Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Όλα τα ονόματα για την 5μηνη απασχόληση


Το εργατικό κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της υπ΄αριθ. ΚΟΧ 5.301/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Φλώρινας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν:

  1. Αλφαβητικός πίνακας αποκλειόμενων με αναγραφή του λόγου αποκλεισμού
  2. Πίνακας κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο
  3. Πίνας κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο
  4. Πίνακας προσληπτέων κατά αλφαβητική σειρά με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης
Τα αποτελέσματα θα βρίσκονται αναρτημένα:
    • Στη Φλώρινα στα γραφεία του εργατικού κέντρου Φλώρινας, στη διεύθυνση Ηπείρου 26
    • Στην ιστοσελίδα του ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε. – www.inegsee.gr
    • Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ            - www.asep.gr
    • Στην ιστοσελίδα του Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού - www.epanad.gov.gr
Η επεξεργασία των αιτήσεων πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό του παραρτήματος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ στη Φλώρινα.
Προθεσμία ενστάσεων από 24/7/2012 ημέρα Τρίτη έως και 27/7/2012 ημέρα Παρασκευή. 


5 σχόλια:

  1. parakalw n mou peite m poia kritiria dialeksate tous epituxontes???pws ginete mia olokliri oikogeineia n perasei sta 5mina???kai gt den anartisate ta moria twn epituxontwn???gia na min mporei kanenas n kanei enstasi...poso kseftiles eisaste eleos gia auto den tha paei pote mprosta auto t kratos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΖΟΣ Ο ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ25 Ιουλίου 2012 στις 8:44 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΣΑΣ

    Φλώρινα Πόλις των Γραμμάτων και Τεχνών...
    Σύμφωνα με δημοσιεύματα μαθαίνουμε ότι «μάχη με τον χρόνο» δίνουν οι υπηρεσίες της ΑΝ.ΚΟ. προκειμένου μέχρι τον Οκτώβρη να λυθούν δύο σοβαρά προβλήματα του ρυμοτομικού και του περιβαλλοντικού προκειμένου η Κοζάνη να αποκτήσει νέα πανεπιστημιούπολη. Να σημειώσουμε ότι το έργο έχει τρία υποέργα , το κτηριολογικό με 40 εκ. ευρώ, ο περιβάλλων χώρος με 6 εκ ευρώ και ο εξοπλισμός 3,5 εκ ευρώ. ...;.Σε συνέντευξη των αρμοδίων στην Κοζάνη ειπώθηκαν ανάγκες στέγασης του συνόλου των τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αλλά και των φοιτητικών υπηρεσιών με αντικειμενικό στόχο την κατ αρχήν εξοικονόμηση πόρων για την χρηματοδότηση δράσεων και δραστηριοτήτων προς όφελος των ακαδημαϊκών μονάδων και των φοιτητών αλλά και κατ επέκταση και ουσία στην προσπάθεια οριοθέτησης και ανάπτυξης ακαδημαϊκής κοινότητας συγκέντρωσης και ορθότερης λειτουργίας των ερευνητικών και ακαδημαϊκών δομών με παράλληλη αξιοποίηση των οφελών που μια τέτοια δραστηριότητα θα αποφέρει στην τοπική και ακαδημαϊκή κοινότητα..Σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια αντιλαμβανόμενοι το ουσιαστικό ρόλο της Πανεπιστημιούπολης στην ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας κατέβαλαν ο Κοζανήτης νύν περιφερειάρχης , οι Κοζανήτες αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμος Κοζάνης , το Ε.Β.Ε. Κοζάνης καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις για την προσπάθεια ανάπτυξης αυτονομίας και εδραίωσης της Πανεπιστημιούπολης στην Κοζάνη. (βλ σχ δελτίο τύπου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας - έδρα Κοζάνη)
    Μάχη με τον χρόνο λοιπόν κατέβαλαν και καταβάλουν οι υπερτοπικιστές Κοζανήτες για να χτίσουν στην πόλη τους Πανεπιστημιούπολη μια και εκεί είναι η έδρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας . Και πολύ καλά κάνουν για την πόλη και τον τόπο τους. Φυσικά «καρφί» δεν τους καίγεται παραπέρα εάν το Τμήμα Εφαρμοσμένων Εικαστικών Τεχνών στην Φλώρινα είναι ημιστεγασμένο επι χρόνια σε κτήριο ενός Επαγγελματικού Λυκείου. «Καρφί» δεν τους καίγεται», αναφέρω χαρακτηριστική περίπτωση, εάν εργαστήριο του ΤΕΕΤ Φλώρινας στεγάζεται σε..υπόγειο χώρο του κτηρίου της Παιδαγωγικής Ακαδημίας στην Φλώρινα..Οι Κοζανήτες ανέκαθεν το τομάρι τους συντηρούν και συντηρούσαν ( βλ Εγνατία οδός κ.α. πολλά) Με την ξεχασμένη Φλώρινα θα ασχολούνται? Έχουν άλλες υψηλές προσδοκίες για τον τόπο τους.


    Αναρωτιέμαι οι Φλωρινιώτες Βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες , Δήμος Φλώρινας, Ε.Β.Ε. Φλώρινας και φυσικά η ΑΝ.ΦΛΩ Αναπτυξιακή Φλώρινας για το θέμα οριστικής στέγασης της σχολής εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών τμήμα Φλώρινας ποια ¨μάχη με τον χρόνο δίνουν εδώ και 7 χρόνια προκειμένου η σχολή να εγκατασταθεί οριστικά και αμετάκλητα στο κτήριο πρώην παιδόπολη Αγία Όλγα στην πόλη της Φλώρινας? Έως πότε η σχολή αυτή κυρίως οι φοιτητές θα στριμώχνονται στις αίθουσες ενός επαγγελματικού Λυκείου η σε υπόγειο της Ακαδημίας για να μάθουν την Τέχνη που διάλεξαν να φοιτήσουν? Κτηριακό και περιβαλλοντικό πρόβλημα στο κτήριο Αγία Όλγα δεν υπάρχει. Μόνο έργα συντήρησης και εξοπλισμού εργαστηρίων χρειάζονται για να δώσετε μάχη με τον χρόνο και το ΕΣΠΑ. Τι κάνατε επί τόσα χρόνια , τόσους μήνες ?
    Νιώθετε η όχι ντροπή εργαστήριο της σχολής να είναι σε υπόγειο χώρο της Ακαδημίας?

    Για να καταλήξω ...

    ΠΟΙΑ ΜΑΧΗ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΑΣΤΕΓΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ?

    Θα θέλαμε απάντηση αμεση με ΕΡΓΑ και ΟΧΙ με ΛΟΓΙΑ.

    Βουνίσιος Ακτιβιστής επιστολή πρός κάθε κατεύθυνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε ξεκιναμε, γνωριζει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 3:36, επειδή εκτός από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεν γνωρίζω άλλη γλώσσα, δεν μπορώ δυστυχώς να σε διαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ποια κριτήρια διαλέξαμε τους επιτυχοντες????με βύσμα???μια ματιά στα όνοματα και φαίνεται!!!πως γίνεται οι πτυχιουχοι να μενουν απο εξω....και αποφοιτοι δημοτικου,χωρις προυπηρεσία ,να περνουν τις θέσεις??????η φλωρινα είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι μεταξυ μας... ολόκληρες οικογενειες...,ολόκληρα συγγενολογια!!και τα περισσότερα γνωστά ονόματα..................!φωτογραφημένες θέσεις(πχ τε διαιτολόγου σε συνεταιρισμό στη φλωρινα...ενω ο δήμος πρεσπων,αμυνταιου ,ζητανε... ψυχολόγους, κοινωνιολόγους,κλπ οπως συνηθίζεται).Ν α μην αναφέρουμε το κριτήριο εντοπιότητας που δεν μέτρησε....συνεχίζουν να καταστρέφουν το ελληνικό δημοσιο....διορίζουν αμόρφωτους...και αφήνουν τα νέα παιδιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή