Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η θέση μου για το πατριωτικό κίνημα του ΛΑ.Ο.Σ.


Το γεγονός ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός του Γιώργου Καρατζαφέρη έχει κατά καιρούς ατυχήσει, έχει κάνει λάθος πολιτικές επιλογές αυτό δεν αλλάζει το κυρίαρχο γεγονός στην νεώτερη πολιτική ιστορία, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός αρχηγός ο οποίος κατάφερε να εισέλθει ειρηνικά την κερκόπορτα στο φρούριο του συστήματος και να εκφράσει τον εθνικό λόγο και αντίλογο απέναντι στην εθνική παρακμή, αναδεικνύοντας 

παράλληλα αρκετά νέα στελέχη αλλά και να συνθέσει την εθνική αντζέντα στις εξελίξεις.
Δυστυχώς σήμερα αρκετοί πατριώτες δεν δείχνουν να εκτιμούν  αυτό το σημαντικό βήμα και προτιμούν την έυκολη λύση να βρίσκονται έξω από την κερκόπορτα του συστήματος γραικύλων διαχειριστών, να πετούν πέτρες στην τζαμαρία  ή  να κονταροχτυπιούνται με τον διπλανό συναγωνιστή τους για το ποιος είναι «σωστός», «καθαρότερος» «φανατικότερος» «γνησιότερος» και άλλες σκόπιμα συστημικές διαχωριστικές και διασπαστικές τορπίλες του αυτάρεσκου μικροεγωισμού τους. Κατάσταση που φθάνει στα όρια του άκαρπου πολιτικού γεροντοκορισμού- εσωστρέφειας- κατινισμού  με κίνδυνο ο ευρύτερος πατριωτικός χώρος να περιθωριοποιηθεί, να βρεθεί εκτός της κερκόπορτας του αποσυντεθημένου συστήματος σε μία κατάσταση παγκοσμιοποιημένης κρίσης - εθνικής θυέλλης και παρακμής..
Το 2001 όσοι ενταχθήκαμε, ελάχιστοι  τότε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες σήμερα, στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη αποφασίσαμε και το πράξαμε ως μία συνειδητή πατριωτική και πολιτική επιλογή για την ανάπτυξη του πατριωτικού κινήματος και την προώθηση της εθνικής αντζέντας όχι ως μία πράξη ευκαιριακή, όχι ως μία επιλογή αυλική φίλων του κάθε Μάκη Βορίδη. Κατόπιν τούτου είναι λογικό και αυτονόητο η μεγάλη πλειοψηφία από εμάς σήμερα να μην παρακολουθήσουμε την διαδρομή του Μάκη Βορίδη και του έτερου Άδωνι Γεωργιάδη προς το κόμμα της Ν.Δ.
Η συνειδητή πατριωτική επιλογή μας να κτίσουμε το χαράκωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ. είναι δεδομένη με οποιοδήποτε κόστος ή πρόσκαιρη απώλεια. Ειδικά σήμερα που είναι ολοφάνερη η λύσσα του συστήματος με την οποία η Τρόικα αγκαζέ με το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό, την διαπλοκή προσπαθούν εναγωνιωδώς να πλαγιοκοπήσουν τον ΛΑ.Ο.Σ. με μη είσοδο του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Χρησιμοποιούν φανερά και κρυφά κάθε ύπουλο αργυρώνητο τρόπο  από πληρωμένες δημοσκοπήσεις μέχρι και προσωπικές επιθέσεις ή ύβρεις. Τρέμουν να μην έχουν τον ΛΑ.Ο.Σ. ρυθμιστή των εξελίξεων διότι ο Γ.Καρατζαφέρης απέδειξε στην πράξη σε Ευρώπη και Ελλάδα ότι έχει το πατριωτικό θάρρος να λέει ΟΧΙ όταν πρέπει ακόμη και πρόσφατα να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» όταν κινδυνεύει η Εθνική μας Κυριαρχία μη συνυοπογράφοντας το ακόμη χειρότερο Μνημόνιο 2 που επιβάλλουν οι Ξένοι στην πατρίδα μας.
Χρέος μας είναι να αγωνιστούμε με πείσμα ώστε να μην αφήσουμε πάλι ανεξέλεγκτο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα να κυβερνήσει με τον ίδιο τρόπο την Πατρίδα μας με τον οποίο μας οδήγησε στην παρακμή - εξαθλίωση.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να παραμείνει ο εθνικός ρυθμιστής με όσους περισσότερους ΈΛΛΗΝΕΣ βουλευτές. ¨Ας μας οδηγήσουν λοιπόν η λογική και η πίστη και όχι ο θυμός, η οργή στην καθοριστική αυτή εκλογική μάχη της 6ης Μαϊου 2012. Αρκετές πέτρες πέσαν στην τζαμαρία της πατρίδας και του πατριωτικού μας χώρου. Δηλώνω δημόσια ότι παραμένω απλό μέλος στον ΛΑ.Ο.Σ. παρά τις διάφορες υποβολιμαίες φήμες  ανθρώπων του μεταπολιτευτικού παρακμιακού παρασκηνίου  και στηρίζω όλους τους υποψήφιους ΛΑ.Ο.Σ. στον Νομό Φλώρινας.
Έχω ήσυχη την συνείδηση μου γιατί δεν πρόδωσα κανέναν, ούτε λιποτάκτησα από το πατριωτικό χαράκωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ.  Άς ανησυχούν λοιπόν όσοι εγκατέλειψαν το πατριωτικό αγώνα ή μας πολεμούν με ένοχη  την συνείδηση τους για ιδιοτελείς ύποπτους και σκοτεινούς σκοπούς.
Ο συναγερμός του  πατριωτικού κινήματος είναι εδώ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ρασάικος Λάζαρος
Μέλος ΛΑ.Ο.Σ. Φλώρινας

7 σχόλια:

  1. και ο Παπανδερεου με τον Σαμαρα και Βενιζελο εχουν ήσυχη την συνείδηση τους.... ε δεν νομιζεις?
    ΠΑΣΟΝ - ΝΔ - ΛΑΟΣ μαυρο στους προδοτεσ!

    Υ.Γ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΑ...ΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θέση μου για το πατριωτικό κίνημα του ΛΑ.Ο.Σ....
    ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ Ε ΛΑΖΑΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασική Αρχή μου είναι ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΩ σε ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ υβριστές ή στα σχόλια τους Ο καθείς έχει το δικαίωμα της κριτικής σκέψης και κρίνεται εκ των πράξεων και των λόγων του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αυτο κανουν ρε Λαζαρε...τι σε χαλα? και δεν βλεπω να σε εβρισε κανεις!!! εσυ μας κανεις πλακα με τους πατριωτες του λα.ο.ς!!!!

      Διαγραφή
  4. Aστειάτορας ο φίλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε μας ρε αδερφέ , αν σου έλεγαν μπράβο και καλά τα λες οι "ανώνυμοι" ,μια χαρά θα σου καθόταν. Όποιος έχει επιχειρήματα τα έχει και με επώνυμους και με ανώνυμους,επιλεκτικό επιχείρημα πρώτη φορά ακούω να υπάρχει. Και επειδή όπως λες ο καθένας κρίνεται εκ πράξεων και λόγου , κρίνουμε και μεις το έκτρωμα που λέγεται λα.ο.ς, όπως το είδαμε τα τελευταία χρόνια.
    "Ανώνυμος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζί σου Λάζαρε ! Πολύ καλά τους τα λες Βουνίσιε απο τα ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή