Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Περιοδεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα


Παρουσία δεκάδων πολιτών αλλά και εκπροσώπων φορέων του Ν.Φλώρινας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ  η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο Πολιτιστικό κέντρο (Νέο πάρκο) με βασικούς ομιλητές το γνωστό δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου και τη συγκοινωνιολόγο Πέτυ Πέρκα. Νωρίτερα τα στελέχη του 

ΣΥ.ΡΙΖ.Α επισκέφθηκαν την αγορά του Αμυνταίου, το Νοσοκομείο, το Μητροπολίτη της Φλώρινας ενώ το μεσημέρι παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.     
              




Παρουσία δεκάδων πολιτών αλλά και επροσώπων φορέων του Ν.Φλώρινας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ  η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο Πολιτιστικό κέντρο στο Νέο πάρκο με βασικούς ομιλητές τον γνωστό δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου και τη συγκοινωνιολόγο Πέτυ Πέρκα. Νωρίτερα τα στελέχη,,,,,,,επισκέφθηκαν......ενω το μεσημέρι παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

















2 σχόλια:

  1. τρεις και ο κούκος και στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά ο κόσμος μπορεί να τους ψηφίζει αλλά δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να τους ακούσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε λίγο ο Θανάσης Γερμανίδης θα γίνει βουλευτής στην Φλώρινα και εσύ βλέπεις κούκους! Απο ποιό πλευρό κοιμάσε απο το δεξί απο το αριστερό μπρούμητα ή...ανάσκελα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή