Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Οικονομική ενίσχυση μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας απέστειλε ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Αμυνταίου Παύλος Ιωάννου, με την οποία ζητά την οικονομική ενίσχυση ενός ασθενούς μαθητή. Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,
Παίρνω το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας, έστω και με την ηλεκτρονική αλληλογραφία, εκπροσωπώντας το Σύλλογο των καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Αμυνταίου, τη μαθητική Κοινότητα και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για να σας ενημερώσω για ένα μαθητή της Γ΄τάξης του Σχολείου μας (ΓΡΟΥΙΟΣ ΗΛΙΑΣ του Παύλου ), ο οποίος εσπευσμένα εισήλθε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσ/νίκης στις 22/11/2012 και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ Νοσοκομείο Θεσ/νίκης.
Ο παραπάνω μαθητής διεγνώσθη ότι πάσχει από ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ σοβαρής μορφής. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι πολύ κακή (πατέρας τριών παιδιών (3)  άνεργος οικοδόμος) και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα νοσηλείας (εξετάσεις-φάρμακα).
Γνωρίζοντας τις ευαισθησίες σας σε τέτοια θέματα, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως ως Υπουργείο αναλάβετε τα έξοδα νοσηλείας του.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής
Ιωάννου Παύλος

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή