Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ούτε «κολλητοί», ούτε «χρίσματα»...

Με αφορμή την επίσκεψη Μιχελάκη στη Φλώρινα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρήκε την ευκαιρία να στείλει ηχηρό μήνυμα προς όλους τους υποψήφιους πολιτευτές και διεκδικητές μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις 

επικείμενες εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της Florine@, η Συγγρού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τους διάφορους φερόμενους ως «προσωπικούς φίλους» του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά που διαρρέουν έντεχνα τη βέβαιη συμμετοχή τους στο κομματικό ψηφοδέλτιο. Προκειμένου δε αυτό να γίνει απολύτως σαφές, κορυφαίο στέλεχος της κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ., που συνόδευε τον Ι.Μιχελάκη, φρόντισε να ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Ν.Ο.Σ. ότι οι διαδικασίες για την επιλογή των υποψηφίων πολιτευτών δεν έχουν ξεκινήσει και ότι σε καμιά περίπτωση δεν έχουν δοθεί προνομιακά «χρίσματα».   

17 σχόλια:

  1. Κατι ξερει-κατι ξερει
    ο Ο.Α.Ε.Δ.ητης και λεει παντου πως
    δεν θα ειναι υποψηφιος...
    Ε βρε μεγαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα οικογενειακά της ΝΔουλας και του ΠΑΣΟΚ και των αλλων κομματων ειναι το τελευταίο πράμα που μας αφορά κυριες και κυριοι παρατρεχαμενοι.

    Κανα 5λεπτο τον αφήσατε στους -15 τον "want to be minister" να δει τι σημαίνει να εχει κρυο και να μην εχεις για πετρέλαιο???

    αντε γιατι πολυ μας ζαλισαν οι αυτοκλητοι εθνοσωτηρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ 06.16 ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΟΥΤΕ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΚΑΤΙΝΙΤΣΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Παλιέ ΟΝΝΕΔίτη τιμάς πολύ καλά το υφάκι της ΟΝΝΕΔ. Εικοσι-ενα χρόνια μετα την δολοφονία του αγωνιστή Τεμπονέρα απο τα αντιστοίχου κάλους προφανώς μέλη σας στην Πάτρα θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός στο δημόσιο λόγο σου.

      Δικαίωμα σας τα μαγειρέματα σας, έχετε ομως χάσει και την μπάλα και το γήπεδο. Ζείτε ακόμα στην εποχή της αρπαχτής και του βολέματος. Ελπίζω ο "αγώνας" σου να σε έχει βολέψει καλά με μια καλή κονόμα απο το δημόσιο χρήμα και να ξοδεύεις με άνεση πετρέλαιο για να ζεστάνεις το ταλαιπωρημένο σου απο τις αφισοκολλήσεις κορμί.
      Κάνε λοιπόν στην άκρη σιγανά και ταπεινά οπως έλεγε και ο αλλος ο δικός σας και άσε και κανέναν αλλο να μιλήσει. Και όπως λεει και ο φίλος 10:16 απο την στιγμή που θέλετε εξουσία να δέχεστε και κριτική. Σκατά τα κάνατε φίλε μου και εσεις και οι αντίστοιχοι σας πρασινοφρουροί (και μην χαίρεστε οι υπόλοιποι..) Οσο πιο γρήγορα το παραδεχτείτε τόσο καλύτερα.
      Και κάτι φωτογραφίες με Λιάπηδες, Βουλγαράκηδες κτλ απο κανα συνέδριο της Οννεδ σε καλες εποχές καλύτερα να τις ψιλοκρύψεις.. δεν ξερεις καμμια φορα..

      Διαγραφή
  3. ναι, οπως "ειχαν αφησει" και τον ΓΑΠ οταν ειχε ερθει με 50 ποντους χιονια και του ειχαν ανοιξει τον δρομο (φαινονταν η μαυρη ασφαλτος) ... ειδαμε και το ποσο μας προσεξε ο ΓΑΠ .. το πηγε στο 1,00 ευρω το λιτρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιέ ΟΝΝΕΔΙΤΗ, μπορείτε να συζητάτε ότι θέλετε, το πρόβλημα όμως είναι ότι τα θέματα των συζητήσεων σας και σχεδίων μας αφορούν όλους μιας και θέλετε να κυβερνήσετε αυτόν τον τόπο. Όσων αφορά το εάν θεωρείται εαυτούς αυτόκλητους και εθνοσωτήρες,αφήστε καλύτερα να το κρίνει ο λαός που τόσα χρόνια ταλαιπωρείται μαζί με τα κολλητάρια σας τους πασόκους. Αρκετά πια με τον κομματισμό και τους παντώς είδους θειασάρχες. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
    (δεν είμαι ο 06.16, διατηρώ όμως την ανωνυμία μου γιατί γνωρίζω τι φασισταριά είσται όλοι σας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

    Το γεγονός ότι 28 άτομα περιμένουν να γίνουν Βουλευτές, όπως διάβασα σε κάποιο σχόλιο σε ένα blog για τις υποψηφιότητες της Ν.Δ., με τρομάζει.
    Για ποιό λόγο θέλουν και γλυκοκοιτάνε τη θέση του Βουλευτή.
    Με ποιά κριτήρια θα επιλεγούν;

    Με μοναδικό κριτήριο την εντοπιότητα και την ατέρμονη φιλοδοξία τους;
    ή μήπως με κριτήριο την κοινωνική , επιστημονική ή επαγγελματική τους προσφορά;
    ή το διαβατήριο είναι η κομματική προσήλωση και ανέλιξη.
    Στο Νομό της χαμένης ελπίδας όλα είναι δυνατά, τίποτα δεν με εκπλήσσει.
    Δεν μας πείθετε πλέον και η αυτοδυναμία να ξέρετε ότι έχει διαγραφεί από το πολιτικό λεξιλόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ . ΣΤΑΘΗΣ, ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως κι αν έχει και σε όποιο κόμμα κι αν είναι η επιλογή των υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια θα γίνει με τον ίδιο τρόπο.
    Τα κομματόσκυλα -που λέτε- κάθε παράταξης, οι κολλητοί θα υποδείξουν και..
    Θα μας δώσουν την ευκαιρία να ψηφίσουμε έναν απο αυτούς που οι ίδιοι διάλεξαν !!!!
    Κι εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι που μας δίνεται η ευκαιρία δημοκρατικά και ελεύθερα να διαλέξουμε το καλλίτερο κολοκύθι από αυτά που μας προτείνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τεμπονέρας φίλε μου θα στοιχειώνει για πάντα την παράταξη σας και την ΟΝΝΕΔ και η μνήμη του θα εμπνέει αγώνες. Βέβαια εσενα σε συμφέρει να μην τον θυμάται κανεις..

      http://www.attacktv.gr/Pages/viewVideoArticle.aspx?ID=49677

      Διαγραφή
  9. Παίζει και το σενάριο ο Νομός να εκλέξει τρεις βουλευτές. Ο ένας εκ των οποίων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ;
    ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλά, γιατί έξω ο Αντωνιάδης; Βρωμάνε τα πόδια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.26 ΕΘΕΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ. Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ, Κ.Λ.Π.) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ. ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ BLOG Ή ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΩ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΗΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ 10.16 ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ Ή ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΙΜΑΣ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΙΕ ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ 1.39 ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΞΙ (6) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ! ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 28 ΟΠΩΣ ΛΕΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4). ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή