Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Διακρίσεις της Γ.Ε.Φ. στο Στίβο


Η Αρχαία Ελλάδα είχε τον Αίολο και το φτερωτό Ερμή για να εκφράσει την ταχύτητα και την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. Και η Φλώρινα, στα πλαίσια του μεγέθους της, έχει τον Ιάσονά της που σαν αθλητής της Γ.Ε.Φ. εκπροσωπεί επάξια τον Σύλλογο και την πόλη στα αγωνίσματα δρόμου. Ο λόγος για τον Ιάσονα Ιωαννίδη, τον αεικίνητο αθλητή του στίβου που 

αθόρυβα, επί σειρά ετών, μας δίνει χαρά με τις επιτυχίες του. Για φέτος, ο απολογισμός του συνοψίζεται στα εξής:
  • Στα 6.000 μ. του Γύρου Πόλεων που φέτος το Μάρτιο έγινε στη Νέα Σμύρνη, κατέλαβε την 3η θέση
  • Στα 10.000 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών/νέων που έγινε στις 3 Ιουνίου στα Μέγαρα Αττικής κατέλαβε την 6η θέση
  • Στα 3.000 μ. φυσικά εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών στις 16 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο κατέλαβε την 3η θέση
  • Στο grand prix ανδρών 1500 μ., στο γειτονικό μας Άργος Ορεστικό, στις 20 Ιουνίου, κέρδισε ξανά την 3η θέση
Αυτά για τον χιλιομετροφάγο Ιάσονα και βέβαια έπεται συνέχεια. Κοντά του, πάλι σε κλασσικά αγωνίσματα, ο Ηλίας Δημητρίου στο Διασυλλογικό ανδρών/γυναικών στις 10 Ιουνίου στη Λάρισα ήλθε 9ος στο Ακόντιο και ο Παναγιώτης Νεοκάζης στο Διασυλλογικό παίδων/ νεανίδων στις 21 Απριλίου στην Κατερίνη ήλθε 7ος .
Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Φ. και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές του Συλλόγου και τους εύχονται διαρκή συνέχεια στις επιτυχίες.
Γιά το Δ.Σ.
                                    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο Γ. ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ
                   Φωτεινή Ιωαννίδου-Σιάλτση       Κωνσταντίνος Δήμκος

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΕΦ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΘΟΡΥΒΑ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή