Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίο


Σήμερα Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας  διάταξης:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για μεταβολές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2013-2014
  2. Κατανομή της  Γ΄ δόσης 2012  ποσού των 58.073,37€ για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας.
  3. Εισήγηση της οικονομικής επιτροπής προς το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου περί υλοποίησης 3ου τριμήνου 2012.
  4. Εισήγηση της οικονομικής επιτροπής προς το δημοτικό συμβούλιο για τον εξώδικο συμβιβασμό  του Δήμου Αμυνταίου με τον Ακριτίδη Ευάγγελο .
  5. Εισήγηση της οικονομικής επιτροπής προς το δημοτικό συμβούλιο για τον εξώδικο συμβιβασμό  του Δήμου Αμυνταίου με την  Στάμκου Θεοδώτα του Μιχαήλ .
  6. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου Τσιαπράζη Δημητρίου για υπόθεση του Δήμου.
  7. Γνωμοδότηση δημοτικού συμβουλίου για τον αριθμό αδειών Υπαιθρίου Πλανοδίου και Στάσιμου Εμπορίου που θα παραχωρηθούν από το Δήμο Αμυνταίου για το έτος 2013.
  8. Παρουσίαση μελέτης Επαρχιακή οδός Καστοριάς Πτολεμαϊδας(τμήμα ρέμα Κωτούρη –όρια Ν. Κοζάνης) με σήραγγα στην Κλεισούρα.  Λήψη  απόφασης για την ένταξη του έργου.
  9. Αποδοχή δωρεάς του Γεωργίου Χρήστου.
  10. Γνωμοδότηση επί αιτήματος της εταιρείας ΗΛΙΑΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΕ για την εκμίσθωση εκτάσεων στα αγροκτήματα Αντιγονείας και Μανιακίου για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων.
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης διοικητικής αποβολής από κοινόχρηστη έκταση (δρόμος) στην Τ.Κ. Φαραγγίου.
  12. Παραλαβή και έγκριση μελέτης "Υδραυλική μελέτη οριοθέτησης ρέματος Αμύντα από οικισμό Σωτήρα έως γέφυρα Πετρών"
  13. Έγκριση της με αριθμό 52/2012 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμυνταίου που αφορά την τροποποίηση προϋπολογισμού και ενίσχυση κωδικών.
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αιτήσεις επαγγελματιών-μισθωτών ακινήτων (καταστημάτων) ιδιοκτησίας του Δήμου Αμυνταίου για λύση συμφωνητικού και διαγραφή χρεών.
  15. Παραλαβή και έγκριση μελέτης με τίτλο «Επικαιροποίηση υδραυλικής μελέτης λειτουργίας ΕΕΛ Λεχόβου».
  16. Έγκριση πρωτόκολλου προσωρινής παραλαβής του έργου “Αμμοχαλικόστρωση αγροτικών δρόμων του αναδασμού (Βαρικού)”.
  17. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων εξωτερικού δικτύου ΤΔ Λιμνοχωρίου»
  18. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων εξωτερικού δικτύου ΤΔ Λιμνοχωρίου» προϋπολογισμού μελέτης 258.000,00€
  19. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Αντικατάσταση δικτύου αποχέτευσης Τοπικής Κοινότητας Ασπρογείων» προϋπολογισμού μελέτης 9.000,00€
  20. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή νέων φρεατίων και συντήρηση υφιστάμενων  Τ.Κ. Λεχόβου», προϋπολογισμού μελέτης 8.000,00€
  21. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Γεώτρηση κατασκευή αντλιοστασίου και αγωγού μεταφοράς νερού κοινότητας Λεχόβου Ν. Φλώρινας».
  22. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού 2012.
  23. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2013.
  24. Τροποποίηση προϋπολογισμού διάθεση και ψήφιση πίστωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου