Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Δεν θα αφήσουμε να πουληθούν οι εργαζόμενοι


«Δεν θα αφήσουμε να πουληθούν και οι εργαζόμενοι μαζί με τις μονάδες» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Φλώρινας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Στέφανος Μπίρος αναφερόμενος στο θέμα της πώλησης των μονάδων Αμυνταίου- Φιλώτα και Μελίτης. Όπως είπε ο κ. Μπίρος «οι μονάδες είναι σε διαδικασία πώλησης, παρά τις αντιδράσεις των φορέων και των εργαζομένων, αλλά το θέμα έχει παγώσει γιατί δεν υπήρξε ενδιαφέρον από 

κανέναν αγοραστή για τη μονάδα του Αμυνταίου παρά μόνο για τη μονάδα της Μελίτης γεγονός που δυσκολεύει το Υπουργείο καθώς δεν μπορεί να πωληθεί μόνη της η μονάδα της Μελίτης». Επεσήμανε δε ότι «εμείς ζητάμε την άμεση λειτουργία των ορυχείων της Βεύης και τη κατασκευή της 2ης Μονάδας στη Μελίτη που θα ανακουφίσουν την ανεργία στην περιοχή και θα βοηθήσουν στο να κρατήσουμε τους νέους στο τόπο μας αφού βιομηχανία δεν υπάρχει και οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη».
Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας

5 σχόλια:

  1. ανεργια θα υπαρχει οσο υπαρχουν οι μισθοι οι παχουλοι στη δεη ,,,,, σας ποναει μη σας κοψουν ,,,,,,......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Στεφανε πολυ καλα τα λες.Αστους να λενε,αστους να πουν, πουλακια ειναι και κελαιδουν. Καρακαξες!!!.Με κατι τετοιους πως να παει αυτος ο τοπος μπροστα? Αντι να συμπαρασταθουν και μαλιστα ενεργα σε θεσεις του ΕΚΦ,σχολιαζουν δυσμενως.Μαλλον ειναι απο αυτους που θελουν εργαζομενους σκλαβους των ιδιοτικων κεφαλαιων. Αν δεν τους κανεις σαν προεδρος του ΕΚΦ, ας μην σε ψηφισουν.Να σταματισουν ομως την στειρα και κακοβουλη πολιτικη.Μπραβο για τις ιδεες και τις θεσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πες μας πότε έβαλες άρβυλα και δούλεψες μεγάλε συνδικαλιστή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κέρδη ης Δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού ΔΕΗ, έπρεπε να διαχέονται σ΄ όλο τον λαό και όχι μόνο στούς εργαζόμενους στη ΔΕΗ! Δεν ήταν δυνατό να παίρνατε εσείς οι κατά ομολογία σας με μηδέν γνωσης και σπουδαστική κόπωση μισθούς τετραπαχους των 3.000, 4000,5000 κτλ ευρώ και οι άλλοι υπάλληλοι - εργαζόμενοι ψίχουλα! Αυτή σας την αδηφαγία πληρώνετε σήμερα! Γι αυτό είστε μόνοι σας!!!
    Δεν σας στηρίζει κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή