Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μπουάτ - Ακαδημία 2-3


Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε προχθες 18/7 στο γήπεδο του Νέου Πάρκου. Η ομάδα της ακαδημίας κατάφερε και απέδρασε με το 2πλο σε μια έδρα που ιστορικά δεν τα πάει καλά. Αν και με σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Βασίλειου Βόσδου, έδειξε χαρακτήρα, δύναμη και πάθος και έκανε το break. Η ομάδα της Μπουάτ πλέον απο φαβορί βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς 

θα πρέπει να νικήσει το επόμενο ματς στην καυτή εδρα της Ακαδημίας αν θέλει να ελπίζει για τον τίτλο. Με το σκορ να είναι πλέον στο 2-3 υπέρ της ομάδας του Αλέξανδρου Τούζου, το πρωτάθλημα αρχίζει και γέρνει προς τα χέρια των παικτών της Ακαδημία. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση τους και καλή επιτυχία στο τελευταίο, ας ελπίσουμε, ματς που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή.
Θα καταφέρει η παρέα του Τούζου, του Βόσδου και του Παπαδόπουλου να νικήσουν και να γίνουν οι πρωταθλητές..?? Ή μήπως ο Αγγελίδης και ο Αδάμ θα τους χαλάσουν τα σχέδια..??
Όλες οι απαντήσεις θα δωθούν το Σάββατο...
Οι διοικούντες της ομάδος της Ακαδημίας με την σειρά τους εύχονται Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και να νικήσει ο καλύτερος.
Ο Πρόεδρος:
Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου