Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Το 2013 μπήκε με το….ΧΡΥΣΟ!!!


Δεν υπήρχε χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στην 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -13 στο Ξίφος Μονομαχίας, που δεν κατέκτησαν οι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.
Κρατηθείτε: 4 χρυσά και 1 χάλκινο, συνολικά 8 αγόρια και κορίτσια ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του 

βάθρου ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2013 στην κατηγορία -13 αφήνοντας μια αίσθηση θαυμασμού και σεβασμού σε όσους έδωσαν τον παρόν στην διοργάνωση που φιλοξένησε συνολικά 106 συμμετοχές από 30 σωματεία από όλη την Ελλάδα, το περασμένο Σ/Κ στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά: στα αγόρια Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2013 αναδείχθηκε ο Ηλίας Γεωργιάδης και στα κορίτσια η Ζωή Μοσχοπούλου (με το μυθικό 9-1 στον τελικό) και η Έλενα Ντώνου στην 3η θέση.
Στα ομαδικά οι Ομάδες του Ο.ΞΙ.Φ. με τους Γεωργιάδη – Παπαδόπουλο – Ντώνο- Γιαννάκη και Μοσχοπούλου – Ντώνου – Κεβρεκίδου – Χατζάρα σήκωσαν ψηλά τα Κύπελλα και συγκέντρωσαν τα φλάς από όλους τους παρευρισκομένους.
Σίγουρα τα πρόσωπα των αγώνων ήταν οι Γεωργιάδης και Μοσχοπούλου αφού πέτυχαν να κατακτήσουν του τίτλους τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αλλά ο τίτλος του MVP πάει στον πρωτοεμφανιζόμενο Μάριο Ντώνο ο οποίος «κράτησε» την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Τα δέοντα συγχαρητήρια έλαβαν και λαμβάνουν απ’ όλους οι προπονητές Λεωνίδας Καλυβιάνος και Πέτρος Τσώκας.

«Η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων στην Φλώρινα!»
Σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό στην χώρα από κάθε άποψη το Δ.Σ. της ΕΟΞ αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία την αποκέντρωση, δηλαδή την διοργάνωση του Παν. Πρωταθλήματος Νέων – Νεανίδων (-20) στην Φλώρινα
Το Δ.Σ. του Ομίλου και όχι μόνο, θεωρεί υποχρέωσή του να συγχαρεί δημόσια τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΞ που στήριξαν αυτήν την επιλογή και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Κατσιαδάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Γουσόπουλο.
Η Φλώρινα, λοιπόν, το διήμερο 16 και 17 Φεβρουαρίου θα γίνει το κέντρο νεότητας της Ελληνική Ξιφασκίας φιλοξενώντας περισσότερους από 200 αθλητές, προπονητές, συνοδούς κλπ.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου