Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η Ομάδα Σκάκι του Αριστοτέλη πρωταθλήτρια της ΕΣΚΔΥΜ Γ' Εθνικής


Στον Αριστοτέλη στον πάνω όροφο, στην αίθουσα του σκακιού όπου στα ράφια  υπάρχουν διάφορα παλιά κύπελλα, με περίεργους τίτλους όπως «Δημήτρια 1968»,  μαρτυρώντας ένα ένδοξο παρελθόν, ένα καινούριο καλογυαλισμένο κύπελλο αναμένεται να επισκιάσει τα υπόλοιπα στο ράφι. Ο τίτλος του θα είναι «Πρωταθλήτρια Ομάδα Ε.Σ.Κ,Δυ.Μ  Γ΄ Εθνικής 2012».  Η ομάδα του σκακιού που ήταν ανενεργή 

σχεδόνσε ομαδικό επίπεδο για πολλά χρόνια τα τρία τελευταία χρόνια έθεσε στόχους την ανάπτυξη και την δημιουργία υποδομής. Το  αποτέλεσμα ήταν  να μπορέσει να «κατέβει» για πρώτη φορά φέτος ύστερα από πολλά χρόνια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Σκακιστών Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Οι στόχοι που τέθηκαν όμως ήταν μάλλον μετριοπαθής αφού η ομάδα δεν «κατέβηκε» απλά, βγήκε και Πρωταθλήτρια στην Γ΄ Εθνική. 
Ο Αριστοτέλης έφερε πολύτιμη  ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική με την  ομάδα των Σερρών (μια άλλη ιστορική ομάδα που βασίζεται σε σκαιέρες  υποδομής και κατά καιρούς έχει βγάλει πολλά ταλέντα που έχουν διαπρέψει στο Πανελλήνιο), διασφαλίζοντας έτσι την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα. Άξια συγχαρητηρίων είναι όλοι οι παίχτες της ομάδας Χαιριστανίδης Στέλιος, Βάσιου Δημήτριος, Παπαδόπουλος Ανδρόνικος Ιωαννίδης Κωνστάντιος, Σερταρίδης Δημήτριος, Τζαραλής Γρώργιος, Παπαδημητρίου Εύα, Σερταρίδου Κατερίνα και τέλος στον προπονητή Μίχτη Θεόδωρο. Μετά το τέλος της Αγωνιστικής  ακολούθησε σχετικό πάρτι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
Ο Αριστοτέλης από την καινούρια χρονιά θα συμμετέχει στην κατηγορία της Β΄Εθνικής της Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Η ομάδα θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα τον αναπτυξιακό χαρακτήρα της, δίνοντας έμφαση στις σκακιέρες των μικρών κατηγοριών. Ευχαριστούμε τους γονείς που υποστήριξαν ακόμα και στα πιο μακρινά ταξίδια την ομάδα.





2 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Θόδωρο Μίχτη ο οποίος με συστηματική δουλειά έφτιαξε μια ομάδα σχεδόν από το μηδέν και μάλιστα κατάφερε να την ανεβάσει κατηγορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θόδωρος διαθέτει και ψυχή και ήθος. Θερμά συγχαρητήρια! Το ίδιο και στα μικρά παιδιά που έχουν την υπομονή και το μεράκι για κάτι τόσο απαιτητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή