Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας


Το Σάββατο 22-09-12 έγινε με επιτυχία στο χωριό Σαρραντόβρυσες της Ημαθίας το 4ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας για το 2012.  

Στους αγώνες έλαβε μέρος και η ομάδα της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για δεύτερη φορά μετά την επίσημη αναγνώρισή της από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, τόσο στο κόκκινο όσο και στο πορτοκαλί επίπεδο. Στο κόκκινο επίπεδο συμμετείχαν οι πολύ μικροί μας αθλητές ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΑΧΧΙΛΕΑΣ, ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΒΑΣΩ και ΙΩΣΗΦ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Στο πορτοκαλί επίπεδο είχαμε και τις πρώτες επιτυχίες για την ομάδα τη ΛΕΣΧΗΣ αφού η μια μας ομάδα (ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ) κέρδισε την ομάδα της ΕΔΕΣΣΑΣ 2-0 SET,  την ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ με το ίδιο σκορ και έχασε από την ομάδα της ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 2-0 SET.  Η άλλη μας ομάδα (ΙΩΣΗΦ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΚΟΤΣΗ ΜΕΝΙΑ) κέρδισε την ομαδα της ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2 με 2-0 SET και έχασε από τι ομάδες της ΝΑΟΥΣΑΣ και της ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1 με το ίδιο σκορ. Σε όλα τα παιδιά που χάρηκαν και διασκέδασαν παίζοντας τένις δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.
Προπονητές, γονείς και αθλητές λύπησε για άλλη μια φορά το γεγονός της μη ύπαρξης κατάλληλου χώρου για να προπονηθούν σωστά οι 45 και πλέον αθλητές της ομάδας μας και καλούν τη Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει τις τελευταίες υποσχέσεις για τη δημιουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου