Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

11 μέρες σιωπής!!!



Η σιωπή, στην περίπτωσή σας, δεν είναι χρυσός κ. Ι.Βοσκόπουλε και γι’ αυτό οφείλετε να πάρετε άμεσα θέση για τα εξαιρετικά σοβαρά ζητήματα στα οποία αναφέρεται το δημοσίευμα της εφημερίδας Nova Zora στο φύλλο 32 της 1.12.2012.

« Με μεθοδικότητα και μανία έχει ξεκινήσει ρατσιστική δίωξη από Εισαγγελέα και πρωτοδίκη κατά του Γιάννη Βοσκόπουλου,  Δημάρχου του Λέριν/Φλώρινας. 

Είναι ο μοναδικός ,,ντόπιος,, αιρετός στην Φλώρινα και προσπαθούν, συνηγορώντας και οι δικαστικές αρχές της Φλώρινας, να τον εξοντώσουν. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε εναντίον κανενός αιρετού τέτοιας μορφής δίωξη. Το τί έχει πράξει και δέχεται τόσες κατηγορίες, ακόμη δε έχει γίνει γνωστό και περιμένουμε να δούμε με ποιό τρόπο και ποιές κατηγορίες το Ελληνικό Κράτος, οι Δικαστικές Αρχές της Φλώρινας και άλλοι μυστικοί παράγοντες σπιλώνουν και εκφοβίζουν τους ντόπιους Μακεδόνες της Φλώρινας/Λέριν. Ίσως  μεθόδοι του παρελθόντος, οι οποίες ποτέ δεν πάλιωσαν, χρησιμοποιούνται και πάλι προς εκφοβισμό ορισμένων συνειδητοποιημένων και μη Μακεδόνων και τους θυμίζουν ότι υπάρχει και το ρετσινόλαδο. Ίσως δεν αρέσει σε μερικούς, ότι Μακεδόνες, ασχέτως δημοσίας προβολής ή μη της μακεδονικότητάς τους, αναλαμβάνουν πλέον σημαντικές θέσεις στις τοπικές κοινωνίες τους. Αυτή ήταν η εώς τώρα είδηση. Θα δούμε το τί θα ακολουθήσει…»

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της Nova zora πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου