Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η επίθεση στη Χρυσή Αυγή


Η εκπομπή του MEGA: «Πρωταγωνιστές» της Κυριακής 13 Μαΐου υπήρξε η πιο όμορφα κεκαλυμμένη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Αξίζουν πολλά: 

«Εύγε» στον «κύριο» Θεοδωράκη. Ήταν μια πολύ καλά στημένη ταινία και όχι εκπομπή.
Μας παραπλάνησε εσκεμμένα φυσικά, με τα αποσπάσματα της συνέντευξης που έδειχνε με τον κ. Μιχαλολιάκο, διαφημίζοντας την τανία – εκπομπή.  Ήταν πολύ όμορφα στημένη η ταινία – εκπομπή, οι ερωτήσεις, καθώς και οι τοποθετήσεις όλων των «ειδικών»(!) που είχε στην εκπομπή του. Αυτό που δεν κατανοεί ούτε αυτός, όπως και όλοι οι άλλοι που έκαναν παρόμοιες εκπομπές με τη δική του (λυπάμαι … δεν πρωτοτύπησε … ίσως να το πέτυχε αυτό … μόνο στο στήσιμο της εκπομπής – ταινίας, με αυτό το δήθεν σκεπτόμενο ύφος με το χέρι τοποθετημένο στο πηγούνι …), είναι ότι όλοι όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή … ήξεραν τι ψήφισαν. Αυτό που ίσως δεν ήξεραν είναι το τι ψήφιζαν μέχρι τώρα!
Ως Έλλην πολίτης που δικαιούται αντικειμενική και δίκαιη και ισότιμη ενημέρωση και όχι παραπληροφόρηση, ενίσταμαι, γιατί παρόλο που τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν είχαν καμιά σχέση με την μέχρι τώρα πολιτική ζωή της χώρας μας, είναι και τα μοναδικά στελέχη που σε κάθε συνέντευξη απλά δέχονται επιθέσεις και διαρκώς είναι σε διαδικασία απολογίας! Ενώ όλοι οι υπόλοιποι που είτε άμεσα είτε έμμεσα ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας, όχι μόνον δεν απολογούνται αλλά … αντίθετα είναι στην επίθεση!
Βαρέθηκα να ακούω διαρκώς τις ίδιες ερωτήσεις … βαρέθηκα να επαναλαμβάνουν όλα τα κανάλια τα ίδια βίντεο!
Βαρέθηκα το μείζον θέμα να είναι το γιατί πήρε η Χρυσή Αυγή το 7%. Θέλω και απαιτώ το θέμα να είναι: α) Γιατί χάθηκε η ελπίδα μας, β) Γιατί χάθηκαν τα όνειρά μας, γ) Γιατί φοβόμαστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στην πατρίδα μας, δ) Γιατί αφαίρεσαν με τόσο επαίσχυντο τρόπο την αξιοπρέπεια και την περηφάνια από την τρίτη ηλικία, ε) Γιατί φοβάμαι ότι αν μεγαλώσω τα παιδιά μου με ηθικές αξίες και ιδανικά απλά θα τα κάνω έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε επιτηδείου, στ) Γιατί όταν βγαίνει το παιδί μου κάποια βόλτα με τους φίλους του, αντί να χαρώ που μεγαλώνει φοβάμαι και του δίνω οδηγίες πως να αντιδράσει αν του επιτεθούν και του ζητήσουν το κινητό του ή το χαρτζιλίκι του, ζ) Γιατί χάσαμε το χαμόγελό μας και την αισιοδοξία μας … γιατί … γιατί … αμέτρητα γιατί!
Μη μου προκαλείτε λοιπόν – κύριοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και λοιποί ψευτοκαθωσπρέπει – επιπλέον θυμό και μην υποτιμάτε άλλο τη νοημοσύνη μου! Απλά ... λύστε μου έστω κάποια απο τις παραπάνω απορίες, βρείτε τους υπευθύνους και τιμωρήστε τους! Αν δεν μπορείτε ή δε θέλετε … αφήστε να το κάνει για λογαριασμό σας και προς όφελος των Ελλήνων πολιτών η Χρυσή Αυγή, έστω και με τη βία και μετά να την καταγγείλετε (αν μπορείτε) για χρήση βίας.
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

11 σχόλια:

  1. Αν πιστεύεις ότι η βία είναι λύση, κάτι το οποίο προφανώς το πιστεύεις επειδή είσαι στην πλειοψηφία και θέλεις να λυθούν τα προβλήματά σου την επόμενη μέρα, τότε σου αξίζουν αυτά που βιώνεις.
    Σου αξίζουν οι πολιτικοί που έχεις, σου αξίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχεις.
    Αλλά έχοντας φτάσει σε αυτό το αδιέξοδο, αντί να δεις τί έκανες λάθος τόσο καιρό και να κάνεις ένα βήμα μπροστά, επιλέγεις την βία και κάνεις ένα βήμα πίσω...
    Με τις υγείες σας... Όλοι θα κριθούμε εν καιρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανένταχτος παραπολιτικός πρώτα απ' όλα φένεται ότι είσαι πολύ ψαγμένος μόνο από το <>(σε πολλααααά εισαγωγικά) ονοματάκι σου(αναρωτιέμαι πόση ώρα να έκανε το γεμάτο νεο-ναζιστική προπαγάνδα μυαλουδάκι σου να το σκεφτεί...), πάμε παρακάτω τώρα, αναρωτιέσαι γιατί η Χρυσή Αυγή δέχεται τόση επίθεση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ? σίγουρα μας κάνεις πλάκα... όλοι μας ξέρουμε την θέση που έχουν πάρει όλα τα κόμματα της βουλής, διαχωρίζοντας την θέση τους από την Χρυσή Αυγή(και αυτό μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου) τι περίμενες δηλαδή να κάνουν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ? να τους χαϊδεύουν τα αυτάκια?(τώρα με την Χρυσή Αυγή ανακάλυψες ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη δημοσιογραφία στην TV?)
    Όσο για αυτά που ρωτάς περι ελπίδας κλπ κοίτα λίγο πίσω στο παρελθόν και θυμίσου ποιούς ψήφιζες για να βρεις την απάντηση στις ερωτήσεις σου(γιατί πάω στοίχημα πως δεν είσουν πάντα <> αλλά σίγουρα κάτι πιο light(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ας πούμε) και τώρα εσύ και άλλοι 450000 αφού καταστρέψατε αυτή την χώρα με την ψήφο που δίνατε τόσο καιρό στους κλέφτες αποφασίσατε να της δώσετε την χαριστική βολή βάζοντας μέσα στην βουλή ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ! ενώ έχετε το θράσος κιόλας να λέτε ότι αυτή ήταν μια επανάσταση ενάντια στον δικομματισμό!)
    Τέλος και εγώ Ως Έλλην πολίτης σου απαντάω ότι εκεί που θα υπάρχουν τα παρακρατικά καθάρματα να χρησιμοποιούν την βία που τόσο σου αρέσει θα μας βρίσκουν απέναντι τους...
    ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΑΖΙ... ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
      ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!
      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΝΟΦΙΤΕΣ!
      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΧΡΑΝΙΤΕΣ!
      ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΣΑΤΑΝΟΠΟΥΛΑ!
      ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Α!
      ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΓΙΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

      Διαγραφή
  4. ανονυμος χωρίς εισαγωγικα και αστερίσκους15 Μαΐου 2012 στις 11:07 μ.μ.

    1. Θεοδωράκης συστημικός δημοσιογράφος απο εποχής Σημήτη . Αναδυκνείει "αστέρια της πολιτικής" απο Σημίτη ντιμπέιτ πολιτικών νυν σαπισμένων πολιτικών μέχρι πρεζάκηδες πόρνες ΄τσιγγανους τσίπρα βορίδη και μιχαλολιάκο. ΓΛΥΦΤΟΚΑΝΑΛΑ όπου μυριστούν χρήμα και εξουσία προβάλουν ....σε λίγο και την Τζούλια Αλεξανδράτου .....κατάντια

    2. Χρυσή Αυγή και σύριζα τα αστέρια των εκλογών με τκορδέλα ..οι χωάνες της οργής του κόσμου που το έριξε για να εκτονώσει όσα τραβάει . ¨Οταν όμως ξεφουσκώσει η οργή θα βρίζουν την ώρα που τους ψήφισαν.Τους βλέπω σε λίγα χρόνια επιθεώρηση του Στάθη Ψάλτη. ακραίες ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΛΊΠΟς ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ

    3 Σχολιαστές . μονομερής επίθεση ο ένας στον άλλον κατινιαριό γεροντοκόρων * βγαίνουν αβίαστα αποθημένα ορμέφυτα ΄λεκτική βία απειλές ανονυμα παντα ) αλλα ο καθείς δέν κοιτά την δική του σαπίλα καμπουρα που ψήφισε αλλα την καμπούρα της απέναντι γεροντοκόρης όχι ποτέ την δική τους. Σαπίλα μυαλού .

    4 Ανένταχτος με εισαγωγικά.Στον όργουελ δεσπόζει η Νέα Ομιλία οι λέξεις χάνουν το νόημα και όλα μέσα σε εισαγωγικά .

    Το 1984 ζεί και βασιλέυει στην ελλάδα της ολικής κατάρρευσης .

    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΡΥΣΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΩΣ .

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ16 Μαΐου 2012 στις 10:53 π.μ.

      Ανώνυμε 1.36 ο κάθε πολίτης πιστεύει ότι το δικό του βήμα είναι προς τα εμπρός και όλων των άλλων είναι προς τα πίσω. Όπως σε κάθε τρελάδικο υπάρχει πάντοτε κάποιος που υποστηρίζει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Μέγας Ναπολέων, κ.λπ. Εγώ δε θα ασχοληθώ μαζί σου γιατί - απλά - δεν είμαι ψυχίατρος. Όσο για τη βία, γιατί την καταδικάζεις μόνον όταν προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή εναντίον των λαθρομεταναστών που έχουν κάνει κατάληψη σε όλη την Αθήνα και όχι μόνο, ενώ αποδέχεσαι τη βία της αστυνομίας απέναντι στον υπερήλικα παππού σου που διαμαρτύρεται για τη σύνταξη που δεν του φτάνει για να ζήσει, ή τη βία των κουκουλοφ(λ)όρων που καταστρέφουν το κατάστημα του μεροκαματιάρη και καταδικάζουν την οικογένειά του σε φτώχια, ζητιανιά και μιζέρια; Σκέψου λίγο και κάνε συγκρίσεις. Δε θα σε βλάψει.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ16 Μαΐου 2012 στις 11:20 π.μ.

      Ανώνυμε 5.06 σε ευχαριστώ θερμότατα που απασχόλησες το πολύ (σε βάρος και όγκο) μυαλό σου για να ασχοληθείς με το δικό μου μυαλουδάκι. Μεγάλη (όσο και το μυαλό σου) η τιμή. Μου αρκεί η ειλικρινής διαπίστωσή σου ότι όλα τα κόμματα της βουλής (να καεί το Μπ... η βουλή φώναζες εσύ ο αγανακτισμένος) με τα δικά τους ΜΜΕ στρέφονται εναντίον της Χ.Α. Αυτό ακριβώς είπα και εγώ. Δεν ανακάλυψα ΤΩΡΑ ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη δημοσιογραφία στην TV, στις εφημερίδες και τα περιοδικά, στα ραδιόφωνα. Εκπλήσσομαι ευχάριστα διαπιστώνοντας ότι το ανακάλυψες και εσύ. Οπότε, πάλι δεν διαφωνούμε πουθενά. Σχετικά με το παρελθόν, οι περισσότεροι Έλληνες ψήφιζαν έναν από τους δύο (πρώην) "μεγάλους". Στις προηγούμενες εκλογές όλοι οι Έλληνες είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την κατάσταση. Να "μαυρίσουμε" αυτούς που σήμερα δικαιολογημένα βρίζουμε, γιατί πρόδωσαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας. Κάναμε την αρχή, αρκεί να μην σταματήσουμε παρασυρμένοι από τη μαύρη προπαγάνδα που εκτοξεύουν από τα δικά τους ΜΜΕ για να μας παραπλανήσουν και πάλι. Μπορούμε και μας βολεύει να ψηφίσουμε τους μόνους που φοβούνται οι (πρώην) "μεγάλοι" και γι' αυτό τους κατηγορούν τόσο επαίσχυντα, χωρίς να τους δώσουν ούτε τον ελάχιστο προβλεπόμενο τηλεοπτικό χρόνο για να πουν τις απόψεις τους και ας τους καταδικάσει ο λαός. Επειδή μίλησες για ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥΣ, η Χ.Α. πτέ δεν δέχηκε ότι είναι ΝΕΟΝΑΖΙ ενώ θα μπορούσε, αφού δεν την απασχολεί το αναρτωλό "πολιτικό κόστος". Αν πραγματικά ψάχνεις για φυλακόβιους, έχω να σου θυμίσω πλήθος "δημοκρατών" που στο όνομα του λαού καταχράστηκαν τα χρήματά του και βρίσκονται στη φυλακή μαζί με άλλα μέλη των - επίσης "δημοκρατικών" - οικογενειών τους, με πρόσφατο και σε εξέλιξη παράδειγμα αυτό του πρώην πολυ - υπουργού και "ευαίσθητου δημοκράτη" και "υπηρέτη του λαού" Άκη Τσοχατζόπουλου.

      Διαγραφή
  5. ΕΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!
    Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!
    Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!
    Τ Ο Δ Ι Κ Α Ι Ο Υ Ν Τ Α Ι ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ!!
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!....ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΙ!... ΚΑΙ ΜΕΙΣ...ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!..
    "ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΑΙΜΟBOΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"!...και στα βυζανιάρικα κουτάβια τους!
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής το διόγκωσαν οι παπαριές του Πασοκ και της νουδούλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ, ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή