάθειες του ΕΒΕ και θα είναι δίπλα στη διοίκηση και στα μέλη του. Ο στόχος άλλωστε είναι κοινός. Υπηρετούμε τον ίδιο νομό, τους ίδιους πολίτες. Το ζητούμενο για όλους μας είναι η ανάπτυξη και αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε άνοιγμα προς την κοινωνία, που αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σάββας Σαπαλίδης ανέφερε: «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται σε τραγική θέση. Η κρίση έχει πολλαπλές επιδράσεις στο νομό μας και αυτό που θέλουμε είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις ζημιές που έχουν υποστεί οι επιχειρηματίες τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης. Θα κάνουμε το παν για να μη χαθούν οι επιχειρήσεις του νομού μας».

1 σχόλιο:

  1. εχουμε χορτασει απο συμβουλια κ μπλα μπλα... ελπιζουμε να κανουν κατι να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή