Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Με θρησκευτικό όρκο ο Θ.Γερμανίδης


Με τον παραδοσιακό τρόπο (προτείνοντας το δεξί χέρι) έδωσε όρκο πίστης στο Σύνταγμα και τους Νόμους ο Φλωρινιώτης Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Θανάσης Γερμανίδης. Τη μειοψηφία των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, αποτελούσαν οι: 

Εμ.Γλέζος, Γ.Πάντζας, Αλ.Μητρόπουλος, Π.Κουρουμπλής και η κα Σοφία Σακοράφα. 
Θρησκευτικό όρκο έδωσε και ο Βουλευτής της Ν.Δ., Στάθης Κωνσταντινίδης 

19 σχόλια:

  1. Όταν ένας δηλωμένος άθεος ορκίζεται με θρησκευτικό τύπο μόνο για να γίνεται αρεστός μάλλον δεν είναι για μπράβο. Εμένα που είμαι άνθρωπος βαθιά θρήσκος μου αρέσουν περισσότερο οι άνθρωποι με τσαγανό ακόμα και αν διαφωνώ μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ 9:11 πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι άθεος και μάλιστα δηλωμένος? Άθλιε ε άθλιε!

      Διαγραφή
    2. 9:11 πόσο κατακαημένος είσαι εσύ και οι όμοιοι σου;; μήπως ξέρεις εσύ που είσαι γάτα να μας πεις τα θρησκευτικά φρόνηματα και των υπόλοιπων 299;και να μας πεις και αν είναι ειλικρινή ή υποκριτικά;θα ξέρεις και τα εσόψυχά τους...έλεος πραγματικά!!η μιζέρια και η βλακεία δεν έχει όρια...αν δεν το σήκωνε θα κάνατε κρα, τώρα που το σήκωσε το έκανε για να γίνει αρεστός ντεμεκ..αρεστός σε ποιούς δεν μας είπες;;έχει δείξει ότι έχει ανάγκη από τέτοια πράματα;;επιτρέψτε στον άνθρωπο να κάνει αυτά που πιστεύει και αφήστε τις εύκολες κακίες...ρώτα τον να σου πει πόσο άθεος είναι και να μας πεις και εμάς που το δήλωσε και απο πάνω...ξεπέρνα τα κόμπλεξ σου και σαν βαθιά θρήσκος και καλός χριστιανός που είσαι να μην ψεύδεσαι και να μην συκοφαντείς...και επαναλαμβάνω..και εσύ και οι ομοιοί σου (που δυστυχώς ο τόπος έχει πολλούς και από κάτι τέτοιους υποφέρει και δεν πάει μπροστά)μάθετε να αντιμετωπίζετε και να κρίνετε τον Γερμανίδη και τον κάθε κύριο Γερμανίδη πολιτικά και ουσιαστικά και μην ψάχνεται κάτι για να βρείτε να λέτε...δύσκολο;;; και μιλάς και για τσαγανό...απόσο ξέρω ο εν λόγω άνθρωπος έχει σταθερές και καθαρές θέσεις που τις υποστηρίζει χρόνια χωρίς φόβο και κόμπλεξ και μάλιστα από θέση μειοψηφίας συνήθως...υποστηρίζει αυτά που ΠΙΣΤΕΥΕΙ και ΟΧΙ αυτά που τον ΣΥΜΦΈΡΕΙ για να ανήκει στην κατηγορία των βολεμένων...για λαοπλάνους και υποκριτές ψάξε αλλού...θα βρεις πολλούς..κάτι θα ξέρεις εσύ.................
      ΥΓ.ο Γερμανίδης την κάνει την προσευχή του κανονικά, εσύ δεν ξέρω.....και ας δηλώνεις βαθιά θρήσκος....είδαμε και άλλους δηλωμένους και τα κόλπα τους
      ΥΓ2.μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότροια...ευτυχώς υπάρχουν και άλλης πάστας άνθρωποι

      Διαγραφή
  2. Η μεγάλη επιτυχία της Φλώρινας με το Θανάση(επιτέλους) είναι οτι είναι άτομο ακομπλάριστο που κάνει αυτό που ο ίδιος θεωρεί σωστό και δεν
    άγεται από στενές η γενικότερες προκαταλήψεις.
    Συμφωνεί η δεν συμφωνεί κανείς μαζί του αυτό ισχύει. Και πιστέψτε με, κάμποσες φορές δεν συμφώνησα μαζί του και αυτός μαζί μου, ίσως και
    έντονα, αλλά η καλή σχέση παρέμεινα αναλλοίωτη επί δύο δεκαετίες και είμαι σίγουρος οτι έτσι θα μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον θα ντρέπεται να αντικρύσει τον Σεβασμιότατο κκ.Θεόκλητο της Φλώρινας,γιαυτό ορκίστηκε.Ο αρχηγός όμως δεν ορκίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ πάντως δεν ντρέπεσαι για τίποτα! ούτε για την ανορθογραφία σου, ούτε φυσικά και για τις ανοησίες που γράφεις

      Διαγραφή
    2. ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΘΕΟΚΛΗΤΟ. ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΥΤΟ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΗ.

      Διαγραφή
  4. η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ που είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΧΑΜ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλος απ' τα παληά29 Ιουνίου 2012 στις 3:08 π.μ.

    Θανάση είσαι ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Γερμανίδης τίμησε με αυτόν τον τρόπο την Φλώρινα που τον έστειλε στην Βουλή ως ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, αναγνωρίζοντας ότι δεν τον ψήφισαν μόνο οι άθεοι.
    Δεν ταύτισε τις πολιτικές του θέσεις με τις αθεϊστικές διακηρύξεις του χώρου. Απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι άνθρωπος με ποιότητα.
    Η κίνησή του αυτή, για όσους έχουν μάτια και βλέπουν, αποτελεί επίσης και πρόταση διεξόδου για το κόμμα του, το οποίο, αν θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τα επόμενα χρόνια στο πολιτικό σκηνικό, θα πρέπει να εγκαταλείψει τις "μονοψήφιες" νοοτροπίες, και να σεβαστεί τις παραδόσεις και τις μεταφυσικές αναφορές των Ελλήνων, ώστε να μπορέσουν να το εμπιστεύτουν όσοι σήμερα νιώθουν ότι απειλείται η εθνική τους ταυτότητα και οι παραδόσεις.

    Συγχαρητήρια, Θανάση!

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρκεί που ο Θανάσης ποστεύει στον ΑΝΘΡΩΠΟ και τα δικαιώματά του και μέχρι τώρα έχει αποδέιξει ότι παλεύει γι αυτά, φίλε 9:11, κάτι που εσύ κατά πως φαίνεται από τις δηλώσεις σου,τον έχεις γραμμένο στα παλιά σου τα παπούτσια. Και τον ΑΝΘΡΩΠΟ αλλά και το ΘΕΟ.Έχεις παραβεί, ήδη, σαν "βαθιά θρησκευόμενος" μια βασική εντολή " μή κρίνετε ίνα μη κριθήτε" και έχεις υποπέσει σε ένα από επτά θανάσιμα αμαρτήματα αυτό της ΖΗΛΟΦΘΟΝΊΑΣ. Όσο για το τσαγανό, πρέπει να ψαχτείς, γιατί μάλλον αυτός που δεν το διαθέτει είσαι εσύ αφού κρίνεις και συκοφαντείς ΑΝΩΝΥΜΩΣ. Αν διέθετες έστω και μια σταγόνα από αυτό, θα είχες βάλει την υπογραφή σου κάτω από τα χαριτωμένα που γράφεις. Προτείνω για την εξιλέωσή σου να σπεύσεις προς εξομολόγησιν.Ισως,΄λέω ίσως, ακούσεις από τον εξομολόγο σου το ." Πάτερ, αφες αυτόν, ου γαρα οίδε τί ποιεί και τί γράφει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θανάση η Φλώρινα έχει ξανα ελπίδα για κάτι καλύτερο επιτέλους. Συγχαρητήρια και καλη επιτυχία στο έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θανάσης Γερμανίδης: ο σύγχρονος ορισμός του πατριώτη.
    Σε όλη του την πορεία, μέχρι στιγμής, απέδειξε σε όλους μας (πρώην μαθητές, γονείς, κοινωνία, πολιτεία), πως ξέρει να παλεύει και να συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια, τιμή, σεβασμό και εντιμότητα για το καλό και την προκοπή του τόπου μας. Ίσως από τους λίγους Φλωρινιώτες που "γνωρίζουν" και με ανιδιοτέλεια "αγαπούν" τον τόπο μας.
    Όσοι τον κατηγορείτε τώρα ανέξοδα, θα καταλάβετε το λάθος σας σύντομα και θα ανακαλέσετε. Είμαι σίγουρος!

    Ένας πολύ παλιός μαθητής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αλλος ένας ειμαι εγω και συμφωνω απολυτα.

      Διαγραφή
  11. Πω-πω ζημια !!!!!! Με θρησκευτικο ορκο? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?(αργκο τοπικη) για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι η νοοτροπια των κατοικων της πολης ειναι καπου στον μεσαιωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει κάποια σημασία αν και πώς ορκίστηκε; Με τι καθόμαστε και ασχολούμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.left.gr/article.php?id=3478 από το portal του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή