Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Η "Γαία" για Λιάνη και Βοσκόπουλο: "Απλές αναφορές για εντυπωσιασμό δεν μας αρκούν"


Με την παρακάτω ανακοίνωση το Σωματείο Ιδιοκτητών Φορτηγών και Μηχανημάτων Φλώρινας η «Γαία» «ευχαριστεί» τους Γ.Λιάνη και Ι.Βοσκόπουλο.......:

Το Σωματείο μας στέλνει ……θερμές ευχαριστίες στους κυρίους Λιάνη και Βοσκόπουλο για την «προσφορά» τους στον αγώνα μας. Σήμερα σε ζωντανή σύνδεση, σε εκπομπή του MEGA  ο κ. Λιάνης παρά τις υποσχέσεις του  ότι θα μιλήσει για τα  προβλήματα και τον αγώνα μας αρκέστηκε σε απλή αναφορά. Ο δε Δήμαρχος κ. Βοσκόπουλος δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί!!! Συμμεριζόμαστε τα προβλήματα των συντοπιτών μας και κατανοούμε την ακόμη δυσκολότερη θέση στην οποία βρίσκονται τον τελευταίο καιρό λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας. 
Απαιτούμε από τους  τοπικούς «άρχοντες» να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ στον αγώνα μας. Απλές αναφορές για εντυπωσιασμό δεν μας αρκούν.
Ο πρόεδρος
Καρυπίδης Νικόλαος

1 σχόλιο:

  1. Τι θέλεις ρε Καρυπίδη? Ειδικές αναφορές? Επαίνους? Βραβεία? Γιατί? Επειδή παίζεις πάλι τα παιχνιδάκια σου? Τα παιχνιδάκια των εντολέων σου? Εσύ και οι υπόλοιποι του Δ.Σ. του "σωματείου" σας? Βρε, άντε και .....όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή