Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο Στάθης, όχι εγώ……


Εντρυφώ στο αρχείο μου και βρίσκω απόκομμα εφημερίδας με ημερομηνία 15 Ιανουάριου του 2011:
«Στον ορισμό των τριών Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών προχώρησε χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής… Η 2η θεματική ενότητα αφορά: 

τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη και έχει να κάνει με το σχεδιασμό των έργων και των δράσεων στη Δυτική Μακεδονία και τις υποδομές και τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα όπως το ΕΣΠΑ και το ΠΕΠ. Αντιπερειφερειάρχης ορίστηκε ο Γιάννης Αντωνιάδης περιφερειακός σύμβουλος Φλώρινας»
Δηλαδή υπεύθυνος για το ΕΣΠΑ στην περιφέρεια μας είναι ο Ιωάννης Αντωνιάδης;
Διαβάζω στο Florine@ την απάντηση του κ. Αντωνιάδη σε μια ανάρτηση που αφορούσε στην εξαίρεση και την κατάφορα άδικη μεταχείριση του Νομού Φλώρινας από τις προκηρύξεις για έργα του ΕΣΠΑ μετά τις δημόσιες καταγγελίες των Δημάρχων Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδη, Πρεσπών Β.Τσέπα, και Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλου.
Λέει: «Υπεύθυνοι αποκλειστικά είναι οι κκ. Χρυσοχοϊδης υπουργός, Ζεμπιλιάδου ειδ. γραμμ. Ε.Σ.Π.Α. και Μ.Ο.Δ. (Με παρέμβαση προφανέστατα των κκ. Κουκουλόπουλου και Πετσάλνικου παραμονές εκλογών 27-04-2012. Ότι γίνεται στην Αθήνα τον πρώτο λόγο έχουν οι βουλευτές και ο νοών νοείτω.)» Εννοείτε τον Στάθη ως έχοντα τον πρώτο λόγο;
Κάτι δεν καταλαβαίνω κύριε Αντωνιάδη. Οι βουλευτές έχουν τον πρώτο λόγο σε θέματα ΕΣΠΑ ή ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα προγραμματισμού και ανάπτυξης όπως εσείς; Και αν οι βουλευτές έχουν τον πρώτο λόγο γιατί σας έχουμε εκλέξει εδώ και τόσα χρόνια με τη ψήφο μας σε καίριες θέσεις; Ποιες είναι οι αρμοδιότητες σας ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης και ποιος ο ρόλος σας ως Φλωρινιώτης στην ανάπτυξη της περιοχής;
Άστεγος blogger

15 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟ΄'ΟΛΑ' ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 18% ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όση λάσπη και να ρίχνετε στον Αντωνιάδη δεν τον λερώνει, αντίθετα δείχνει το μικροπολιτικό επίπεδο του βουλευτή που ψηφίσατε. Αλλα εδώ που τα λέμε δεν περιμέναμε και τίποτα περισσότερο από τον Στάθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θα είναι μέσα στην λάσπη από ενέργειες και παραλείψεις του δεν θα του φταίει κανένας Στάθης.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΡΕ ΑΛΑΣΠΩΤΕ 12:24 ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ?
      ΗΘΕΛΕΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Ε?...
      ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!..ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!

      Διαγραφή
    3. Εγώ ρε λασπωμένε 9:59 δεν ψηφίζω νδ και πασοκ!!!

      Διαγραφή
    4. ....και τι ψηφίζεις δηλαδή ρε 2:31...μόνο "Αντωνιάδη"!...έχει πλάκα?

      Διαγραφή
    5. Καλά σου λέει ρε "σπίρτο" ανώνυμε 9:59..που πιάνεις πουλιά στον αέρα..αυτό κατάλαβες? Πότε θα χαμπαριάσετε ότι ο τόπος μας δεν έχει ωφεληθεί από το ΠΑΣΟΚΝΔ (και το γράφω σαν μία λέξη, γιατί ένα είναι μην τρελαθούμε..άν το χετε πάρει βέβαια πρέφα εσείς τα "τζιμάνια" που τους υποστηρίζετε..)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14 Μαΐου 2012 6:51 μ.μ.

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΙΑΜΑΧΟΥΜΕ!ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Ο κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝ/ΡΧΗΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ/ΡΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ;Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΝ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ;ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ;ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!
    -το μεταφερω αυτουσιο οπως αναρτηθηκε στην καταχωρηση σας που φιλοξενουσε απαντηση του κ. Αντωνιαδη σχετικα με το θεμα που προεκυψε στη συναντηση του Δ.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι του βαζετε δυσκολα βρε παιδια,αυτος μονο βουλευτης θελει να γινει και τιποτα αλλο.Αυτος ειναι και ο λογος που θελει να τα εχει με ολους καλα,γι αυτο γλυφει τους παντες και τα παντα.Συντομα ομως θα εισπραξει την οργη και τον θυμο ολων οσων τοσα χρονια τον ψηφιζαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε μόνο 18% και τρώγεστε μεταξύ σας.
    Ψυχραιμία έρχονται ακόμα πιο δύσκολες εποχές μετά τις εκλογές.
    Δείτε τι κάνετε λάθος τόσα χρόνια, και κάντε λίγη αυτοκριτική. Ξεπεζέψτε από το άλογο και δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια. O κόσμος χρειάζεται ψύχραιμους πολιτικούς με άποψη αλλά κυρίως με πρόταση.
    Οσο δεν το καταλαβαίνετε θα βυθίζεστε σε πιο χαμηλά ποσοστά και αυτό αφορά και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, μάθανε ότι ..αγαπιόμαστε πλάκωσε κι ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε 10:23!..ροζ βατράχι! πηδήξατε σύριζα από το καλάμι του έλους σας και νομίσατε οτι γίνατε αετοί!..μπου ρε!

      Διαγραφή
    3. Πρώην Νεοδημοκράτης είμαι ο 10:23 εσύ ακόμα νυν;

      Διαγραφή
  6. ΕΞΩ Η Κ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΗΣΥΧΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TI ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΠΑ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή