Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Δράση "Στηρίζω" από την ΟΝΝΕΔ


Την ώρα που η Ελλάδα δίνει μάχη για την επιβίωσή της, θεωρούμε κρίσιμο να στηρίξουμε κάθε κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες, ώστε να 

βγούμε δυνατότεροι από αυτή την κρίση.
Η πρωτοβουλία που λάβαμε και ονομάσαμε συμβολικά ΣΤΗΡΙΖΩ, θα αποτελέσει ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, τις οποίες αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το επόμενο διάστημα, προσφέροντας λύσεις στους Έλληνες μέσα από την εθνική αλληλοβοήθεια.
Στα πλαίσια λοιπόν, της κοινωνικής δραστηριότητας του πολιτικού μας φορέα, πραγματοποιούμε ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πλυμένων ειδών ρουχισμού, προκειμένου να τα παραδώσουμε προς διάθεση στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.
Η δράση αυτή ονομάζεται  dressmiles – ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ και αποτελεί το πρώτο βήμα από μία σειρά κινήσεων κοινωνικού χαρακτήρα. Όλοι θα πρέπει να είμαστε συμμέτοχοι, δεδομένου ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα.
Σας περιμένουμε στα γραφεία της ΝΟΔΕ καθημερινά και μέχρι τις 30/10/2012 και ώρες 11.00-12.00 το πρωί.

7 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια. Είστε η μόνη πολιτική νεολαία που δεν περιορίζει τη δραστηριότητά της σε απορριπτικό και καταγγελτικό λόγο, αλλά αναπτύσσει θετική δράση για την - έστω ελάχιστη - ανακούφιση μιας μερίδας των συμπολιτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι...αυτοι και τις χρυσης αυγης.ενω οι υπολοιποι μαχονται στον δρομο για μια αξιοπρεπη διαβιωση,για ενα καλυτερο αυριο τρωγοντας ξυλο και ρουφοντας καρκινο.
      Συγχαρητηρια κυριε 9.42 για τον αξιοθαυμαστο λογο σας και την ρητορικη σας αλλα δεν θα παρουμε....
      ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!

      Διαγραφή
  2. Μήπως να μην "Στηρίζεις" τα κόμματα που μας φέρανε σε αυτή την κατάστασή?

    Κάλη κάθε κίνηση αλληλεγγύης αλλά κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "φιλανθρωπία" τους σαρώνει ό,τι άφησε όρθιο η πολιτική τους βλέπετε...Υποκριτικό τουλάχιστον, ρίχνουν τα ψίχουλα οι ίδιοι που (συν)έφαγαν και διέλυσαν το τραπέζι μπας και κάτσουμε φρόνιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έεχεται όπου να ναι ο ΔΗΘΕΝ αντισυστημικός Τσίπρας που τον χρηματοδοτούν οι Λάτσηδες και οι Αγγελοπουλαίοι και θα μας λύσει μαγικά όλα τα προβλήματα! Σημειωτέον ότι το βαθύ ΠΑΣΟΚ που κατά τεκμήριο ευθύνεται για την κρίση βρήκε καταφύγιο στον...Τσίπρα! Κατά τα άλλα πάμε μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ανώνυμος 10.37 μάλλον άφησε σχόλιο σε λάθος είδηση,δεν εξηγείται. Αλλιώς επιδίδεται στο παντελώς γελοίο σόφισμα της άγνοιας του ελέγχου. Τι σημασία έχουν τα χάλια της (υπερδιεφθαρμένης) ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ με τον Τσίπρα ; Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Κάποιοι είτε σκέφτεστε ωσαν πεντάχρονα (-γιαννάκη μη τρως άλλο γλυκό - μα μαμά και ο κωστάκης εφάγε)είτε απλώς έχετε ΑΚΟΜΑ σκοπιμότητες και δε διστάζετε να εκπορνευτείτε για το μαντρί σας ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή