Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση / επίδειξη του αθλήματος της ξιφασκίας


Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας – Τμήμα Ξιφασκίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στις 6:00 μ.μ., εκδήλωση/επίδειξη του αθλήματος της Ξιφασκίας στην αίθουσά της για τα παιδιά του προγράμματος Comenius που βρίσκονται στην πόλη μας μαζί με τους 

συνοδούς εκπαιδευτικούς τους, προερχόμενα από τις χώρες Ισπανία, Αγγλία, Τουρκία, Βουλγαρία, Πολωνία και Αυστρία.
Στην εκδήλωση που κρίθηκε επιτυχέστατη από τους ξένους συνοδούς των παιδιών, τους Έλληνες συναδέλφους τους αλλά κυρίως από τα ίδια τα φιλοξενούμενα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να φορέσουν τη στολή της ξιφασκίας και να κάνουν το ντεμπούτο τους στο ωραίο άθλημα, προηγήθηκε ομαδική και ατομική προπόνηση των αθλητών μας, αγώνες μεταξύ των αθλητών και γενική παρουσίαση της πορείας του αθλήματος στη Φλώρινα.
Στα αποχωρούντα παιδιά από την αίθουσα προπόνησης του Συλλόγου μας, προσφέρθηκαν χυμοί και καραμέλες, προϊόντα ευγενικής χορηγίας του καφεκοπτείου του κ. Μ. Μουντούση το οποίο ιδιαίτερα ευχαριστούμε. Ο Σύλλογος από τη δική του πλευρά προσέφερε στα παιδιά από ένα όμορφο καπέλο με τα χρώματα και το έμβλημα του Τμήματος Ξιφασκίας της Γ.Ε.Φ. σαν αναμνηστικό του Συλλόγου στις πατρίδες τους.
Ευχαριστούμε τους γονείς. κηδεμόνες, φίλους και συμμαθητές των αθλητών αλλά και γενικότερα τους φίλους του αθλήματος και του αθλητισμού της πόλης μας, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, συνεισφέροντας ηθικά στο άθλημα που από χρόνια έχει καταστεί «σήμα κατατεθέν» της περιοχής μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της
Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας         

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στη Γ.Ε.Φ. που με πενιχρά μέσα προσφέρει στη πόλη μας οτι μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή