Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο Χρ.Ζιώγας απαντάει στη Λ.Φ ΠΑΟΚ


Λυπάμαι που η καταγγελία μου πήρε οπαδικές διαστάσεις. Αν επιθυμούσα οπαδική αντιπαράθεση θα σας συνατούσα σε καφενείο. Πιστεύω πως το περιστατικό θα έπρεπε να είναι καταδικαστέο από όλους τους πολίτες και φορείς της πόλης ανεξάρτητα. Δυστυχώς υποπέσατε και εσείς σε σφάλμα διότι δεν σας κάλεσα σε 

καταδίκη πράξης μελών σας αλλά σε καταδίκη της πράξης αυτής καθ' αυτής για τον απλό λόγο ότι είστε εκπρόσωποι της αγαπημένης σας ομάδας στην πόλη της Φλώρινας και το όνομα αυτής αναγράφεται στις εικόνες που παρέθεσα. Δεν περίμενα να θιχτεί η υπόληψη της λέσχης σας μιας και δεν είχα αυτόν τον σκοπό. Η καταγγελία ήταν απλώς προς ενημέρωση για το γεγονός. Λυπάμαι που δεν το καταδικάσατε.

Υ.Γ1 Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η δημόσια αντιπαράθεση με την λέσχη σας με απάντηση σας. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε ότι και αν τυχόν πείτε (πράγμα που δεν θα γίνει σύμφωνα με την ανακοίνωση σας) Για οτιδήποτε θέλετε να μου πείτε σας περιμένω σπίτι μου
Υ.Γ2 Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται
Χρήστος Ζιώγας

12 σχόλια:

  1. Πάντως αν από το άρθρο σου αγαπητέ Χρήστο, που αναφέρει το αυτονοητο, βγήκαν στη φόρα τόσα κόμπλεξ απο τους συμπολίτες μας, φαντάσου τι γίνεται για πιο σημαντικά θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον καποιοι δεν βαζουν μυαλο νε τιποτα...Ο τυπος μαλλον δεν γνωριζει επαρκως τα ελληνικα γι αυτο και μετα την ανακοινωση της λεσχης συνεχιζει να επιδιωκει κατιδικες..Προφανως ειναι δικομανης..Το ποιος υπεπεσε σε σφαλμα θα το δουμε αλλωστε..και για να το ξαναπουμε..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ...Αλλα τι να περιμενει κανεις απο νεαρους που αντι να ασχολουνται με καιρια ζητηματα,ασχολουνται με χρωματα και τοιχους..ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΕΚ.Οσο για τις ειρωνειες περι της οικιας σας,περιμενω να μου υποδειξετε την διευθυνση αυτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να επιδιωκει κατιδικες..ΦΘΑΝΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΑΕΚ.!!!! ela re mpaok!!! sovara? e? eytixos eiste eseis me tin paidia sas e?

      Διαγραφή
  3. και μυαλό να είχαν πάλι μπαοκ θα ήταν... τι περιμένεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λυπάμαι που η καταγγελία μου πήρε οπαδικές διαστάσεις???Τι λες ρε φίλε ανέβασες μόνο τα σημεία του σταυρού που έλεγαν ΠΑΟΚ και μου λες λυπάμαι που η καταγγελία μου πήρε οπαδικές διαστάσεις έλεος...Τα πιστεύεις αυτά που λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

    ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ.

    ΥΓ1 : Η ΠΑΡΑΚΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
    ΥΓ2 : ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ, ''ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ'', ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν γνωριζαμε εκ των προτερων οτι πισω απο το προσωπειο του ευαισθητοποιημενου και αγανακτησμενου πολιτη που βιασθηκε η φυση του,κρυβοσασταν εσεις κ.ΖΙΩΓΑ,πολυ απλα δεν θα ασχολουταν κανενας μαζι σας..Το οτι αποτελειτε εναν ακομα "αγανακτισμενο" οπαδο γνωστης παραπαιουσας ομαδας των Αθηνων,δεν μας προκαλει καμια εντυπωση..Απεναντιας μας προκαλει μεγαλη εντυπωση η επιμονη σας..Προφανως επιδιωξατε ατυχως την αυτοπροβολη σας,γεγονος που θα μπορουσε να εκδηλωθει μεσω της συμμετοχης σας σε καποιο απο τα πολλα reality που δινουν βημα στον καθε ματαιοδοξο να αυτοπροβαλλεται..Σ αυτο το συμπερασμα οδηγειται κανεις αβιαστα,αντικρυζοντας την επισυναπτωμενη φωτογραφια σας διπλα στο απαντητικο σας κειμενο.Κλεινοντας,θα προτιμουσαμε να ειχατε παραθεσει μια ολοσωμη φωτογραφια ωστε να χαιρομαστε τα καλη σας,ολοι μας.....και αυτο το καλοκαιρι..Υ.Γ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Τ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ σας συγχαίρω όλους.. και τους μεν και τους δε... άσχετα άμα δεν γνωρίζω το γιατί.. ακόμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ? ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραια αγωγη δινουν οι γονεις στα παιδια τους. Πολυ ωραια! Ετσι βαφουν με συνθηματα και τους τοιχους των σπιτιων τους? Δε νομιζω! Μονο μουρη ξερουν οι κατα τ'αλλα οικογενειαρχες να πουλανε στην πλατεια. Αυτα βλεπουν και τα παιδια και εχουν γινει ετσι. Ντροπη και αισχος και στον δημαρχο που εχει παρατησει την εικονα της πολης. Παρατημενη απο ολες τις αποψεις, ενω θα μπορουσε να ειναι απο τις ομορφοτερες της Ελλαδος. Ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή