Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού...




3 σχόλια:

  1. Μεταξύ γελοίου και ξεκαρδιστικού

    Η μετά-Λιάνη εποχή είναι πληκτική...τίποτα δεν κινείται...ούτε ευρώ στον ορίζοντα...
    Ουφ άντε να έρθουν τα πρέσπεια μπας και δούμε λίγο φως...Να δούμε και τον Γιώργαρο από κοντά να μας φύγει η πλήξη.

    Αντε να σε δω Γερμανίδη, γατάκι αν θα μπορέσεις να συνεχίσεις το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ έργο που έγινε ποτέ στην Φλώρινα, Τα πρέσπεια. Αυτό που έβγαλε την Φλώρινα από την απομόνωση, αυτο που έδωσε δουλειά στον κόσμο, αυτό που έφερε την ανάπτυξη και την ευημερία.

    Φρέσκιες ιδέες θέλουμε Γερμανίδη αλλά εσύ που να φτάσεις την δημιουργικότητα του Γίγαντα Λίάνη. Α ναι ξέχασα, να του ζητήσεις να σε βοηθήσει! By the way σε βοήθησε τώρα στα πρώτα σου κοινοβουλευτικά βήματα; ή ήσουν ακατάδεχτος;

    Το πρόβλημα της Φλώρινας είναι τα πρέσπεια, αν θα γινουν καλά με φρέσκιες ιδέες και πολύ χρήμα. Άλλο πρόβλημα δεν έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού όπως λες "άλλο πρόβλημα δεν έχουμε"... εσύ γιατί ασχολείσαι τόσο έντονα και αρνητικά με τον Θανάση... σε βαθμό εμμονής... Ο καθένας κάνει τη δουλειά του πάντα με τον δικό του τρόπο, έτσι και ο Θανάσης.. Άλλη δουλειά δεν έχουμε.. θα διαβάζουμε τις εύκολες διαπιστώσεις σου.. τενεκέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τενεκές είσαι προφανώς εσύ που ούτε πήρες χαμπάρι τι έγραψα. Προφανώς δεν διάβασες την δημοσίευση του ΕΘΝΟΥΣ και το σκωπτικό μου σχόλιο. Προφανώς δεν κατάλαβες ότι αυτά που έγραψα είναι υπέρ του Θανάση και όχι κατά. Τέλος πάντων...όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

      Διαγραφή