Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ήρθε, άκουσε και απήλθε ο Ι.Μιχελάκης


Σε επίσκεψη ρουτίνας για καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής, και παρά το μεγάλο δημοσιογραφικό και πολιτικό ενδιαφέρον, εξελίχθηκε τελικά η πολυαναμενόμενη παρουσία του κορυφαίου πολιτικού στελέχους της Ν.Δ. Ακούστε τις απαντήσεις του για κάποια από τα σημαντικά τοπικά προβλήματα:





4 σχόλια:

  1. ΑΛΛΆ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΑΤΕ;ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΝ 'ΠΡΟΕΔΡΟ' ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ;
    ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ,ΜΕΤΡΗΣΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ,ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΗΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ 2.51 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΜΙΖΕΡΑ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.

      Διαγραφή
  2. μπράβο υφάκι ο παλιός οννεδίτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ 09.19 Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ, Κ.Λ.Π.) ΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΟ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή