Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Ν.Σαμαρά


Θέλω να εκφράσω το αίσθημα της βαθιάς μου ευγνωμοσύνης προς το λαό της Φλώρινας για την εμπιστοσύνη  που μου έδειξε.   Δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της Φλώρινας και της Ελλάδας. Είναι ανάγκη να συστρατευθούμε σε εθνική πανστρατιά για τη σωτηρία της πατρίδας. Η Ελλάδα περιμένει να 

σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και σεβασμό στον κάθε πολίτη ξεχωριστά, συνεργασία με όλους τους φορείς του νομού, τον συνάδερφο βουλευτή της ΝΔ του νομού μας για το καλό του τόπου μας και τη διεκδίκηση όσων μας ανήκουν.
Νίκος Σαμαράς
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Φλώρινας

5 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ. Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ ΕΧΑΣΕ 2500 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όσο νάναι στη στελέχωση του γραφείου του θα έχει λόγο και το τοπικό ΠΑΣΟΚ ή κάνω λάθος. Εκτός αν ο γιατρός κάνει την υπέρβαση.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Νίκο,σε συγχαίρουμε από την μεριά μας για τον ανθρώπινο αγώνα,την ευσυνηδισία σου και την ανθρωπιά που δίχνεις σε όλους μας.Είσαι και θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μας και θα σε έχουμε στο πρώτο σκαλί του τόπου μας διότι το αξίζεις.Πάλεψε,[προχώρα και θα πετύχουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιά τον ανώνυμο 8:03μμ

    Επειδή αναφέρεσαι στα στελέχη του γραφείου του κ. Στάθη Κων/νίδη, πρέπει να σου πω, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχασαν τόσο μεγάλο ποσοστό της δύναμής τους, τι ήθελες δηλ. να μη μειωθούν οι ψήφοι του Στάθη; Όσο γιά τον κ. Σαμαρά Νίκο, μη στεναχωριέσαι τόσο πολύ, η φαιά ουσία που διαθέτει είναι τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά επαρκής , ώστε να κάνει τις καλύτερες επιλογές: Ήδη κάποια άτομα που είναι δίπλα του είναι πολύ αξιόλογα και δούλεψαν ακούραστα!
    Το ένδιαφέρον σου είναι συγκινητικό! Μήπως θα είχες να προτείνεις κάτι στον Σαμαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε των 8:03 μμ.,είναι απαράδεκτο να συγκρίνεις τα τόσα χρόνια στελέχη του κ.Κωνσταντινίδη με αυτά του κ.Σαμαρά.Τα παιδιά αυτά με ένα αξιολογότατο άτομο,υποψήφιο,έκαναν άνω κάτω όλο τον Νομό Φλώρινας.Ακούραστοι,άοκνοι,πάντα με χαμόγελο και ποτέ με εμπάθειες και αντιπάθειες,ούτε με απειλές πρός τους ακόλουθους των άλλω συνυποψηφίων.Έκαναν ένα τίμια και καθαρό αγώνα.Εξάλλου δεν μορείς εσύ και κανένας μας να συγκρίνει τον Νίκο Σαμαρά.Είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ο φίλος ο γιατρός.Επίσης μην ξεχνάς ότι όλοι οι υποψήφιοι ε ίχαν κουστοδείες ατόμων πίσω τους,ενώ του κ.Σαμαρά ήταν δύο άντε τρεις καμιά φορά.Ήξεραν όμως κάτι που δεν ήξεραν οι άλλοι,οργάνωση και τεχνική,κάτι που αποδείχθηκε με το σύνολο ψήφων.Συγχαρητήρια στον ίδιο και τους συνεργάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή