Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις για το τρένο


Για αναλγησία του κράτους και της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκανε λόγο ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδης σε 

συνέντευξη του στην ΕΡΑ Φλώρινας για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας –Θεσσαλονίκης υπογραμμίζοντας ότι «ως Δήμος πράξαμε ότι μας ζητήσανε για την επαναλειτουργία της γραμμής αλλά δεν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις που μας δώσανε». Επεσήμανε δε ότι οι τοπικές κοινωνίες είναι έτοιμες να αντιδράσουν δυναμικά για να διεκδικήσουν την επαναλειτουργία της γραμμής τονίζοντας ότι «απογυμνώνονται όλοι οι υπεύθυνοι όπως ο κ. Ζηλιασκόπουλος από τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ που δεν τήρησαν το λόγο τους για τη λειτουργία του τρένου μέχρι τα τέλη Απριλίου. Βγάλανε άγονη την γραμμή της Φλώρινας αλλά δεν την εντάξανε στο πρόγραμμα των άγονων γραμμών για την επιδότηση της ζητώντας από τις κοινωνίες να καταβάλλουν χρήματα για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής, γεγονός που δεν μπορούμε να ανεχθούμε».
Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας

8 σχόλια:

  1. Γιατί κ. Ιωσηφίδη εσείς και ο κ. Βοσκόπουλος συμφωνούσατε να καταβάλλετε χρήματα;

    Πως περιμένουμε από τους Αθηναίους να ενδιαφερθούν για μας όταν εμείς οι ίδιοι σκάβουμε το λάκκο μας;

    Ο κ. Βορίδης είπε πως θα λειτουργήσει το τρένο όταν λυθούν τα νομικά προβλήματα που επικαλείστε για την χρηματοδότηση. Γιατί δεν απαιτείτε αλλά τάζετε και τους δίνετε άλλοθι;

    Γιατί εσείς και ο δήμαρχος Φλώρινας δεν βγήκατε να πείτε ρητά πως θέλετε το τρένο με τους ίδιους όρους που το έχουν άλλες περιοχές της Ελλάδας; Άνευ όρων δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κ.δήμαρχοι λέτε ότι θα βάλετε τα χρήματα εσείς,φυσικά από τα τέλη των δημοτών,ενώ ο υπουργός λέει ότι είναι νομικό το θέμα?Που αποσκοπεί το ότι θα βάλετε εσείς τα χρήματα?Μήπως παίζει κάτι άλλο?

      Διαγραφή
  2. Αυτές είναι οι προτεραιότητες της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ.

    Αυτές είναι οι δυνατότητες των τοπικών μας αρχόντων.

    Αυτές είναι οι επιλογές μας, αφού τους ξαναδώσαμε της βουλευτικές έδρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσουμε να τους χαιρόμαστε τους τοπικούς "άρχοντες"...Αυτοί φταίνε που η Φλώρινα είναι στην απομόνωση. Μάταιες όλες οι συγκεντρώσεις, μάταια όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό ακριβώς θέλουν και αυτοί, να πούμε "μάταια".. Αλλα δεν θα τους κάνουμε τέτοια χάρη ποτέ, θα μας βλέπουν και στον ύπνο τους!

      Διαγραφή
  4. Οι κ.δήμαρχοι Φλώρινας και Αμυνταίου,γνώριζαν αρκετό καιρό πρίν,περίπου 20 μέρες)για το μέλη γενέσθαι,αλλά δεν αντέδρασαν δύνοντας χρόνο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να κάνει αυτό που έγινε.Απορώ τι τους αποσχολούσε περισσότερο.Μήπως τα ενεργιακά θέμετα που μόνο αυτά τους απασχολούν?Και στο τέλλος,μετά τις υποσχέσεις,κολοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κολοτούμπες είναι της μόδας. Η κοροϊδία πάει σύννεφο. Ο Ιωσηφίδης λέει "ως δήμος πράξαμε ότι μας ζητήσανε." Τι ακριβώς; Εγώ ξέρω πως και πέρσυ και φέτος είχατε συναντήσεις στην Αθήνα όπου τάζατε λαγούς με πετραχίλεια. Ένας δεν βρέθηκε να απαιτήσει.

      Ενάμιση χρόνο τώρα ακούμε "θα πληρώσουμε", "θα βάλουμε λεοφορεία", "θα, θα, θα".

      Κι εμείς σας λέμε "ΘΑ σας ξαναψηφίσουμε".

      Διαγραφή
  5. Για να καταφέρουμε να φέρουμε το τρένο στη Φλώρινα, μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Να Επιμένουμε. Δεν τα παρατάμε. Αυτή τη βδομάδα φάνηκε ότι μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή