Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Ξεκινούν οι εγγραφές για τον 1ο αγώνα του "Drosopigirace 2012"


Με καινοτομίες ξεκινούν οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα του Drosopigirace 2012 …  η διαδρομή του αγώνα Cross Country καθώς και όλο το BikePark της Δροσοπηγής έχουν αποτυπωθεί μέσω του προγράμματος Google Earth σε ηλεκτρονική μορφή. Η χαρτογράφηση αυτής της μορφής δίνει την δυνατότητα 

εικονικής (virtual) περιήγησης στην περιοχή της Δροσοπηγής. Είναι η πρώτη φόρα που στον ελλαδικό χώρο γίνεται μια τόσο λεπτομερής καταγραφή ορεινών-ποδηλατικών διαδρομών, ενώ στους στόχους των διοργανωτών είναι η τοποθέτηση μόνιμης σήμανσης  σε όλο τον ορεινό όγκο του Βιτσίου.
Η διαδρομή των  41,6km του Cross Country αγώνα,  που εντυπωσίασε τους αθλητές που συμμετείχαν στο Drosopigirace 2011 - τόσο για τα εξαιρετικής “ποιότητας” μονοπάτια (περισσότερα από 12,5km), όσο και για το εκπληκτικό πανόραμα -  τροποποιήθηκε με την προσθήκη επιπλέον 2,3km μονοπατιού στην περιοχή της Ελατιάς και την ανάβαση στην θέση Εικόνα. 
O αγώνας Cross country θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 και μέσω του επίσημου site της διοργάνωσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής, καθώς επίσης και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου