Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Με διπλή εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων karate1 ο ΑΣ "Παγκράτιον"


Στις 6,7 και 8 Ιουλίου του 2012 στο νησί των Φαιάκων θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων karate1.
Η Φλώρινα λοιπόν στην συγκεκριμένη διοργάνωση θα έχει διπλή εκπροσώπηση, μιας 

μετά τον Ηλία Τσαρτσιταλίδη, στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κλήθηκε και ο Πέτρος Μπογδάνης, αθλητές και οι δυο του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): είναι μεγάλη τιμή για την μικρή κοινωνία της Φλώρινας να έχει αθλητές τέτοιου επιπέδου. Αυτό όμως επιτυγχάνεται με το άρρηκτο τρίπτυχο αθλητής – προπονητής – γονέας, αν λείψει ένας από τους τρεις αυτούς κρίκους και σπάσει η αλυσίδα δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο αυτό κανείς. Αυτό γίνετε στον σύλλογο χρόνια τώρα και τα αποτελέσματα είναι πλέον χειροπιαστά εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον όπου οι αθλητές του συλλόγου είναι παρόντες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της ΕΛ.ΟΚ της E.K.F και της W.K.F, πάντα δηλαδή μέσα στα θεσμοθετημένα όργανα και στις επίσημα αναγνωρισμένες Ομοσπονδίες, κλείνοντας τα αυτιά στις Σειρήνες της “εύκολης αναρρίχησης και του οικονομικού κέρδους” και με πάρα πολύ δουλειά φτάσαμε εδώ και ευελπιστούμε να πάμε παραπάνω.
Το Δ.Σ του συλλόγου φροντίζει ώστε οι αθλητές του να είναι πάντα έτοιμοι για αγώνες τέτοιου επιπέδου, έτσι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους οι αθλητές θα μεταβούν στην Σίβηρη της Χαλκιδικής όπου θα προετοιμαστούν με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολλανδό Rene Smaal  και την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Πανετσίδου και στην συνέχεια θα πάνε στην Κέρκυρα.
Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου