Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Συλλήψεις για διακεκριμένες κλοπές στη Φλώρινα


Τη Δευτέρα το πρωί στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν τρεις 

αλλοδαπούς υπηκόους Ρουμανίας, έναν 50χρονο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έναν 15χρονο και μία 21χρονη για διακεκριμένες κλοπές. 
Συγκεκριμένα, ο 15χρονος και η 21χρονη συνελήφθησαν αφού όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, την 13/08/2012 στη λαϊκή αγορά της Φλώρινας αφαίρεσαν από την τσάντα 49χρονης ημεδαπής, ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (260) ευρώ και διάφορες κάρτες, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από την αριστερή τσέπη του παντελονιού 60χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Το χρηματικό ποσό που αφαιρέθηκε βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου συλληφθέντα, ο οποίος είναι πατέρας του 15χρονου.
Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ.  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ το 17χρονο νεαρό που βοήθησε για να συλληφθούν ο 15χρονος και η 21χρονη που τους εντόπισε στην οδό Καστρισιανάκη, αμέσως μετά και με την βοήθεια του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνελήφθησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ προσωπικά τον 17χρονο μαθητή και ταυτόχρονα εργαζόμενο τα καλοκαίρια σε χειρονακτική εργασία, η παρατηρητικότητα του, το ενδιαφέρον του καθώς και το θάρρος που έδειξε γλύτωσε πολλούς Φλωρινιώτες από το "ξαλάφρωμα" των πορτοφολιών τους, την επομένη την Τρίτη 13 Αυγούστου είχαμε λαική αγορά, θα είχαν καλή λεία.
    Άμεση ήταν όμως και η επέμβαση των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας για την εξάρθρωση της σπείρας.
    Το γεγονός μου θυμίζει το μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς Όλιβερ Τουίστ.













    ΑπάντησηΔιαγραφή