Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Οι πρώτες δηλώσεις του Θ.Γερμανίδη





Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας

10 σχόλια:

  1. ήδη κάνεις διαχωρισμούς λέγοντας για του παλιούς ψηφοφόρους του 3 και 4 %
    αλλά είναι το τρακ σε δικαιολογώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν άκουσες κάποιον διαχωρισμό και όχι κάτι αντίθετο, μάλλον δεν ακους καλά ξάδερφε ή δεν ξέρεις να ερμηνεύεις και να πιάνεις το νόημα....οπότε και συ δικαιολογείσαι

      Διαγραφή
    2. Καλά σου λέει ρε 11:06, άκου καλά και μετά γράφεις..άντε παλιογρουσούζη

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια.. Ελπίζω να δικαιώσεις την ψήφο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια!! Τα περί δικαιοσύνης τα λέτε ποιο συχνά γιατί κοντεύουμε να τα ξεχάσουμε μετά από τόσα χρόνια κλεψιάς και κοροιδίας..Καλή επιτυχία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείσαι να επιτελέσεις.
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμμαθητή, σε γνωρίζω από τα παιδικά μας χρόνια. Θαύμαζα και θαυμάζω την ευθύτητα του ακέραιου χαρακτήρα σου,τις σταθερές σου, χωρίς διαφοροποιήσεις, θέσεις και απόψεις, προ πάντων ώμος θαυμάζω την εντιμότητα σου. Δικαιώθηκες για την στάση σου, από την Φλωρινιωτικη και όχι μόνο, κοινωνία, παρά κάποια πικρόχολα σχόλια, απόλυτα, δείχνοντας την ανωτερότητα σου. Είμαι σίγουρος ότι ο νομός θα κερδίσει από την εκλογή σου. Καλή επιτυχία στο νέο δύσκολο σου ξεκίνημα,στους νέους μας αγώνες.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια διευκρίνηση. Έχω την εντύπωση ότι με βάση το σύνταγμα οι βουλευτές "οφείλουν" να εκπροσωπούν το έθνος και όχι την εκλογική τους περιφέρεια και τους ψηφοφόρους αυτής. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ....ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΘΩΣ..ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΚΤΛ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ...ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΤΙΤΩΝ ΤΟΥ...Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ ΠΧ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤ ΕΜΕ..

      Διαγραφή
  7. άν δέν έρθει τραίνο ΤΖΑΜΠΑ έγινες βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή